90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 208

• 28 120
  • 718
  •   1
Отговори
# 60
Чакам си МЦ и затова не смея да се тегля, но дрехите НЕ са ми станали по-големи...а съм 18-ти ден....
Имам ПИТАНЕ - какво количество храна изяждате....
Днес бях БОБОВ ден
9:15 - 1 банан
11 часа - 1 банан
13 часа - 100 гр варени картофи и 200 гр салата карфиол
16:00 - МНОГО огладнях и имах само плодове.... и то си хапнах солидно - 6 сушени смокини, 2 портокала
19:00 - салата от ряпа, зеле, 300 гр и 200 гр трушия, 2 малки картофа - на скара
Както и да го гледам - салата беше голяма купа, въпреки, че като калоричност няма да е много...
ВИЕ по-малко ли изяждате .... ?
Аз съм 163 см и 65 кг!

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 19:22 от dubai2013

# 61
  • Sofia, Младост 3
Моят плодов ден мина леко и успешно на фона на вчерашния провал с тутманика от незнание  Simple Smile
З: Банан и кафе
О:Круша
Следобяд : Круша
В: Банан + 3 фурми

# 62
  • Бургас
Дубай, количествата са индивидуални за всеки. Следобедната ти закуска е в разрез с всякакви правила на режима, а вечерята с тези 100гр. туршия просто... Rolling Eyes
Кака Дака, знаеш, че е прегрешение. Малко воля и инат са нужни, всички готвим на мъже и деца Wink От утре си желязна, нали Peace
Уинди, кауфландската царевица също е без захар, Била също имат такава, но не помня марката, че там рядко пазарувам.
Тинки, добре си си дошла, ама с тези количества храна си за бой Twisted Evil 3 ябълки за цял ден, сигурно и три орехови ядки изяде, нали?
Аз приключих изцяло белтъчен ден:
З - 2 круши
О и В - дробчета на фурна със салата домати и краставици.

# 63
Привет  Hug
Аз докато се запиша и вие сте се преместили в нова тема,днес ми е първия плодов и да си призная,усещам си доооста глад,но удържам фронта,хрупам моркови за страх,както се казвам  Mr. Green,но с тази вода какво ще правя не знам,едвам го докарвам до литър  Rolling Eyes
Освен диетата съм започнала и всеки ден бягане на пътека,дано постигна добър резултат,утре ще се претегля и се надявам на добър минус  Crazy
Лека вечер,аз стягам гащите и почвам да тичам   261uu

# 64
Бабс  Heart Eyes Повече като те видя  Wink
Днес З- сушени кайсии, О- кроасан и голяма вафла В- салата от китайско зеле и скумрия на скара
Лека вечер от мен и много минуси утре   bouquet

# 65
Да Голди,от утре няма мърдане,трябва да вляза във форма.Най-много ме очудва това,че ям по-малко (в сравнение с преди),а имам повече енергия (което мн ме радва) Завиждам на мъжа ми,той си е в супер форма,колкото и да яде не качва.Искам и аз да бях така

# 66
Първият ми ден и малко се обърках и почнах с бобовия ден  Embarassed Утре ще си изкарам белтъчения, какво да правя  Sad

З - ябълка и кафе
О - ориз със зеленчуци
В - ориз със зеленчуци и малко патладжанена салата.

За утре смятам на обяд да хапна печено пилешко и салата от зеле и моркови, а за вечеря печено свинско шишче. Дали мога така да смесвам два вида месо в един ден?  newsm78

# 67
  • София
Момичета, нещо започнах да се отчайвам.. Хем гледам да съм режимна (прегрешавам с количествата само), хем килограмите са в застой вече 2 седмици, хем като гледам кърмата почти я няма ..

Аз не бих си рискувала кърмата заради килограмите. Не случайно спрях да кърмя и тогава започнах режима  Hug Това не е упрек - просто бебчо е на първо място. Докато кърмен ядях по 1 шоколад на ден + ядки и имах кърма за още едно бебе.

Килограмите стоят на -2, но сантиметрите бавно започват да се мърдат. Радвам се след 22 дни на режима. Като мине МЦ ще се тегля, преди това само ще се ядосвам. Чудя се утре какво да ям, но май ще са филий с кьопоолу + зелена салата, а за вечеря мисля кифла с мармалад + боза, че много ми се е преяла.
Можеше ли боза за вечеря?

