Търся електронна книга

• 185 621
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Успях да си конвертирам книгите ,освен една ,за нея ми иска парола.Някой да се е сблъсквал с подобен случай?

# 181
Здравейте   bouquet
Търся поредицата на Силвия Дей - Кросфайър(Открита преди теб ,Отразена в теб  ) ,намирам ги само платени за 15 лв всяка ,но не ми се дават ако мога ги открия безплатно  Embarassed

# 182
Здравейте   bouquet
Търся поредицата на Силвия Дей - Кросфайър(Открита преди теб ,Отразена в теб  ) ,намирам ги само платени за 15 лв всяка ,но не ми се дават ако мога ги открия безплатно  Embarassed
Дай email и ще ти ги пратя  Hug

# 183
Tърся книгата Neural Networks and Learning Machines (3rd Edition).Ако някой знае от къде мога да си я сваля или ако може да ми даде линк.

# 184
  • София
Здравейте момичета,

преди няколко дни получих киндъл и сега си търся книгите на Патриша Корнуел от поредицата за д-р Скарпета. Открих 4 в Читанката, но останалите не мога да намеря. Може ли да помоля за малко помощ   bouquet

# 185
Сигурно ви е писнало вече от 50-те нюанса Simple Smile (само 2-ра и 3-та част)

Но и аз искам да помоля ако някой ги има на английски да ми ги прати на nevena9@yahoo.com

Може и на български, ако са в моби. Аз ги имам в пдф на български, но нещо не успявам да се справя с конвертирането, обръща ми буквите. А е много досадно да местя и увеличавам всяка страница, докато чета.

bouquet

# 186

Може и на български, ако са в моби. Аз ги имам в пдф на български, но нещо не успявам да се справя с конвертирането, обръща ми буквите. А е много досадно да местя и увеличавам всяка страница, докато чета.

bouquet

Скрит текст:
Опитай тук как ще стане конвертирането: http://ebook.online-convert.com/convert-to-mobi

# 187
А аз пък моля за малко исторически романи на български или англисйки.  Blush Търся:
 - трилогията за Катерина дьо Медичи, автор Джейн Плейди;
 -  "Тайната на Тюдорите"
 - "Дезире"
 -  приемам и други предложения, извън наличните в "Читанка"-та.
 Hug

# 188
  • Враца

Но и аз искам да помоля ако някой ги има на английски да ми ги прати на nevena9@yahoo.com

Можеш да си ги свалиш от Mobilism - ТУК

# 189
  • София
Здравейте,
търся поредицата  "Братството на черния кинжал" на български, много ще съм благодарна за малко помощ Simple Smile

# 190
Конвертирането пак не се получи, ще пробвам различни настройки. А Mobilism иска premium membership, за да сваля файла. Благодаря все пак.  Peace

# 191
  • Враца
Конвертирането пак не се получи, ще пробвам различни настройки. А Mobilism иска premium membership, за да сваля файла. Благодаря все пак.  Peace
Опитай тогава в onread - http://www.onread.com/books/key-Fifty-shades

# 192
wa_wa от този последният сайт - onread, си лепнах троянски вирус, ама след system restore всичко е наред.
Влизам от Англия и вероятно това е причината да не са ми достъпни повечето сайтове. Няма нищо.
 Много сте отзивчиви, ще следя темата да помагам с каквото имам в наличност.  Heart Eyes

# 193
Сигурно ви е писнало вече от 50-те нюанса Simple Smile (само 2-ра и 3-та част)

bouquet

Тук ги има на английски mobi.Ако не можеш да ги изтеглиш,ще ги изтегля и ще ти ги пратя.

http://libgen.org/foreignfiction/?s=E.L.James+Fifty&f_lang=1 … mp;f_columns[]=Author&f_columns[]=Title&group=1

# 194
  • Враца
wa_wa от този последният сайт - onread, си лепнах троянски вирус, ама след system restore всичко е наред.
Съжалявам, сваляла съм си и не съм имала проблеми.
Свалих ги сега от 4 shared, ако искаш прати ми на лично мейл, да ти ги изпратя. В архива ги има в .epub, .mobi, .pdf. Пиши ми и какъв вид да са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт