90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 208

• 28 102
  • 718
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за новата тема.   bouquet

Мисля си за сусамовия тахан. Може би в малки количества е подходящ за въглехидратна вечеря.

Аз не зная към какво да се насоча за вечерята . Доскоро ядях тортички, бисквити, но вече са ми прекалено сладки, а и не ме засищат. Може би ще си намажа филии с конфитюр.

Аз си варя макарони и си ги ям със захар.  Simple Smile

# 31
Здравейте момичета(отново),да се похваля,това ми е 1 плодов ден,но определено мн ми хареса,за сега съм на банани и ябълки,за вечеря мисля да ям грейпфрут,много минуси на всички момичета

# 32
Понеже споменахте сусамовия тахан newsm12
Сусамовият тахан се получава чрез смилането на сусамовите семена.
Съдържанието на 100 гр продукт (в зависимост от вида може да има леки отклонения в стойностите):
мазнини - 50 до 60 гр
белтъчини - 20 до 30 гр
въглехидрати - 15 до 18 гр
неразтворими фибри - около 9 гр
оксалати - по-малко от 2.5
ккал - между 580 и 600

Ако целите покачване на теглото, или сте в остър калориен недостиг можете да го ядете върху филия.
Това е истината за тахана. Определено не е за нас.

Относно сусамовия тахан споделям любимата ми въглехидратна вечеря (почти през целия режим беше еднаква):
мюсли (тропик на Нестле), овесени ядки, 2-3 орехови ядки, 1супена къжица сусамов тахан, канела на вкус и заливам с топла вода. Моето количеството е  една супена чиния. Много е вкусно, полезно е със сигурност (повече от парче торта), засища добре. Аз не слагам мед, защото в мюслито има много стафиди. За разкош си слагам вътре и задължителните чарченца черен шоколад. Ако случайно се чудите дали съм отслабнала след тези вкусотии е определено съм.

# 33
Бабе, жива и здрава да си  bouquet  bouquet  bouquet
Най- после се прибрах. естествено плановете се промениха, но поне сесията свърши. да живее почивката. И з ада не е само оплаквае
з- ябълка
о- същото
в- сега ям орехи че нямам сили , най- вероятно ще изям и една ябълка и това е.

# 34
Здравейте момичета! Да се включа и аз в темата.
От понеделник започнах режима и днес ми е първия плодов ден. До тук резултатите много ми харесват - -2.5кг за 3 дни. Но имам още мнооооооого за сваляне. Преди няколко години спазвах режима на Дюкан и свалих доста но това еднообразие е мъчително. И сега след втората бременност пак имам нужда от "ремонт" и се надявам с този режим да успея да се вкарам в форма Simple Smile Но кърмата ми намаля доста, въпреки че се кърмим вече само вечер и ми се иска поне още малко да можем да продължим. Смятам да започна да пия ударна доза лактогоен чай и дано да помогне.

# 35
Цоп и аз тук Simple Smile

Ето за сусамовия тахан данни:

Съдържанието на 100 гр продукт (в зависимост от вида може да има леки отклонения в стойностите):
мазнини - 50 до 60 гр
белтъчини - 20 до 30 гр
въглехидрати - 15 до 18 гр
неразтворими фибри - около 9 гр
оксалати - по-малко от 2.5
ккал - между 580 и 600

Във връзка с калориите и сусамовия тахан. Всички ядки са високо калорични, но това не пречи да ги ядем в плодовия ден.

Тук попаднах на таблица с калориите на различните ядки:
http://www.bonduelle.bg/kolko-kalorii-ima-v-jadkite

# 36
Какво значение има колко калории има тахана? Нали не броим калории тука? Това са риторични въпроси, разбира се.

Таханът е толкова калоричен, колкото и суровото кашу, суровият бадем и тн.

# 37
Нана, благодаря за идеята, бях забравила този вариант. Ще си сваря спагетки със захар + черен шоколад.  Hug

Обаче някой ми е изял черния шоколад.   smile3515 Явно другата четворка ще вечерям това.

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 16:57 от Анонимен

# 38
Здравейте момичета Simple Smile Да се отчета и аз
О: 2 филийки с лютеничка по късно вафличка
В:спагетки от полуготовите
Имам въпросче обаче виждам че за 3 дни тук някой са свалили по 2 кг или 3 а аз не съм мръднала,нормално ли е това? При мен проблема е водата не мога да изпивам толкова много вода Sad  smile3518  #Cussing out

# 39
Благодаря за новата тема.   bouquet

Мисля си за сусамовия тахан. Може би в малки количества е подходящ за въглехидратна вечеря.

Аз не зная към какво да се насоча за вечерята . Доскоро ядях тортички, бисквити, но вече са ми прекалено сладки, а и не ме засищат. Може би ще си намажа филии с конфитюр.

Аз си варя макарони и си ги ям със захар.  Simple Smile
Еми кой би изял 100гр тахан наведнъж, че да е толкова опасно? Ако в макароните има 2 лъж. захар,  това по - полезно ли е?

# 40
Здравейте момичета Simple Smile Да се отчета и аз
О: 2 филийки с лютеничка по късно вафличка
В:спагетки от полуготовите
Имам въпросче обаче виждам че за 3 дни тук някой са свалили по 2 кг или 3 а аз не съм мръднала,нормално ли е това? При мен проблема е водата не мога да изпивам толкова много вода Sad  smile3518  #Cussing out

Нищо чудно да е заради нережимните ти хранения.
Липсва закуската.
Обядът е смесен - солено със сладко.

Peace

# 41
  • София

Еми кой би изял 100гр тахан наведнъж, че да е толкова опасно? Ако в макароните има 2 лъж. захар,  това по - полезно ли е?

Опасно е дума, която не съм използвала. Таханът е за хора, които се опитват да качат килограми, а не да свалят. Оттам нататък, кой каквото иска да яде - може и по 1 кг тахан. А за макароните - утре ще дойдеш ли да ми сложиш ти захарта, защото явно знаеш с колко лъжици ги ям.  Joy

Отчет за деня - варива
з - сини сливи и кафе
о - печени картофи и печен боб
в - същото

# 42
Здравейте аэ съм нова тук не пиша ,но ви чета редовно.Много ме стимулирате искам да попитам и се извинявам ако вече е говорено ,но се чудя може ли във въглехидратен и двете хранения да са солени.Мерси предварително

# 43
  • София
Здравейте аэ съм нова тук не пиша ,но ви чета редовно.Много ме стимулирате искам да попитам и се извинявам ако вече е говорено ,но се чудя може ли във въглехидратен и двете хранения да са солени.Мерси предварително

Може.
Не може да са и двете сладки  Wink

# 44

Опасно е дума, която не съм използвала. Таханът е за хора, които се опитват да качат килограми, а не да свалят. Оттам нататък, кой каквото иска да яде - може и по 1 кг тахан. А за макароните - утре ще дойдеш ли да ми сложиш ти захарта, защото явно знаеш с колко лъжици ги ям.  Joy

Отчет за деня - варива
з - сини сливи и кафе
о - печени картофи и печен боб
в - същото
Нана, докачлива си забелязвам, когато се коментират твои отговори. Не съм целяла тази ти реакция, а да отговоря на питането на съфорумката относно тахана.
Както и да е. От всичко може да се качват килограми и това е факт, всичко зависи от изяденото количество.

Общи условия

Активация на акаунт