# 68
Първият ми ден и малко се обърках и почнах с бобовия ден  Embarassed Утре ще си изкарам белтъчения, какво да правя  Sad

Мисля, че не е добра идея да разменяш дните. По-добре си продължи с въглехидратите. Нека и по-опитните да кажат, но на 1-ва страница изрично се казва да не се променя последователността на дните. Naughty

Goldie, aз малко инцидентно я ядох тази царевица... По принцип, предпочитам замразената и главно такава ползвам. Исках да си готвя яхния с грах (обожавам я), но моят малък калпазанин не пожела да заспи в подходящото време. Затова реших да го изведа на дълга разходка (времето при нас беше разкошно, даже пих кафе с една приятелка навън) и трябваше да обядвам нещо, което не изисква приготвяне. Така на царевицата и излезе късметът! Laughing

За утре ще си хапна солени гевречета с домати и босилек за обяд, защото съм на фризьор (ура!!!), а на вечеря мисля да се поглеза с порция мини пълнозърнести палачинки със сладко или шоколад. Правих ги днес за закуска на хлапето, но излязоха доста. Всъщност, дали не са в противоречие с режима? newsm78

# 69
Отчет за първата четворка:

Ден 1
З: ябълка
О: яйце със сирене и кашкавал   
В: яйце със сирене и кашкавал
2 кафета и 1,5л вода

Ден 2
З: мандарина   
О: печени картофи   
В: печени картофи и леща
2 кафета, 1 чай и 1,5л вода

Ден 3
З: банан   
О: торта   
В: спагети
2 кафета и 1,5л вода

Ден 4
3 големи моркова и 500мл фреш (грейпфрут, 3 портокала и лимон)

След 3-тия ден съм -1300гр. Доволна съм от резултата до тук. След първия воден ще видя и колко съм свалила на см.
За утре в момента във фурната са гювечета с пилешки парти бутчета и зеленчуци.

# 70

Ден 1
2 кафета и 1,5л вода

Ден 2

Ден 3
2 кафета и 1,5л вода

Ден 4

След 3-тия ден съм -1300гр. Доволна съм от резултата до тук. След първия воден ще видя и колко съм свалила на см.

Първият и третият ти ден са нережимни. Не може да месиш протеините, т.е. да консумираш яйца и млечни продукти. В третия ден си разменила обяда и вечерята. Правилото е: солен обяд и сладка вечеря.

# 71
  • Sofia
Духче, почти изключено е да те боли става заради липса на калции. Но тъй като не те познавам и не съм те прегледала няма смисъл да гадая за причината. Но липсата на калции е проблем при повечето жени на 30+ заради риска от остеопороза. Който съчетан с неправилно хранене, обездвижване и евентуално пушене, нараства многократно. Неяденето на животински продукти е рисково заради вит. Д, който се съдържа основно в животинските мазнини. Няма проблем да не ги ядеш, но си прави 3-4 курса годишно с рибено масло (пий го вечер да не ти повишава апетита). Защото ако не приемаш достатъчно вит. Д и кофа калции да изядеш той не се усвоява.

# 72
Благодаря ти Сави   bouquet
Скрит текст:
И аз така мислех, ма да попитам. Аз съм 30- ххаха но все пак, имах начални форми на анемия преди време (пак заради неядене на животински продукти) но май всичко мина.

# 73
  • София
бЗдравейте и от мен Simple Smile Отчитам си днешните въглехидрати Simple Smile

Закуска - фреш от грейпфрут
Обяд - филии с лютеница
Вечеря - филии с лютеница, едно миражче и лента шоколад

plesure - пий повече течности Simple Smile Кърмата идва от течностите главно, а не от храната. И аз съм на режима и кърмя по 6 пъти на ден, но не съм забелязала да е намаляло количеството. Успех Simple Smile
Благодаря за новата тема  Heart Eyes    bouquet

Лека вечер от мен и много да свалите докато спите Simple Smile

# 74

Ден 1
2 кафета и 1,5л вода

Ден 2

Ден 3
2 кафета и 1,5л вода

Ден 4

Първият и третият ти ден са нережимни. Не може да месиш протеините, т.е. да консумираш яйца и млечни продукти. В третия ден си разменила обяда и вечерята. Правилото е: солен обяд и сладка вечеря.

Зная. Не правя диетата за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт