90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 208

• 28 090
  • 718
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Честита нова тема,и да е пълна само с минуси. Simple Smile
Аз днес съм пак с "+".+400гр. след ВХД,и още го няма МЦ....пфуу......
Днес плодов:
З-ябълка;
О-тиквени семки;
В-банан с орехи и кокосови стърготини и 50гр бадем.

# 46
Здравейте! Simple Smile
Аз ли се обърках, но като чета рецепти, срещам елдата и нахута и при въглехидратите, и  при варивата newsm78 Тъкмо се вдъхнових да сътворя нещо от тези много полезни продукти, но сега се зачудих в кой ден да го направя Grinning

# 47
  • София
Здравейте! Simple Smile
Аз ли се обърках, но като чета рецепти, срещам елдата и нахута и при въглехидратите, и  при варивата newsm78 Тъкмо се вдъхнових да сътворя нещо от тези много полезни продукти, но сега се зачудих в кой ден да го направя Grinning

Бобов ден.

# 48
Благодаря, nana77! Hug

# 49
Здравейте момичета Simple Smile Да се отчета и аз
О: 2 филийки с лютеничка по късно вафличка
В:спагетки от полуготовите
Имам въпросче обаче виждам че за 3 дни тук някой са свалили по 2 кг или 3 а аз не съм мръднала,нормално ли е това? При мен проблема е водата не мога да изпивам толкова много вода Sad  smile3518  #Cussing out

Нищо чудно да е заради нережимните ти хранения.
Липсва закуската.
Обядът е смесен - солено със сладко.

Ами тя вафличката беше 2 часа след храненето пък и закуска само днес нямах че имах работа и нямаше време! Но може и това да е проблема не мога да смесвам солено и сладко за деня ли? и то всъщност само за този ден въглехидратния ?

# 50
Дозата прави отровата, момичета - не се карайте. Това е основно правило в медицината. Оттам нататък - всеки си знае какво, кога и по колко яде.

Нана, мерси за темата! Дано е режимно-минусова за всички.

А тоя репетиционен период ще ми вземе здравето: днес се бях приготвила да се прибирам по нощите и да нямам време дори вода да пия, а ей го - 16:30 часа, а вече съм у дома, като наобед дори имах време да си хапна цяло помело съвсем спокойно. 'Ма то това ще се промени, де, та сега пиша отчет и се катурвам да почивам.

Ден 8 (плодов):
9:00 - портокал
12:30 до 13:30 - пощих едно помело. Ама цялото си го изядох - с такъв кеф! И около 20 гр. сурово кашу
16:30 (сега ще ги хапна) - портокал и банан
19:30 - банан и бадеми (ще гледам да са по-малко от 100 гр.)

Сега хапвам и се гушвам пред телевизора с бутилката вода, че днес съм назад с нея.

Блеки, за чая от джинджифил - супер проста работа е.
Скрит текст:
Стопляш си чаша вода и в нея слагаш около 4 колелца от обелен корен джинджифил (дебели 3-4 мм. и не много големи - някъде с диаметър колкото нокът). Добавяш резен лимон (който аз разполовявам и му махам кората, че придава гаден вкус на химикали), разбъркваш и след мъничко пиеш (хем водата вече да не е вряла).
Може да се сложи и резен портокал заедно с лимона, не пречи. Сутрин може да добавиш и лъжичка мед, аз не намирам нужда от него.
Ако прекалиш с джинджифила, става едно такова... лимонено-люто и много сгряващо: идеално е за зимата, а джинджифилът бил антиоксидант и подпомагал имунната система. На мен просто ми е ужасно приятен на вкус.
Остатъкът от корена може да се съхранява доста време в хладилник (няколко седмици дори).  

# 51
  • Банкя
Ей много ми харесва тази диета.Хем си хапваш хем си слабееш.При мен мисля , че от голямо значение е водата .Защото аз не ям много .Даже сега се храня сравнително добре, но отслабвам.И естествено разделното хранене.Вече съм -3кг. за 8 дни.

# 52
Нана мерси за бързия отговор  bouquet

# 53
  • Sofia
Който го мързи да учи от медиците става диетолог. Без да обидя някого де.
Това абсолютно не е вярно. Диетологията е изключително сложна наука и изисква страшно много четене и много опит, за да си добър. И трябва да разбираш доста от още поне 5-6 медицински специалности. Друг въпрос е на какво ниво е в България (на никакво според мен), но това не омалажава самата наука. Просто тук няма школа и съвсем от скоро се развива тази специалност.

Бабс, благодаря за темата.  Hug

Аз не съм съгласна за тахана, що се отнася до калориите. Олиото е 900 ккал/100 гр, ама е разрешено. Белтъчините също не вярвам да са проблем. Бобът например също съдържа много белтъчини, но не се яде в белтъчен ден. Ако търсим само истински абсолютно чисти храни трябва да ядем само яйчен белтък, олио и захар. Което е ясно, че няма как да стане. А сусамовия тахан е нещо изключително полезно, заради многото калций. А недостигът на калций е като че ли единствения недостатък на тази диета. За това често препоръчвам да се пие калции допълнително по време на диетата. Та според мен в количество 1-2 с.л. спокойно може да се яде и в трите дни. Аз лично много го уважавам като полезен продукт, но вкуса му е...  Sick Ако някой има рецепта, в която е поносим на вкус ще се радвам да я сподели с мен.

# 54
хайде и аз тук да Ви се радвам, че аз имах много нарушения и за момента не я прилагам, за съжаление Cry

# 55
Днес плодов:
З: 2 портокала
О: банан, мандарина, ябълка, 15:00: банан
В: портокал
 Нещо ми е много отпаднало и нямам търспение да хапна мръвкаааа

# 56
Здравейте! Чудесна темичка си имате   bouquet
И аз ще се включа към вас, днес започнах и се надявам да издържа до край Simple Smile
За закуска апнах мандарина, обяд - пилешко бутче с един морков, след обяда една мандарина, защото огладнях, а за вечеря мисля малко пилешко да е Simple Smile
Лека вечер  Simple Smile

# 57
Ехааа, само няколко часа ме нямаше и сте изписали старата тема, че и 4 страници от новата... ooooh!

Май много отслабващи има...

Някой преди време питаше за консервирана царевица без захар. Тази на Делез (марката на Пикадили) е без захар - днес ядох от нея на обяд. За вечеря си правя яхния от грахче. Heart Eyes

Лека вечер на всички!

# 58
Момичета,да ви се ожаля-съгреших,днес бях на плодов ден,ама за вечеря сготвих на мъжа и детето мсеце с картофки,и не издържах и си боцнах няколко варени картофа Cry,тва си е голямо прегрешение.Нали?

# 59
Бабс мерси за темата.
 Hug
И аз съм ЗА тахана. savina_33 никога не съм била любител на месото, сиренето и кашкавала. Мляко си слагам само в кафето и общо взето белтъчния минава под формата на яйца и по-рядко риба. От известно време като тренирам ме боли коляното, възможно ли е да е недостиг на калции ?

Общи условия

Активация на акаунт