Отговори
# 630

Нещо, свързано със суеверията и не съвсем. Нали знаете, че в Китай е много разпространена тяхната традиционна медицина. Те вярват, че след раждането родилката се възстановява за около 30 - 40 дена и в този период за нея не е добре да се излага на течаща вода - пред къпане се препоръчва само обтриване с мокри кърпи, това включва и НЕ миене на чинии примерно. Явно енергийно течащата вода е твърде силна за възстановяващата се жена. Те вярват в това и дори често наемат домашна помощница за първия месец - смятат, че така "инвестират" в здравето на жената.

Това може да е свързано, че точния период за възстановяване на матката е толкова около 40 -50 дни. И предвид състоянието на питейната вода  в Китай. Разбира се за миналото и после е останало като суеверие да кажем.

# 631

Точно този гледах - от 190 лв до 219 лв са. Музикалният механизъм се навива ръчно и много повече ми допадна. И пак си има органайзер, който може да се монтира отпред или отстрани на кошарката.

# 632
Това с водата и Китай е странно. Принципно се приема, че водата има изчистващ ефект, неутрализира негативна енергия и т.н.

# 633
Здравейте коремчета!

От няколко теми не съм писала , но ви следа от телефона.

Бебетата са добре и вървят седмица и 3 дни напред. Шийката ми е идеална 2,4мм. Нямам бактерии и гъбички все още. Качила съм 11кг. и то само на корем. Имам ужасни киселени и се храня по много малко на често.

Покупки- почти сме на финала остана майстора да ни докара кошарките и скрина. Повечето неща получих наследство от зълва ми , която също има близнаци момче и момиче, които март навършват 2г. Остана ми люлка , но все още не съм харесала.

Имената ще са живи и здрави Елена и Георги. С баткото не мисля , че ще има много изблици на ревност , защото много обича бебета покрай племенниците , слуша ги , целува ги и няма търпение да се родят за да ми помага.

Прегръщам ви!

# 634
  • София/Варна
Кайрен, много са ти крисиви дечицата, пу-пу. Чудесно, че ще имате и трето   Heart Eyes
Мерси, мерси! Ама гаранция няма, че и третото ще е толкова фотогенично Wink.
Много ви се радвам на шопинг ентусиазма, нещо не може да ме хване още. Все още си чакам от сестра ми дрешките и после да допълвам липсващото. Ама тя нещо не може да се организира и те така... ще има още да си чакам. Предполагам, че ще ми изсипе всичко в последния момент и ще се сбъркам от пране, гладене и тичане по магазините по никое време.

# 635
Здравейте,аз почти не съм спала-малката е нещо болна-вдига ми една никаква температура и я дебна цяла нощ-за капак скочи в 5ч сутринта и каза''Наспах се'' ooooh! ShockedНатиснах я да спи-но не стана нищо,после бяхме да поиграем със снега(като по чудо заваля и в Пловдив Mr. Green,пак легнахме и след малко ревна-пак с температура....сега ме тормози да играем-хем и е скапано-хем иска занимание-а на мен ми се лежи..... Crazy Crazy Crazy

# 636
KayRenn наистина са много хубавки  Hug Hug Hug

ася20 сега грипа е много гаден преди седмица комшийчето го искара с 40С темепература, а горкото е на годинка, сега вече е добре. Мамата каза, че нея я е мъчил 2 седмици - температура и мускулни болки. Да се пазите много - малко остана Simple Smile

При нас вали от снощи сняг - вече натрупа около 40см, много харесвам такова временце - меко и снежно. Миналата година ходихме на едни могили да се пързаляме с племенниците, беше много забавно, тази година само ще ги гледам - да им се радвам Simple Smile

И последно само  hahaha снощи ходихме на гости на един бебок (4м) и го къпахме беше много сладък почти заспа. Искам и на нашето бебче да му е така хубаво Praynig  , че на кумата ми като се сетя преди година като ходих голям рев и тръшкане беше цяла армия се събират да го изкъпят.

# 637
ася, дано не е сериозно и да мине до утре  Peace
за рокличките лятото има едни много готини памучни с плат отдолу като боди.
и аз видях снимките на дечицата, KayRenn, да са ви живи и здрави и да обичат бебо  Heart Eyes големи са сладури  Hug

# 638
Здравейте мили момичета Grinning ТИхичко надниквам във вашата темичка, във този форум, в това уютно местенце бях и аз, но миналата година! Сега дечицата ми тихичко спят, а аз с толкова радостнт трпети се връщам във времето назад, когато и ние априлките 2012 споделяхме всичко тук. От цялата си душа искам да ви пожелая едни прекрасни моменти до финалната права, когато всяка една от вас ще се срещне със своето бебче, а някои гледам с две!

# 639
Здравейте мами. Сравнително нова съм във форума, от 2-3 дни чета за Априлките и чак сега успях да наваксам и да се присъединя към вас. С таткото сме от Пазарджик, а терминът на нашата малка беболанка е на 7 април  stork-girl

# 640
Добре дошла Деска,
Лека бременност до края!
Ако искаш да те добавят отпред в списъка пиши ЛС на АПРИЛКИ2013.

# 641
krasuna83 , благодаря ти, сега ще пиша на лични. Леко бременеене на всички мами.

# 642
Мами, колко килограма сте качили до сега ?  Blush

# 643
Мами, колко килограма сте качили до сега ?  Blush
Добро утро от мен в този студен неделен ден Simple Smile  За килограмите мен направо ме е срам Sad цели 11 до момента при бебче около 1000 г

# 644

Общи условия

Активация на акаунт