Търся електронна книга

• 185 629
  • 738
  •   2
Отговори
# 390
  • София
Здравейте момичета,
търся третата книга от Игри на глада, случайно някоя от вас да я има?

Дай поща! Simple Smile

veselka_velichkova@abv.bg

Много ти благодаря, толкова съм щастлива Grinning  bouquet

Не знам защо излиза така като линк, но между двете имена е долна черта.

# 391
На някой да му се намира Пробуждането на Атлантида?

Дай поща.

Благодаря, получих я. Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 06:29 от Katrine

# 392
Здравейте момичета,
търся третата книга от Игри на глада, случайно някоя от вас да я има?

http://www.rulit.net/author/kollinz-syuzen/sojka-prismehulka-dow … -free-275550.html

# 393
Здравейте   bouquet
Търся поредицата на Силвия Дей - Кросфайър(Открита преди теб ,Отразена в теб  ) ,намирам ги само платени за 15 лв всяка ,но не ми се дават ако мога ги открия безплатно  Embarassed
Дай email и ще ти ги пратя  Hug
Може ли и на мен  newsm51 deninnka1@abv.bg

Може ли и на мен ? Благодаря !  tedinka2357@abv.bg  bouquet
Може ли и на мен, да ги пусна на девойките да четат. Аз ги 'отразих ' на английски, интересно ми е дали преводът е толкова ужасен, колкото при Фифти
krassimirast@abv.bg
Благодаря!

Може ли и на мен silvia_2500@abv.bg  Благодаря

поща:)

# 394
  • София
Благодаря ви момичета, златни сте  bouquet

# 395
  • София
Добре де като си размятате 50-те нюанса, някой има ли първата част, но да не е в ПДФ формат?

# 396
Добре де като си размятате 50-те нюанса, някой има ли първата част, но да не е в ПДФ формат?

http://www.rulit.net/author/dzhejms-erika-leonard/petdeset-nyuan … -free-274905.html

Има я и в epub, и в mobi

# 397

Какво ти притеснява формата???? Преформатиш и четеш Wink

# 398
  • гр.София
В epub върши ли ти работа .

# 399

Не е по темата, но направих няколко опита да преформатирам от pdf и се отказах. Да, получава се нещо - ако си много закъсал, може да го четеш. Но резултатът определено не е блестящ.

# 400

Не е по темата, но направих няколко опита да преформатирам от pdf и се отказах. Да, получава се нещо - ако си много закъсал, може да го четеш. Но резултатът определено не е блестящ.
  На мен ми я изпратиха в doxc, ако някой я иска в такъв формат да ми напише мейл.

# 401
  • Варна
Здравейте,
чудя се няма ли как най - накрая да се споделят тук в темата трите части на 50 нюанса, защото всеки втори пост е свързан с тях? Преди ги имаше в замундата, но сега ги няма Sad

# 402
  • Пловдив
Книгите 50 нюанса се качват от време на време в dox.Но сайтът е такъв,че след определен период три каченото.Едва ли на някого му се занимава редовно да проверява дали книгите могат да се свалят и ако не,да ги качва.

# 403
  • тук-там
Ако на някой му се занимава - моля за поредицата на Силвия Дей!
aneta72@abv.bg
Благодаря предварително.

# 404
  • Ямбол

Ти опитвала ли си, след като даваш съвети?

Общи условия

Активация на акаунт