Отговори
# 180
Момичета, от кой сайт си поръчвате количките, от амазон ли. Колко излиза доставката ориентировъчно и количка на ангийски е baby pram, нали? Embarassed

# 181
vitaivan, зависи, от Амазон не излизат кой знае колко по-изгодно.
Гледаш в ибей и в други английски сайтове, в момента вървят намаления.
Също и от Германия, но определени модели.
Зависи какво искаш, търсиш и за какви пари.

# 182
За да не залепва кожичката се слага Гентамицин. Аз почти съм довършила процеса и наистина не е имал никакъв стрес. Няколко пъти се посмях с него, защото като се опитам да дръпна кожичката след баня, за да намажа с гелчето, той свива крачета и ръчички натам и казва "ЪЪ!!)Simple Smile))) С една объркана физиономиика  Mr. Green Mr. Green Но рев, болка и нещо друго не е изпитвал. Важно е как ще се подходи, наведнъж не се прави, а постепенно. Така правя аз, скоро ще подновя пак забелването, за да го довърша преди годинката. На мен ми казаха дори, че като е на месец-два е още по-добре за бебето. До годината отдаааавна да е забравено...Мен ме е страх от още проточване на тази работа, за да няма по-сериозни последствия. Сега и да ги боли, ще го забравят, но на 10г. не се забравя толкова лесно  Peace
Боби,нали ще помагаш със съвети как точно процедираш като му дойде времето  Hug

# 183
Здравейте мили мами    bouquet
Бих искала да поканя мамите , които бременеят извън България в
Бременни майки в чужбина
И да помоля момичето , което води темата да сложи линк към тази . Предварително благодаря
Лека и спокойна бременност от мен  Hug

# 184
не се бях замисляла за проблема със забелването  newsm78 ...дано не се измъчим много...ще разчитам на мъжките майки с опит да помагат, като му дойде времето Wink

# 185
  • Sofia, Bulgaria
Боби,нали ще помагаш със съвети как точно процедираш като му дойде времето  Hug
Разбира се, ако мога да съм полезна Simple Smile

# 186
vitaivan, зависи, от Амазон не излизат кой знае колко по-изгодно.
Гледаш в ибей и в други английски сайтове, в момента вървят намаления.
Също и от Германия, но определени модели.
Зависи какво искаш, търсиш и за какви пари.

Ммм, зависи! В момента в английския Амазон, вишневото Урбо на Мамас и Папас е намалено на 200 паунда, тук е 850 лв. Също някои цветове на Сола-та пак на Мамас и Папас  са на 200 паунда, а тук са 700 лв. Други не съм гледала, но си има и изгодни предложения.

# 187
Офффф,гадни киселини...не ме оставиха на мира цял ден...Не ми стига това,че всяка вечер си будувам по2-3 часа,ами и това...
 Снощи пробвах да спя с възглавница между коленете.Изключително ми беше удобно!Де да бях пробвала по-рано!Наистина има ефект,само дето като се събудя и си я мятам заедно с мен наляво-надясно Laughing

# 188
Ето ме и мен,днес ми е много кофти,излизахме преди обяд с детенце и приятели на разходка,ама следобеда една глава ме боли-ужас-така и не спря.Сега паркирах дребната да спи-а аз да си гледам сериала на спокойствие.Чувствам се,че нямам сили... Sad SadТова с възглавницата върши супер работа,аз отдавна я мятам като спя,иначе тежи корема WinkХайде лека  bouquet

# 189
За количката - моята я поръчах от ибей, но още не е дошла, добре че рано я  поръчах.
За пишлетата, на сина ми (5г) още не е напълно забелена, но аз съм много страхлива, и хич не съм давала зор, мием я и дърпа назад колко той сам реши, според мен с времето ще се оправи.

Лека нощ мили момичета, дано е спокойна за всички!

# 190
Аз мойта възглавница я купих преди 2 седмици, но така си стои неразпечатана. Много ни е тясно леглото, мъжът ми е едър, ако вкарам и възглавницата, той ще падне на пода  Laughing

# 191
добро утро-много спите,аз пак се събудих към 4ч.,но към 6ч.съм заспала Laughing LaughingЧакам четвъртък с нетърпение Hug

# 192
Добро утро и от нас! Днес ще водим корема на снимки, като се върнем от прегледа ще разказвам. Ох, нямам търпение да си го видя малкото, сладко човеченце! Simple Smile))))

# 193
Добро утро....аз гледах и в ибей и в амазон,но правилно ли ми се струва,че в амазон са само нови колички,а в ибей всички са втора употреба...поне по снимките гледам...

Аз днес не съм на работа и мисля да да си пусна едни изследвания за хемоглобин да видим качи ли се след пиенето на желязо...Ще проверя и в каквосъсояние са ми сметките на които ми пускала болнични,че от 4 години не съм ги ползвала...

# 194
Забелването няма общо с обрязване Simple Smile Това е процес, с който трябва да се покаже главичката на пениса. Препоръчва се по-ранно забелване, за да не е болезнено за бебето. Аз това го правя във времето и почти се е показала цялата, но не съм го довършила. Идеята е като се придърпа кожичката, да се вижда главичката. В началото тя е скрита, като срастнала за нея.
Камелия, защо на хирург??? Аз това го правя по време на баня и малкия никога не е плакал и не го е боляло. Смятам да си го довърша сама и да избегна хирурга.

Друг е въпроса, че и като за всичко останало и тук има две мнения Simple Smile Не всички забелват и оставят това да се случи естествено във времето. Аз го правя, но не съм убедена, че е необходимо. Правя го заради твърдението, че после ще е много по-болезнено за момченцата като големи. Иначе много се колебаех дали да го правя, то и за това все още не е готов.
[с моя син така и не успях да я забеля докрай и ходихме на хирург , когато беше на година и половина

Общи условия

Активация на акаунт