Търся електронна книга

• 185 911
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Търся на български:

1. С.Е.К.Р.Е.Т. на Л.Мари Аделин
2. Аз преди теб - Джоджо Мойс
3. Мемоарите на една кучка: Истината според Елена от Троя - Франческа Петрицо
4. Влюбени ангели - Лорънс Кейт
5. Обещай ми - Ричард Пол Еванс

# 316
Здравейте   bouquet
Търся поредицата на Силвия Дей - Кросфайър(Открита преди теб ,Отразена в теб  ) ,намирам ги само платени за 15 лв всяка ,но не ми се дават ако мога ги открия безплатно  Embarassed
Дай email и ще ти ги пратя  Hug

Може ли и на мен? Благодаря предварително!
iv2@mail.bg

# 317
Клю, в какъв формат имаш "Скитница"?

# 318
Клю, в какъв формат имаш "Скитница"?

Пдф, но има доста безплатни програми с които може да го превърнеш в какъвто формат ти трябва Wink

# 319
Мерси  Hug
Аз я имам в уърдовки файл, ама и пдф не ми върши работа.Няма как да я преформатирам в моби, че да я кача на киндъла.

Благодаря ти все пак   bouquet

# 320
  • Пловдив
Елица,дори и от настройките на Word можеш да я направиш в тхт и пак да я четеш на киндъла.Освен това има и много онлайн сайтове,които ще ти я направят в моби,директно от word.

# 321
Мерси  Hug
Аз я имам в уърдовки файл, ама и пдф не ми върши работа.Няма как да я преформатирам в моби, че да я кача на киндъла.

Благодаря ти все пак   bouquet

Елица - свали си Calibre http://calibre-ebook.com/ Безплатна програма за електронни книги. Много лесно се работи с нея, конвертира всички формати в Моби и качването на Киндъла също е лесно, може с кабела, може и по мейл. Аз съм много доволна  Peace

# 322
  • В две мънички очи...
Момичета, търся "Скитница" на Стефани Майър. Сега ще излиза филм по тази книга. Четох добри отзиви за книгата, но нещо не мога да я намеря.

Дай имейл Wink

Пусни я и на мен - selia_antoneli@abv.bg

# 323
Ysabell , имаш поща  Wink

Елица, инсталирай си програмата, ще ти бъде в полза и занапред  Wink пиши ми имейла си, за да ти пратя Скитница  Wink

# 324
Момичета търся книгите Копнеж и Завинаги на Маги Стийвотър на бг. Моля, ако някой ги има да ми ги изпрати!  Благодаря ви предварително!
miroslava.jordanova@abv.bg

# 325
 Hug Благодаря ви момичета.Аз ползвам калибре от доста време.Веднъж се опитах така да преформатирам уърдовки документ, и тхт също, но стана кошмарна каша.На киндъла прескачаше страници, разместваше думи  Crazy и от тогава не съм пробвала пак.

Клю  Hug tsvetkovaelitsa@yahoo.co.uk

# 326
Здравейте!
И аз опитах преди няколко дни да конвертирам "Скитница" от PDF в ePub с калибре, обаче не се получава Sad , излиза една голяма каша- разбъркани редове и страници. Има ли някой идея на какво се дължи? Нещо в настройките ли трябва да се пипне?

# 327
  • Ямбол
Ми много ясно. Ако книгата не е предварително форматирана, естествено, че нищо няма да се получи. Калибре не е магьосник. Файловете предназначени за четци са форматирани по специален начин, който в PDF липсва. Единствено може да се мине в Word и после в txt, но това ще е един гол текст и толкова. Наподобяването на книга ще липсва - без глави, без цитати, без обяснителни бележки и т.н. Ако някой може да чете така - ОК, но не обяснявайте тук, че с Калибре всичко става, както при другите книги. Не е така. Иначе нямаше да я има тая работилница в Читанка, а направо щяха да се преобръщат книгите от скан в ПДФ и после в МОБИ и други.

# 328
pdf-a се обработва с abbyy finereader и оттам се експортва в текстов формат

# 329
Здравейте!
Търся книгите от трилогията "Петдесет нюанса на сивото". Първата я имам ще съм ви много благодарна, ако някой ми каже от къде мога да намеря другите две книги - "Петдесет нюанса по-тъмно" и "Петдесет нюанса освободени" на български език.
Също търся и книгата " Скитница" на български език.  Simple Smile

Ако на някого му се намират под ръка, може да ги изпрати на alex_90pm@abv.bg Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 21:52 от aleksandora

Общи условия

Активация на акаунт