The Walking Dead - Тема 2

• 17 227
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Живи са, и са вегетарианци Crazy. Редовно си взимат витамините hahaha

# 376
# 377
  • Ænima/Albuquerque
Има, хаитянските.  Mr. Green

# 378
  • София
то туй ней ли близо до твоя новозеландски остров... нещо... подозрителна си...

# 379
 hahaha На мен не ми е странно как се движат зомбитата, те са зомбита. Т'ва ми стига. Mr. Green

Странно ми е как толкова лесно им мачкат главите. Според мен е доста по-трудно да смачкаш човешки череп с крак или поне така си мисля. Rolling Eyes Ама си го обясних, че това е ахилесовата пета на зомбитата и тъй. Laughing

# 380

И са боси , щот са безработни!

# 381
И аз щях да питам зомбитата дали акат newsm78

Joy Да вземем да питаме тия, дето правят сериала, а?  Laughing

Не знам наистина, но ми се струва, че все от някъде черпят енергия. То и сигналите в мозъка не се зараждат от самосебе си.  Thinking Ако се "самоизяждат" и затова да имат постоянна нужда от нови запаси протеини, разбирам. Иначе чисто физически все нещо става с храната, която влиза през устата и попада в стомаха ... По някакъв начин се превръща в енергия, която все по някакъв начин влиза в употреба - например за тези мозъчни сигнали. Ако няма метаболизъм, то в един момент стомасите им ще се напълнят с непреработена храна и ще се пръснат.  newsm78

# 382
  • Ænima/Albuquerque
то туй ней ли близо до твоя новозеландски остров... нещо... подозрителна си...

Абсолютно никак не са близо, ма, Ване!

И са боси , щот са безработни!

Точно.  Mr. Green

Бебе, аз за черепа не съм се замисляла, ама ми се вижда нормално да е толкоз лесно, особено предвид как им капят части от тялото... и се разполовяват, кат ткоа... презрели дини... hahaha

# 383
Записвам се в темата поради нАучния уклон от последните две страници  Mr. Green

пп Защо зомбитата налитат само на живички, а не се похапват един друг?

# 384
  • София
Ама Сарко Хаити не е Хавай, нали? Простете проЗтотата ми... днес вече ми е лежерно.

Бумър, начи, не могат да се ядат взаимно щото им трябват ви-та-ми-ни! най - вече витамин Д за кожата, защото както посочи Сарказъм по - горе им капят части от тялото - лоша кожа... ло-ша!

# 385
Сарко, тя им капе плътта, ама черепа си е череп, такова... Rolling Eyes Но да речем, че им омеква. Laughing

Бум, и аз бих избрала свежо месце пред разлагаща се мърша. Sick

# 386
  • Ænima/Albuquerque
Да, Бебе, така.
Зат'ва казах, че за черепа не съм се замисляла, ама предполагам, че си е твърд.  hahaha

Ване, и Хаити, и Хавай са еднакво далече от новозеландския ми остров.  smile3532

# 387
Бумър, начи, не могат да се ядат взаимно щото им трябват ви-та-ми-ни! най - вече витамин Д за кожата, защото както посочи Сарказъм по - горе им капят части от тялото - лоша кожа... ло-ша!
Кофти положение, хем да са все на слънце, хем да страдат от недостиг на Вит.Д  Joy

Бум, и аз бих избрала свежо месце пред разлагаща се мърша. Sick

Сурово при това, бягащо   Mr. Green неразумни са те, факт

# 388
Това за черепите и мен ме изненадва на моменти, но щедро го отдавам на адреналиновия прилив на сили у нашите хора.  Mr. Green
В края на краищата, оригиналните зомбита от хаитянските поверия не ядат хора, ако помня правилно.

И са си съвсем живи, даже.

Много вярно, колега-зомбист, много вярно.  Sunglasses Онова се разполови, защото беше подгизнало, бе!  hahaha

Не се ядат взаимно, защото им трябва жива плът. Вампирите що не се пият взаимно - заради същото. А между другото, не е изключено и витамини и минерали да набавят така. В крайна сметка, човекът е всеядно животно. Както заешкото може да те убие, ако ядеш само него, така човешкото сигурно е бъкано с всички необходими съставки за здравословен неживот. И все пак си остава въпросът с отделянето, затова тая теза не ме кефи.  Mr. Green

# 389
Ми може и да си дрис... , ей така докато се разхождат. Какво очакваме , да ги покажат в приклекнала поза или?

Общи условия

Активация на акаунт