90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 208

• 28 135
  • 718
  •   1
Отговори
# 75
Днес плодов:
З-ябълка;
О-тиквени семки;
В-банан с орехи и кокосови стърготини и 50гр бадем.

Леле, Христинче, как издържа с толкова хранения и количества за плодовия ден?! #Crazy Аз бих пукясала, признавам си Whistling Колко ядки хапна за обяд, та да изкара само на тях? Направо се чувствам като лакома мечка на фона на написаното от теб Mr. Green

Завършвам успешно плодовия си ден и много се радвам bowuu Чак ме беше страх от предишното главоболие, ама се разминах.
Сега ще къпем малката и ще се приспиваме, така че после ще имам време само за едно чайче. Ще си направя ментов и се хоризонтирам.

Лека нощ на всички!

# 76
  • Пловдив
Момичета,сега седа и се чудя утре в белтъчния какво да ям и нищо не измислям.
Минах вече пържолите,пилешкото,яйцата,заквасените сметани,млечни салати...то не остана какво друго да ям,освен сирене и кашкавал ама ми е малко,та нз какво да си сготвя утре.Дайте идеи?  ooooh! Thinking newsm78

# 77
  • София
Момичета, нещо започнах да се отчайвам.. Хем гледам да съм режимна (прегрешавам с количествата само), хем килограмите са в застой вече 2 седмици, хем като гледам кърмата почти я няма ..

Аз не бих си рискувала кърмата заради килограмите. Не случайно спрях да кърмя и тогава започнах режима  Hug Това не е упрек - просто бебчо е на първо място. Докато кърмен ядях по 1 шоколад на ден + ядки и имах кърма за още едно бебе.

Аз от самото начало имам малко кърма, тук от петък реших да направя последен опит да увелича лактацията по някакъв начин - да давам от двете гърди на едно хранене, но и това не помага. Бях помолила по-рано някой консултант по кърмене ако може да ми пише на скайп. Та общо взето затова започнах режима, пък и има мнооого майки които кърмят и правят режим успешно..

plesure - пий повече течности Simple Smile Кърмата идва от течностите главно, а не от храната. И аз съм на режима и кърмя по 6 пъти на ден, но не съм забелязала да е намаляло количеството. Успех Simple Smile

Душка пия около 2 л на ден, понякога и повече.. но не помага и това ..

# 78
  • София
и аз съм тук

# 79
  • Пловдив
Днес плодов:
З-ябълка;
О-тиквени семки;
В-банан с орехи и кокосови стърготини и 50гр бадем.

Леле, Христинче, как издържа с толкова хранения и количества за плодовия ден?! #Crazy Аз бих пукясала, признавам си Whistling Колко ядки хапна за обяд, та да изкара само на тях? Направо се чувствам като лакома мечка на фона на написаното от теб Mr. Green

Завършвам успешно плодовия си ден и много се радвам bowuu Чак ме беше страх от предишното главоболие, ама се разминах.
Сега ще къпем малката и ще се приспиваме, така че после ще имам време само за едно чайче. Ще си направя ментов и се хоризонтирам.

Лека нощ на всички!

Ами,чесно казано от вечерята не ядох орехите,защото нямаше в магазина,и вместо орехи ядох 40бр. бадема.Ами издържах,даже насила ядох днес,хич не ми се ядеше.Закуската ми беше в 9:30,а обяда чак в 3 часа въпреки че не бях гладна.Пих и бая вода днес близо 2л.Ама реших днес малко по-така да го карам,че от бобовия и вх съм с общ плюс(900),който не ми харесва и трябва да разкарам.Ако питаш мен,и през останалите дни не прекалявам с количествата,просто отвикнах да се тъпча като преди.

# 80
 В кои дни мога да ям патладжан, царевица, нахут?

# 81
  • Бургас
plesure, по-добре пиши ЛС на някоя от консултантките в кърмаческия. Аз тук досега не съм засичала някоя от тях. Преди имаше отделна тема за режима на кърмачките, но не знам дали съществува още и пише ли някой там newsm78 Аз нямам голям опит с кърменето, но първия път си спрях кърмата с диета, че и анемия си бях докарала Tired Най-добре наистина се допитай до специалист Peace
Христинче, морски дарове? Калмарите стават чудесни, пълнени с чушка, морков, лук, чесън, домат и т.н., и т.н. режимни зеленчуци. Понеже вече споменах за грешната си любов към всякакви сирена Crazy, в хладилника винаги имам поне 4-5 вида, а във фризера винаги по някой микс замразени зеленчуци. Любим ми е този, който е с броколи, моркови и карфиол. Добавям му 2-3 вида сирене /примерно кашкавал, синьо сирене и моцарела/ и го запичам на фурна. С яйца също има варианти - различните зеленчуци дават на един обикновен омлет голямо разнобразие от вкусове. Експериментирай и с подправките Peace Една и съща пържола може да ти се стори съвсем различно ястие.
Роза, патладжан - в първите три, царевица и нахут - в бобовия Peace
Лека ви нощ Hug

# 82
Отчет за първата четворка:

Ден 1
З: ябълка
О: яйце със сирене и кашкавал   
В: яйце със сирене и кашкавал
2 кафета и 1,5л вода

Ден 2
З: мандарина   
О: печени картофи   
В: печени картофи и леща
2 кафета, 1 чай и 1,5л вода

Ден 3
З: банан   
О: торта   
В: спагети
2 кафета и 1,5л вода

Ден 4
3 големи моркова и 500мл фреш (грейпфрут, 3 портокала и лимон)

След 3-тия ден съм -1300гр. Доволна съм от резултата до тук. След първия воден ще видя и колко съм свалила на см.
За утре в момента във фурната са гювечета с пилешки парти бутчета и зеленчуци.

Първият и третият ти ден са нережимни. Не може да месиш протеините, т.е. да консумираш яйца и млечни продукти. В третия ден си разменила обяда и вечерята. Правилото е: солен обяд и сладка вечеря.

Зная. Не правя диетата за първи път.

Не те критикувам. Написах коментара си по-скоро в услуга на новите момичета, които отскоро са на диета, не познават правилата добре и могат да приемат менюто ти за режимно. Нищо лично! Peace

# 83
  • София
Нана, за темата   bouquet
Мина ми и този плодов ден на банани , половин помело и около 100 гр. бадеми, казвам около, защото пакета ми е 200 гр., а останаха малко повече от половината.
Аз подобно на Goldie запичам замразени зеленчуци само, че със заквасена сметана и кашкавал отгоре. Може и пресен карфиол и броколи, но ги варя за малко преди да ги метна във фурната.
За утре мисля обяда да е чушки пържени със сирене, а за вечеря нямам идея, може би същото.
Ще пробвам без месо в протеиновия, защото много тежко ми става от него.
Спокойна нощ, момичета.

# 84
Здравейте,  момичета , от 4 дена съм на диета и за сега резултата е 1,500кг.Надявам се да продължавам в същия дух и да ви кажа без вас нямаше да е така лесно  Simple SmileНека ви споделя какво беше менюто ми през последните 4 дена , та ако има някакви грешки да се поправя  Wink
1-ви ден:з.сок от моркови; о.бъркани яйца със салата от чери домати и филиика черен хляб; в.телешки пържоли със салатата от о.
2-ри ден: з.сок от 3 портокала; о.леща, салата от домати филийка хляб; в.леща , ориз с домати и маслини
3-ти ден: з.грейпфрут , портокал, банан(грешка , не трябваше да смесвам плодовете, нали?); о.макарони с доматен сос,гъби и маслини; в.4 черни филийки с лютеница , салата от зеле и 2 мини кроасанчета
4-ти ден :з.2 ябълки, 4 мандарини, 6-7 ядки(индийско кашу и бадеми);о.сок от 1 грейпфрут и 2 портокала+ядки; сл.з.2 мандарини+ядки; в.салата от зеле с моркови и лимон , 5 маслини(неовкусена)

Пия повече от 2,5л.вода , много обичам да се наливам Grinning и всеки ден пия по 2 чисти кафенца.С вечерята гледам да приключа до 18:30, само днес по изключение вечерях със салатат в 19:30.

Пожелавам ви лека вечер и дано утре всички да се събудим с минусчета Hug

# 85
Отчет за първата четворка:

Ден 1
З: ябълка
О: яйце със сирене и кашкавал   
В: яйце със сирене и кашкавал
2 кафета и 1,5л вода

Ден 2
З: мандарина   
О: печени картофи   
В: печени картофи и леща
2 кафета, 1 чай и 1,5л вода

Ден 3
З: банан   
О: торта   
В: спагети
2 кафета и 1,5л вода

Ден 4
3 големи моркова и 500мл фреш (грейпфрут, 3 портокала и лимон)

След 3-тия ден съм -1300гр. Доволна съм от резултата до тук. След първия воден ще видя и колко съм свалила на см.
За утре в момента във фурната са гювечета с пилешки парти бутчета и зеленчуци.

Първият и третият ти ден са нережимни. Не може да месиш протеините, т.е. да консумираш яйца и млечни продукти. В третия ден си разменила обяда и вечерята. Правилото е: солен обяд и сладка вечеря.

Зная. Не правя диетата за първи път.

Не те критикувам. Написах коментара си по-скоро в услуга на новите момичета, които отскоро са на диета, не познават правилата добре и могат да приемат менюто ти за режимно. Нищо лично! Peace

Няма проблем.

# 86
Норитата, на мен менюто ти ми изглежда добре, с уточнението, че плодовете наистина не се смесват на закуска (дори и в плодовия ден). С двете кроасанчета във вечерята във ВХ ден си смесила сладко и солено, което също не е по правилата. Но като за първа четворка ми изглежда съвсем прилично. Следващата четворка не смесвай плодовете на закуска и почни с ядките от обяд нататък в плодовия ден и ще си идеална.  Hug

Айде от мен един поздрав за лека нощ с една разкошна песен от филма, от който идва никът ми: http://www.youtube.com/watch?v=hBCXvTKeVhM. Самият филм изобщо не ми хареса, обаче саундтракът е много красив и наистина нежен.

# 87
 Country Strong  благодаря за съвета , взимам си бележка и с нови сили към следващата четворка  bouquet

# 88
Днес сладък ден  Party
3: Фреш от грейпфрут към 06:15ч
2 банана към 10ч
О:Пица с домати,чушки,гъби,маслини и кисели краставички
В:2 филий с лютеница и зелена салата + шоко десертче
Водата е към 2л и половина

Забравих да спомена,че дори след варивата имам минус  Heart EyesДълго време нямах нито плюс,нито минус,но ето,че от 3 дни насам кантара работи за мен Grinning
Искам да окуража всички започнали - не се отчайвайте,режима си работи, за някои по-бързо,за др по-бавно,но РАБОТИ!  Grinning

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 22:16 от sunnysS

# 89
 Ден 16-плодове.След ВХ няма промяна в кантара Simple Smile
10.30- 3 бр. киви
13.30- 7 сушени сливи
15.30- 50 гр. сурови бадеми
17.30- 1/2 ананас
19.30- 2 банана
 Сега стъкмих гювечета от сирене,кашкавал,топено сирене и доматчета.Утре само ще ги запека.Също съм намислила салата печени чушки със сирене(май ще го пасирам да стане като пастет).За вечеря ще пъхна свински ребърца във фурната.
 Като никога измислих менюто предварително,та ще видим какво ще стане.
Лека вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт