Новото лого на България - мнението ви...

• 11 811
  • 169
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Тия не обичат сирене по шопски. Глупаци.

# 167
Слушах тъкмо в колата. Ми дадени едни пари, пък нещото не се ползвало- това разбрах. "Нещо", защото аз също така бих го нарекла.
То това е болестта в момента- гълтат се пари в неусвес от фондовете, а за хората на практика няма никаква полза. Като отчитаха как общините "усвоявали" евросредствата ми се догади чак- като по Живково време- едни хвалби, едни чудесии, а то- пълна разруха и грабителство е на практика.

# 168

То това е болестта в момента- гълтат се пари в неусвес от фондовете, а за хората на практика няма никаква полза. Като отчитаха как общините "усвоявали" евросредствата ми се догади чак- като по Живково време- едни хвалби, едни чудесии, а то- пълна разруха и грабителство е на практика.
Точно това мисля и аз. Крадене, грабене  и едновременно с това едно тупане по гърдите един"пиперлив народняшки" език, дето минава за много оригинаелн и простотия, простотия, простотия............простотия..... Sick
И като боядисат с много пари някоя фасада и олеле майко-ела да ги видиш юнаците какви ми ти лентички ще режат, какви слова ще се произнасят, че и попа и той ще пее и ръси....

# 169
А за пътната инфраструктура в населените места и водните цикли, тъй модни в последните години, какво е чудо- очаквам за там пък как и колко ще ни глобнат, че парите са наистина големи.

Общи условия

Активация на акаунт