Търся електронна книга

• 185 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Търся и третата част от " Игрите на глада", Сойка Присмехулка . Бяха ги качили в читанката първите две части, но сега са ги свалили.

http://www.rulit.net/books/sojka-prismehulka-download-free-275550.html

И първите две са там.

# 571
  • Benelux / Varna
Благодаря ви!
Учудена съм, че в читанка се качва в такъв формат- djvu  и в никакъв друг, досега не ми се е случвало.

# 572
Благодаря ви!
Учудена съм, че в читанка се качва в такъв формат- djvu  и в никакъв друг, досега не ми се е случвало.
Качва се, но в работното ателие, а след това се обработва до трите формата .fb2, .epub и .txt Peace

# 573
  • Benelux / Varna
Благодаря ви!
Качва се, но в работното ателие, а след това се обработва до трите формата .fb2, .epub и .txt Peace

Е да де, ама тя вече е добавена - не е в ателието, а липсват тези формати. Мен това ме учуди по-скоро.

# 574
Благодаря ви!
Учудена съм, че в читанка се качва в такъв формат- djvu  и в никакъв друг, досега не ми се е случвало.

Е да де, ама тя вече е добавена - не е в ателието, а липсват тези формати. Мен това ме учуди по-скоро.

Странно.
Видях я, вероятно все още не е редактирана, за друго обяснение не се сещам.
Прочети си я с програмата, защото докато я редактират може да отнеме време.

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 17:32 от Katrine

# 575
  • Варна
Търся "Вакантен пост" (The Casual Vacancy) на Дж. К. Роулинг на български или английски; формати за Киндъл. Благодаря   bouquet

# 576
Търся "Вакантен пост" (The Casual Vacancy) на Дж. К. Роулинг на български или английски; формати за Киндъл. Благодаря   bouquet

На английски: http://thepiratebay.is/torrent/7677836 в ePub и mobi формат.

# 577
Здравейте,търся 3-те части на 50 нюанса и Братството на черния кинжал на български ,моля за линк тук или на лични.Благодаря предварително.

# 578
Здравейте,търся 3-те части на 50 нюанса и Братството на черния кинжал на български ,моля за линк тук или на лични.Благодаря предварително.

върни се малко назад в темата за нюансите със сигурност има линк Wink

# 579
Здравейте, някой може ли да ми изпрати "Открита пред теб" и "Отразена в теб" на Силвия Дей. darinkata123@gmail.com Много благодаря   bouquet

# 580
Здравейте.

Търся на БГ в електорнен вариант книгите:

Третият гроб отсреща- Даринда Джоунс
Открита пред теб, Отразена в теб-Силвия Дей
Уиски бийч -Нора Робъртс

E-mail ми е:katiaivanova89@abv.bg

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 08:33 от katia89

# 581
Благодаря на всички които се отзоваха за 50 нюанса   bouquet
Продължавам да търся "Братството на черния кинжал"

# 582
Здравейте, някой може ли да ми изпрати "Открита пред теб" и "Отразена в теб" на Силвия Дей. darinkata123@gmail.com Много благодаря   bouquet
Имаш поща!

# 583
Благодаря на всички които се отзоваха за 50 нюанса   bouquet
Продължавам да търся "Братството на черния кинжал"

Пратих ти ги  Simple Smile

# 584
Търся новата книга та Елиф Шафак на английски. The flea palace се казва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт