Отговори
# 660
Не за пръв път споменавам тази количка, но наистина много ми се иска да я видя на живо..та, някоя мама знае ли къде в София мога да я намеря - Bexa b4x http://www.novobebe.com/detska-kolichka-bexa-b4-bg-3857.htmlParty В Ново бебе пише, че не е налична  Confused
Гледах и Mamba na ABC Design... но ме притеснява, че на сестра ми е Cobra пак на ABC Design и не е доволна, най-вече заради блокиращия механизъм на предното колело, а също и липсата на напълно право положение (нейният маймун е вече на годинка и нещо  Simple Smile )
Решила съм, че на бебка ще й купуваме българска козметика. Даже вчера за първи път видях, че има и течен прах за пране на Бочко  Simple Smile
Поздрави от мен, мили мами! Гледам, че слънчице грее навън, та ще ходя на разходка непременно. Пожелавам на всяка една от вас лек и хубав ден   bouquet

# 661
Здравейте мами, нека и аз да се "похваля" с моите 14кг в повече за 30г..с. Направо се плаша всеки път като се кача на кантара  #Crazy , но не мога да се контролирам - все нещо сладичко ми се яде, или тестенко като кекс, или някаква от домашните пържени закуски (да не изброявам да не би да има някоя мама по-повтанлива), където бабите ни ги правеха и...... става страшно. Мъжът ми все ми се заканва и "плаши", че като родя ще ме праща с братовчед ми на фитнес (тои е луднал на тази тема)  Joy

За праховете за бебчовци, аз мисля първоначално сигурно да ги препера с бебешко сапунче на джонсон, за праховете нямам никаква представа. А омекотител може ли да се ползва, защото доколкота знам няма някакъв специален за бебета?

# 662
Здравейте и от мен!
До момента съм качила 7.5кг. - 30г.с. но не знам колко тежи бебка... За сега раста само на корем, пък ще видим колко още ще наддам до 9тия месец. Като забременях бях 39кг.  Mr. Green

# 663
Като забременях бях 39кг.  Mr. Green

Е ти направо ме смая..) ако не си 150см. звучи съвсем абсурдно...

# 664
Като забременях бях 39кг.  Mr. Green

Е ти направо ме смая..) ако не си 150см. звучи съвсем абсурдно...
Точно толкова съм Wink Принципно преди бях 41-2кг. но пт работа по 14 часови смени отслабнах... много ми беше натоварването и нервите, и така всъщност прокървих. И от към края на 2 месец съм си все болнични.

# 665
nelly_24, уффф, успокоих се. )))
И сестра ми е 154см и е към 40-42кг. )))

# 666
Здравейте момичета и от мен,
гледам че се оплаквате от +10-15 кг.. а аз със моите +26 до тук.. Rolling Eyes направо е ужасно.. !
Преди да забременея бях все на диети, и като поспрях ограниченията.. ефекта е  Shocked

# 667
Мами да знаете хубав омекотител за бебешките дрешки за памучни такива с акрил плетени....? ooooh!

# 668
Мами да знаете хубав омекотител за бебешките дрешки за памучни такива с акрил плетени....? ooooh!

Ползвам Силан сензитив, има и на Сано Максима омекотител - 2л.

# 669
  • София/Варна
Перилният препарат, който ползвам за децата от известно време, е Baby Planet. Виждала съм го само в Карфур - течен, в 2л. опаковка. Имат и омекотител, но не съм го ползвала, че цената не е от най-изгодните. Засега съм на Сано Максима бейби.
Btw, Baby Planet имат и мокри кърпички за бебешки дупета. Мисля да ги пробвам с номер три.

# 670
Аз в началото началото няма да слагам омекотител. Страхувам се от алергии. А и акушерката ми каза в никакъв случай да не слагам.

# 671
здравейте и от мен, ние досега бяхме на разходка в морската градина, която беше като снежна приказка, голям бой с топки падна...ние тук нали рядко виждаме сняг, та и аз се радвах заедно с децата, може би даже повече от тях ...относно килограмите аз съм качила 7 кг

# 672
  • София
Отчет и от мен: бях +7,5 кг. на последната консултация преди 10 дни. И днес, от маса на маса го карам - първо на кафе с приятелки, после обяд в нашите, довечера вечеря при свекитата... и храна все не отказвам!  Blush А пък най-сетне си намерих якето, което носих предната бременност и в 9-ти месец, ноооооо... още от сега почти не мога да го закопчея, какво остава до 9-тия месец  ooooh! Все пак ще го мъча да го нося, че другото вече не ми става.

Относно ваничките - с каката ползвахме анатомична със стойка, сега ще я ползваме за бебо. Сигурно 3г. я ползвахме с щерката, кефеше се все в нея да се къпе, вече като по-голяма седнала от едната страна.

Ох, времето навън е супер, ама защо чак следобеда стана такова, точно като дойде времето за сън. Аз нощес заспах в 3 ч., това пълнолуДие ми разказа играта. Сега пък не мога да заспя следобедно, абе изобщоооо...

# 673
Ето ме и мен с отчета +10 кг. Ваничка имам от баткото ортопедична, но в началото ще ползвам леген чак като ни отеснее ще я ползваме. Прах за пране съм ползвала с баткото Сано максима и сега като му извадих бебешките  дрешки те все още миришат все едно са прани вчера, а от тогава са минали почти 7 години smile3521

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 16:53 от vesi_mz84

# 674
jos -да за същата помпа става въпрос. Wink

Общи условия

Активация на акаунт