Отговори
# 645
Добро и от мен-тази нощ спахме Flutter-малката се пооправи-най-важното спряхме сополите(то от тях стават всички мизерии),гледам и мен да не ме хване-пия хомеопатия и аз Mr. Green.
аз съм качила 9 кг.
Силно препоръчвам този аспиратор за нос,майчетата които са пробвали могат да кажат Simple Smile
http://aptekadara.com/product/19434/beybi-vak-aspirator-za-nos.html

# 646
Добро утро и от мен. )
При нас е страхотен студ и сняг разбира се...)

Вторник съм на консултация, ще ми взема микробиология и ще пускаме изследвания.
За килограмите - +12кг, 32г.с., бебе 1900гр.

# 647
Мами, колко килограма сте качили до сега ?  Blush
Добро утро от мен в този студен неделен ден Simple Smile  За килограмите мен направо ме е срам Sad цели 11 до момента при бебче около 1000 г

Не се срамувай, важното е до края колко ще станат, а до към 16 кг, според мен са ок. Аз съм точно +11 в 27 г.с. , а с първите 2 бременности влязох да раждам +16кг. и си ги смъкнах без проблем! Въпросът е да се храниш разумно и с повече полезни неща, а изкушенията.. ами сега ни е времето Wink

# 648
Аз съм качила 7 по моя кантар, на който се меря години преди да забременея. Поне тази сутрин,след като се престраших да се кача, това показа... бях 49, сега съм 56. Много се депресирам! Сигурно няма друга такава като мен... дразня се сама на себе си, а за околните не искам и да си помислям как ме издържат - евала на хората !  Mr. Green Тая пуста лакомия не мога да я овлядея и това е. Такъв гаден, долен инат съм поприцип, а сега стане ли дума за ядене - няма воля, няма нищо. Ям страшно много. Тъпча се с какво ли не. Например, току що изядох
Скрит текст:
един страхотен кекс на Swiss Rolls  Mr. Green, който направо се топеше в устата ми...
 Mr. Green Абе... тоооолкова много се радвам, че моментът, когато бебка ще дойде на бял свят наближава, а заради това дебелеене не се наслаждавам пълноценно на този прекрасен период от живота ми. Много ме е яд, но уви, суетата не ми прощава.... сигурно си мислите, че съм пълна кокошка  Mr. Green И с право си го мислите. Ох, исках да си излея депресията и реших, че точно тук трябва да е мястото  smile3505 Извинявайте за което!

# 649
Последната седмица се опитвам да се ограничавам от сладко и тестено, които при мен винаги са действали на повишението на килограмите. Дано до края не качвам повече от килограм на месец, но ще видим Grinning

# 650
добро утро  Simple Smile
за кг съм прюс 10.
 Simple Smileняма какво да се депресираш от кг, с миналата бях плюс 18, свалят се без зор ...
преди час изпратих моите хора навън, пуснах една прахосмуначка, врътнах един сладкиш и сядам почивка. следобяд мисля и аз с тях да поизляза, въпреки че е студенко няма вятър, за разлика от вчера.
ася,  Hug да сте здрави вече

не отварям линк, но ако е бейби вак, имаме, ползвали сме я един път , иначе не се е налагало, а и предпочитам лигавицата да чистя с ф.р. но и малката е имала досега само 3 пъти сополки или да хърка, не е по тая част, но има мами, на които се налага да го ползват и е спасявало положението  Peace и аз го препоръчвам като ценна вещ в бебе апреката, въпреки че ние от 3 месеца го имаме.

# 651
6.5 постоянни кг и един, дето ту го има, ту го няма, явно зависи какво съм яла или кога се меря, де да го знам  Crazy
Ходих вчера на бебешки рожден ден, на една годинка, много са сладки бебоците на 1 годинка  Laughing

# 652
  • София
Добро утро,

Ние станахме към 9 ч. но се поизлежавахме малко, че въобще не ми се ставаше толкова рано. Сега ще поизчистим и ще излезнем за малко навън, че вкъщи въобще не ме свърта. А и сякаш не е толкова студено като вчера.

# 653
Здравейте майчета,
тук също е студено и снежно. Нещо от вчера не съм особено добре, но не мога да определя какво точно ми, ту ме боли кръста, ту ми е тежко, дано днес съм по-добре, че още е рано за такива неразположения.
Килограмите около +10кг., дано до +15кг. спра, че моите бебета не са особено големи, и води нямам кой знае колко, всичко е по мене.....после зор ще видя #Crazy
Хубав ден на всички!!!

# 654
presley, наистина големи драми за тези 7кг.
Бебето ще бъде около 3кг, води, плацента и т.н. +още 2-3, ти какво искаш бебе и без нито едно кило отгоре. Майка ми с мен е качила само 7кг, от 45 е станала 52кг, но в последствие остана без зъби, сега е с протези, за това, по-добре не се стресирай излишно. Да, неприятни са повечко кг, но не е нещо невъзможно за решаване, това са бели кахъри. Аз не съм се теглила последната седмица, сигурно съм вече +10кг, надявам се да стана макс + 15кг. Снощи за първи път разбрах какво е киселини, много неприятно. С това пълнолуние не можах да спя.

# 655
Момичета, вие ортопедични ванички със стойки ли ще купувате за бебозите  Hug Hug Hug ?

# 656
Момичета, вие ортопедични ванички със стойки ли ще купувате за бебозите  Hug Hug Hug ?
Преди имахме ортопедична ваничка със стойка, много бях доволна. Сега се чудя да купувам ли пак такава, излиза над 100лв, стойката е към 60лв и ваничката толкова.  При двете баби имаме по една обикновена ваничка, чудя се дали да не вземем едната, но ще трябва и стойка и допълнително приспособление за да се задържа бебето/ не знам как се казва/ то е към 20лв..........и накрая ще видим. Мисля сега да се разходя до Чиполино.

# 657

Колебаех се, но за сега се отказах сякаш.
Калина я къпех в най-обикновен леген. ) Защото се оказа че ваничката която бяхме купили, можех да наредя 5бебета като нея.

# 658
Здравейте, мами, отдавна не съм писала, но ви чета всеки ден. Относно кг. аз съм +7, 27 г.с., но не съм се притеснила особено, даже съм доволна, че не са повече Simple Smile.Искам да ви питам за праха за пране, спряла съм се на Сано, но се чудя кой да избера, концентрат или обикновен течен, вие какво ще кажете?

# 659
Килограми съм +9.
Ваничка - с баткото ползвахме обикновена, вместо стойка - 2 сгъваеми стола (по 8-9лв бяха). Сега пак ще сме така.
Прах за пране ползвам Персил сенситив и Тео бебе.

Общи условия

Активация на акаунт