ЧЕТВЪРТИ клас! - 2

• 43 391
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • дядовата ръкавичка
Ако не се лъжа, датите са следните:

09 май - БЕЛ
10 май - Мат
14 май - ЧО
15 май - ЧП

Моята девойка е започнала да се притеснява и изнервя, а това никак не ми харесва. Сутринта ми разказва как още от първи клас, класната ги плашела: "Да знаете в четвърти клас какви сложни изпити ви чакат ..." Crossing Arms

# 571
Христос воскресе !
Да това са датите. Нашата госпожа беше казала на последната родителска, че тестовете на ВО не са сложни, да не се притесняваме и изведнъж като ги юрна... Не можахме да отидем по празниците навсякъде, където бях планувала, толкова много имаха за домашна - по двата разказвателни предмета писмено да извадят най-важното от всички уроци, да отговорят на някои от въпросите след всеки урок, да направят по 7-8 теста по предмет в един сборник за подготовка за ВО, като заградят в сборника да препишат в тетрадка верния отговор и да отговорят защо този отговор е верния. Отделно си имахме обичайните домашни. Ясно ми е, че след ВО се гледа кой учител как се е справил през тези 4 години, госпожата им е казала дори да внимават да не я изложат. Не е ли по-важно да се научат децата на нещо, а не да се бием в гърдите моите класове винаги са най-добрите. Понякога наистина ми идва в повече.

# 572
  • София
Късмет на децата утре! Нека покажат, че са грамотни!

При нас няма кой знае какъв стрес за това ВО, но пък се готвят сериозно отдавна, в последния момент нямаме нищо за правене, за моя радост. Казала им е утре да си носят зареден несесер , вода, кърпички и шоколад. Само не разбирам защото толкова рано пак да се ходи при положение , че е от 10, но така били решили училището.
Ние попълнихме декларациите за ЗИП/СИП на последната родителска, пари не сме събирали, освен за подарък на г-жата (тайно) и по 5 лв за почерпка накрая (явно). Ще имат тест, подобен формат на този в СМГ за определяне на децата за допълнителната математика, след външното оценяване и реално след 17 май вече няма да имат нищо за правене в училище.

# 573
Гледах миналата година още на другия ден бяха съобщени резултатите на децата. Мисля, че дори и тестовете бързо се появяват онлайн. Нашите ще си учат нормално, той дори не знае кой час ще бъде ВО. Само им е казала класната да не носят БЕЛ, който имат по програма.

# 574
  • най-шареното място
Вероятно е четвъртият час - започват в 10 и пишат 1 учебен час.
За щастие и при нас няма никакъв стрес. Минаха материала отдавна. Правят тестове около 2 месеца.

# 575
Успех днес на всички деца !
Явно навсякъде започват в 10. При нас винаги е напрегнато, защото госпожата е с високи изисквания и имаме по много домашни, но последните 2 седмици е направо ужас. Моята е свикнала и не се впечатлява толкова, по-скоро аз си се ядосвам. Все пак не мога да не бъда благодарна на госпожата, че ги научи на това, което трябваше, а и ние настоявахме да сме при нея като се записвахме в 1 клас, така че нямам право да се оплаквам май Simple Smile

# 576
  • Бургас
е, ние сме на другата крайност, при нас домашните са минимални и изискванията ниски и естествено това няма как да не се отрази на знанията, на моя ученик досега не му пукаше за това ВО, ама днес излезе доста притеснен да не се изложи, че БЕЛ му е най-слабият предмет, та да видим... кога и  къде се обявяват резултатите знаете ли

# 577
  • у дома
Резултатите си се казват в училище  Peace

Успех на всички днес  Hug Моето изобщо не се е трогнало за ВО и е настроено ваканционно...При нас никакви ЗИП-ове не са избирали,то реално няколко деца ще отидат сигурно в МГ,може и други да се преместят,та тези заявления ми се виждат безсмислени.

# 578
  • Бургас
Успех желая днес на всички ученичета Simple Smile

Моят син и той е  притеснен днес, защото щял да направи някоя елементарна грешка и после да го е яд  Laughing
Аз му казах да не се вълнува толкова каква оценка ще получи и да не мисли за това и , че за мен по-важно е да се представи отлично на изходните нива и държа на годишните оценки.

Аз противно на повечето ми познати, последните дни реших да не го натискам толкова, колкото е научил досега - толкова. Мисля, че се създава излишна припряност като се упражняват децата така до последно.
На някой от класовете в у-ще госпожите им са решили, че няма да правят изходни нива, а ще се впишат оценките от ВО. Не знам защо се получават такива различия между паралелките  Rolling Eyes

Иначе албума на класа ни е готов, много хубаво е станал. Всички деца са в близък план и усмихнати, благодарение на подхода на фотографа  Peace

# 579
Успех и от мен на всички дечица...... Hug
И моя син изобщо не се впечатлява от ВО.....Чак се ядосвам,то бива бива ама чак пък толкова...... Crossing Arms
Тази сутрин като го изпращах му пожелавам успех и той ми вика"Ох мамо за какво ми е този успех сега рано рано....отивам на у-ще не на състезание....."и аз му казвам нали има матура,за нея му пожелавам успех,а той "ААААА тя днес ли беше.......еееее добре де ще я направя ко толкова" Shocked ooooh!
Какво да го правя.......хич не се трогва от случващото се в у-ще.....виж в спорта е съвсем друго нещо.....но така ще какво да се прави......Да са ни живи и здрави дечицата,пък колкото.....толкова.... Peace

# 580
И от мен успех на всички четвъртокласници днес.  Simple Smile
Моят тръгна на училище без каквито и да са коментари. Даже заведе и брат си, че тези дни ще са в една смяна.  hahaha

# 581
  • дядовата ръкавичка
Моето магаренце рева сутринта. Снощи ми каза, че може да отиде по-късно, така или иначе нямало да учат до 10 ч. ... Тази сутрин плака, че не съм я събудила навреме и закъснява  ooooh! Според мен цялата драма е от стрес.

Успех на всички деца!

# 582
  • Бургас
Моето магаренце рева сутринта. Снощи ми каза, че може да отиде по-късно, така или иначе нямало да учат до 10 ч. ... Тази сутрин плака, че не съм я събудила навреме и закъснява  ooooh! Според мен цялата драма е от стрес.

Успех на всички деца!

Милото то  Hug

А в нашия клас пък имаме 4 деца, които са на турне в Грузия от фолклорния ансамбъл и ще изтърват първите две матури. Странно ми е на мен, но явно е възможно  Rolling Eyes

# 583
  • София
И от мен късмет на децата! Те в момента, в който пиша, се борят с българския! Надявам се да се справят с лекота!  Peace

# 584
Още ли няма отзиви? Моето не ми е звъннало, но не се изненадвам. Той рядко ми се обажда от училище. При нас драмата идва от едно мое изказване, че ако не изкара 6-ци на ВО няма да му позволя да си купят със сестра му таблет. Ама исках да го стресна, че по БЕЛ винаги прави
някоя елементарна грешка
. Laughing Най-вече от недоглеждане. Забраних му да излиза преди края на часа, а да си чете и да си проверява диктовката.
Пък и нашата класна много ще се повлияе от резултатите. Ама от това вече аз се впечатлявам, на младежа не му пука. За него най-важното на дневен ред е, че довечера треньорът по таекуондо ще ги води на някаква демонстрация, пък утре самите те ще правят демонстрация в училище. След ВО ще изпращаме 12-ти клас.

Общи условия

Активация на акаунт