Търся електронна книга

• 185 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
mijjjka, как защото пита, току виж някой се смилил и я сканирал.  Laughing

Шегата настрана, книгата се намира все още. Скоро ми попадна и в Продавалник за 15 лв. И аз искам да купувам колкото се може по-малко на хартиен носител, но ако много държа да прочета нещо, което не се намира онлайн, отивам в книжарницата.
''Проходът'' е книга, която си заслужава да имаш в библиотеката си, това няма да са дадени на вятъра пари.

# 211
Аз пък не бях чувала за "Проходът"  Blush, но ме заинтригувахте много. Някой каза, че я има на аглийски, би ли ми я метнал?  Blush

# 212
Аз пък не бях чувала за "Проходът"  Blush, но ме заинтригувахте много. Някой каза, че я има на аглийски, би ли ми я метнал?  Blush

Дай мейл. Ще ти пратя двете - и "Проходът" , и продължението му - "Дванайсетте"  Peace

# 213
Някой беше дал линк в темата към "50 нюанса сиво" на бг, но не успявам да го намеря. Моля за съдействие и горещо се извинявам, ако е питано преди половин час.

# 214
Някой беше дал линк в темата към "50 нюанса сиво" на бг, но не успявам да го намеря. Моля за съдействие и горещо се извинявам, ако е питано преди половин час.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568486.msg24664495#msg24664495

# 215
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568486.msg24664495#msg24664495

Благодаря!

# 216
А дали 3 -тата книга се намира във формат различен от моби или пдф?

# 217
leninka, Ели е дала линк.Там не е моби или пдф.  Peace

# 218
А дали 3 -тата книга се намира във формат различен от моби или пдф?

Ако е в mobi, просто я свали и я конвертирай в желания формат. http://www.2epub.com/

# 219
Като видях, че линковете са на Лятна буря, изобщо не го проверих, тъй като последния път ми даде несъществуващ файл/папка

Много ви благодаря   bouquet

# 220
Край с пиратстването на "Шифърът на Леонардо" )))

Десет години, след като се появи на пазара романът на Дан Браун "Шифърът на Леонардо" вече ще е безплатен, съобщи Асошиейтед прес. Издателство "Дабълдей" обяви, че безплатният електронен вариант на най-продавания и четен роман на Дан Браун ще е на разположение в онлайн магазините от 24 март. Е-книгата ще включва пролога и първата глава на следващия роман на Браун "Inferno" ("Ад"), който ще бъде пуснат по книжарниците през май.

"Шифърът на Леонардо" бе публикуван на 18 март 2003 г. От него са продадени повече от 80 милиона копия по света.

# 221
  • Пловдив
Като видях, че линковете са на Лятна буря, изобщо не го проверих, тъй като последния път ми даде несъществуващ файл/папка

Файловете си имат времетраене.Премахват се след определен период от време.

# 222
  • Варна
Здравейте, дами!
Търся на английски Plead Forgiveness (Loyalty #1)
by Aury Dobsyn тази поредица, намерила съм само 3 книга MacCoinnich Time Travel Trilogy by Catherine Bybee
Нямам никакви претенции за формат, всичко се оправя с калибре.

# 223

Файловете си имат времетраене.Премахват се след опреде
лен период от време.

Не знаех  Peace

# 224
Здравейте   bouquet
Търся поредицата на Силвия Дей - Кросфайър(Открита преди теб ,Отразена в теб  ) ,намирам ги само платени за 15 лв всяка ,но не ми се дават ако мога ги открия безплатно  Embarassed
Дай email и ще ти ги пратя  Hug
Може ли и на мен  newsm51 deninnka1@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт