Отговори
# 105
ася, , честит имен ден, пожелавам ти си прекрасна майка и любяща жена, нека има много слънце и красота в дома ви   bouquet

G-baby ме изпревари и аз исках да пиша, че познавам едни тризначки от предишната градина на малката, много са сладки като ходят на градината, тричките хванати за ръчички Simple Smile
и съм питала как се справят, че по едно и също време ги взимахме към 18:30, а тризначките бяха в първа градинска, майката ми е споделяла, че нямат помощ от никъде, в началото им е било трудно, но точно - докато се организират. беше започнала работа и тя и така Simple Smile

горе главата, ще се подкрепяме кой с каквото и както може  Hug
от майчиния инстинкт няма по-добър съветник, според мен, убедила съм се, на мен не са ми се месили родителите и свекитата нито в отглеждането, нито във възпитанието досега, питала съм, питала съм и педито, и сме преценявали с мъжа ми какво да правим.
едно време било така, сега онака, много неща се променят, дори по няколко пъти  Mr. Green
но майчиното сърце не би сбъркало в избора Heart Eyes
важното е да имаме подкрепата от половинките Simple Smile

само да вметна, ако някоя от вас се е спряла на слинг premaxx, в амазон видях един на 50% намаление,

# 106
  • София

от майчиния инстинкт няма по-добър съветник
но майчиното сърце не би сбъркало в избора Heart Eyes
важното е да имаме подкрепата от половинките Simple Smile

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 Така е jos. И аз на това ще разчитам за гледането на малката и знам, че няма да сбъркам.

# 107
  • Sofia, Bulgaria
 Hug опс запис и от мен Hug

# 108
Видяхме и ние какво е това чудо 3Д!
Бебката е голяма красавица хаха Нали си е наше, хубаво ни се вижда! Не можахме да изкараме много снимки, защото си завираше личицето в плацентата, но има 4 броя, клипче не съм искала.
Иначе аз като гледам те доста си приличат всички снимки от 3Д  Wink
Важното е, че всичко й е в нормата, всички органи огледаха, доста обстойно ми се стори. Отговаря точно на седмиците си, 3 дена напред - и то това идва от главата, тя малко по-големичка, много мозък  Wink Има гънки доста, видяхме ги  Laughing Беше будна, шаваше непрекъснато, но аз едва усетих един - два пъти. Но като гледам плацентата, все едно ме удря през дунапренов дюшек - тъкмо така ми е по-комфортно.
Гони едно килце, 991 грама. Успокоих се и таткото остана доволен Heart Eyes Според него приличала цялата на мен  Heart Eyes

За слинговете - гледам на Babasling и то от хора, които продават - или ползван много малко или има такива, които пишат, че изобщо не са ги ползвали, подарени и забравени - пък дали е точно така, друг въпрос...

# 109
jos, до колко си наясно с фън шуй? Проектантката пак ми предлага легло срещу вратата, /едно от двете легла/ в  благоприятна посока е/ но е и позицията на мъртвеца. Предлага ми да сложим шкафове, като секция, която да скрива леглото от вратата. Секцията е точно срещу вратата,напречно и отклонява потока от вратата, секцията е до края на леглото. Мислиш ли, че това може да спаси положението? Но, четох, че от леглото трябва да се вижда вратата. Ако се сложи така секцията, когато се влиза се отклоняваш в страни, влизаш  по диагонал...........

# 110
ani, дотолкова, че се чустваме уютно и комфортно в дома ни така Simple Smile не че съм голям спец.
нещо не ме кефи така преградата, ако е етажерки, през които да се вижда, по-бива, а долната част - например 40см да е по-плътно, т.е. долу шкаф, който нагоре продължава с някакъв вид етажерки.
тъкмо сега си чертаех с молив нашата детска, и гледах едни много готини снимки - ако искаш дай ми мейл и ще ти ги пратя да разгледаш.
колко място ще ви остане, ако леглата са разположени така, всъщност сега не съм чела темата за детските, ако сте пускали там схеми.
ама не бързай, обмисли го добре, вижте дали няма други варианти. прозорецът къде се пада тогава  newsm78
щото не можах да си представя така стаята с плътната преграда от секция точно срещу вратата, стабилно, но пък много ръбесто става  newsm78

Alexiana,   Hug сега няколко дни все ще гледаш снимките  Heart Eyes
3д клипчетата не се виждат така като снимките Simple Smile наддава момичето, браво!

за слинговете, най-добре да пробваш кое ще ти е добре, дали ще свикнеш да се увиваш, ако е шал и тн. аз съм ползвала и такова, и кенгуру и знам как се чуствам с тях.
сега съм си поръчала premaxx по-нов Simple Smile
ти за кой бейби слинг питаш, какво си харесала, ако може да ти дадем насоки,
знам, че и Sweet Maniche ползва с малкия  Peace

# 111
Ками, ще си помагаме както можем ,сигурна съм че ще сме си от полза една на друга след известно време  Hug
разбира се трябва да се подкрепяме Peace
Ками и Мира,това първа бременност ли ви е(не ми се рови на 1 стр)?Аз чакам 2 момичета и имам едно по-голямо момиче-на 6 години.Не се притеснявайте ще се справим,не сме единствените.В началото може да е трудно,но пък после колко ще ни е весело-пълна къща.Само да сме живи и здрави!!!

# 112
Здравейте мамчета Simple Smile Аз се завърнах от Балкана и почвам да уча, че влизам в сесия Sad Честно казано се чувствам като изтискан лимон и незнам как ще седна да уча, но здраве да е изпити се дават Grinning Grinning Grinning Някъде бях чела, че мамите с нисък хемоглобин хапват елда. Признавам си до днеска не бях виждала такоз чудо Embarassed Не си взех, защото незнам как да я приготвя. Някоя от Вас ще сподели ли с непросветените като мен как я хапвате? Hug

# 113
Единият вид слинг е от този тип, не е шал и не се увиваш
http://www.ebay.co.uk/itm/Baba-sling-baby-carrier-/150979600563? … sh=item232715e0b3

# 114
Елдата се вари на каша, добавя се сол и масло и толкова. В Русия я наричат "гречка" и е наистина много популярна храна. На мен по случайност ми донесоха една торба от Украйна, та си варих веднъж, но не ми хареса на вкус. Въпреки че съм с нисък хемоглобин, не ми се яде месо и се храня както обикновено, без да изключвам боб, грах, зеле. Смуча Малтофер два пъти на ден, много не е помогнал - от 112 хемоглобинът се качи на 117.

# 115
Да ви питам мами при вас дали е така, че понякога се шашкам. Бебка понякога е много дива не спира 24 часа да ритка, после по 3-4 дена е в някакъв застой ритне 1-2 пъти и това ?  newsm78 newsm78 newsm78

# 116
Ами като се разтревожиш за нея, сложи ръка на корема си и й кажи да те посрита малко - непременно ще се обади. Общо взето има по-активни и по-неактивни моменти.

# 117
Ками, ще си помагаме както можем ,сигурна съм че ще сме си от полза една на друга след известно време  Hug
разбира се трябва да се подкрепяме Peace
Ками и Мира,това първа бременност ли ви е(не ми се рови на 1 стр)?Аз чакам 2 момичета и имам едно по-голямо момиче-на 6 години.Не се притеснявайте ще се справим,не сме единствените.В началото може да е трудно,но пък после колко ще ни е весело-пълна къща.Само да сме живи и здрави!!!
За мен е първа да и се чувствам супер неподготвена,не знам какво ме чака....знам ,че ще се справя - друг избор просто нямам,но ми е много притеснено ooooh!
От друга страна,тук има много мами ,които винаги са готови да помогнат с отговори на всякакви безумни въпроси и до някъде това ме успокоява  Embarassed

# 118
Ами като се разтревожиш за нея, сложи ръка на корема си и й кажи да те посрита малко - непременно ще се обади. Общо взето има по-активни и по-неактивни моменти.

Благодаря! Наистина действа, малко не ми се вярваше, ама купона пак започна  Joy Joy Joy

# 119
Искам да си снимам корема как мърда, обаче това човече хич не е фотогенично. А цъкна копчето за запис, а спре да мърда. Като спра записа и бууум  Crazy Милото вика, че не знаело, че е пред камера и застава в поза като за снимка, за това се кротвало  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт