Търся електронна книга

• 185 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте всички!

Едно от момичетата по-напред беше казало, че има Братството на черния кинжал на български език. Ако някой друг също може да ми помогне, ще съм много благодарна. Формата е без значение - чета на лаптоп-а.

bouquet

# 556

Благодаря ти, но за съжаление не мога да я чета на компютъра.Формата е само за ел-четец Sad

# 557
vardgy,
Скрит текст:
можеш да си я преобразуваш в друг формат тук: http://ebook.online-convert.com/ , а ако не можеш да се справиш пиши ми на лични имейла си да ти я пратя.

# 558
Здравейте всички!

Едно от момичетата по-напред беше казало, че има Братството на черния кинжал на български език. Ако някой друг също може да ми помогне, ще съм много благодарна. Формата е без значение - чета на лаптоп-а.

bouquet

Благодарности за светкавичната реакция!!!
 newsm51

# 559
Здравейте,

Някой да има книгата С.Е.К.Р.Е.Т. (Аделин, Л. Мари). Мерси предварително!

# 560
Благодаря отново на всички, които се отзоваха на молбите ми.

# 561
Здравейте! Търся "Диамантената наследница " на Тили Багшоу и въобще всичко от него. Благодаря предварително!

# 562
Здравейте! Търся "Диамантената наследница " на Тили Багшоу и въобще всичко от него. Благодаря предварително!

И аз бих се зарадвала на "Диамантената наследница", предвид факта с колко хубави спомени съм от "Диамантената династия"...   Heart Eyes

# 563
мога ли да помоля и аз за изгубеният рай на д. милтън
благодаря предварително

# 564
Здравейте! Искам да помоля за две книжки. Те са "Свидетелката" на Нора Робъртс и втората част на "Аз, вещицата" от Дебора Харкнес. Имейлът ми е mima_stefanova_@abv.bg
Благодаря предварително!

# 565
  • Враца
Търся The Heart Has Reasons на Martine Marchand.
.epub или .mobi.

Тази седмица е била безплатна за Киндъл, но съм проспала това.
Благодаря  bouquet

# 566
  • София
Здравейте,

Търся на БГ в pdf, txt, mobi следните:

"Да чуеш ритъма на сърцето" - Ян-Филип Зендкер
"Аз преди теб" - Джоджо Мойс
"Изворът" - Айн Ранд
"Отива една жена при лекаря"- Рей Клуун
"Чуй ме" - Маргарет Мацантини
"Огърлицата" - Ги дьо Мопасан

enikolova81@gmail.com

Благодаря предварително!   bouquet

# 567
  • Benelux / Varna
Видях, че днес са качили в читанката " Гости от  другия свят" на Екатерина Томова, обаче е във формат : djvu - само. Можете ли да ми обесните какъв е тоя формат и мога ли да го чета на четеца, засега съм сваляла само в epub формат.

Търся и третата част от " Игрите на глада", Сойка Присмехулка . Бяха ги качили в читанката първите две части, но сега са ги свалили.

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 13:55 от zornitsa

# 568
Видях, че днес са качили в читанката " Гости от  другия свят" на Екатерина Томова, обаче е във формат : djvu - само. Можете ли да ми обесните какъв е тоя формат и мога ли да го чета на четеца, засега съм сваляла само в epub формат.

Търся и третата част от " Игрите на глада", Сойка Присмехулка . Бяха ги качили в читанката първите две части, но сега са ги свалили.
djvu е формат за сканирани изображение, подобен на пдф и се отваря с тази програма WinDjView http://softvisia.com/download.php?view.1375
Едва ли ще можеш да го отвориш с четеца, само на компютъра.

# 569
  • София
Дали се намира в електронен вариант "Хилядолетната лъжа" на Ян ван Хелсинг?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт