Отговори
# 615
KayRennу, аааа, ще ме извиняваш много, ама това са си нормални дрехи....))))

# 616
Здравейте,
Относно клиника Надежда в София, аз от няколко дена контактувам с тях , цената е наистина 1750лв за всичко и за всякакъв вид раждане. Не работят със ЗК, но не са ми казвали, че това е промоционална цена. Казаха ми, че ще има ден на отворените врати на 04.02, да се обадя на регистратура, но там съответно никой не знаеше нищо, взеха ми координатите и щели да се обадят, ама вече 2 дена няма обаждане.

# 617

Даже напълно нормално ми се видяха newsm78 Нищо общо с тюлена рокличка за изписване.

# 618
Който е приел поста ми присърце и ми се обижда, явно смята, че се отнася за него.
Също така имах предвид, че мамите се вглъбяват в дрехите.
Леле, хубаво момичетата, рокличките са широки, памучни, мекички. Ами момченцата, дънки-супер тесни, ризки-хиляда шева, джобчета да им  убива.
Но всеки си има предпочитания, аз не давам на другите да ми казват какво да правя, съответно не очаквам някой да слуша мен.
Пак казвам който се обидил, значи го е приел лично.
Има много повече какво да дадете на децата си.

Седалищния нерв е, да притиска се от нещо, може би тежестта  Thinking
Сега си търся упражнения в интернет, че не виждам спасение. newsm78
Ето тук е болката:
Лека вечер мами! Пазарувайте разумно, знам че всички женки сме склонни да харчим пари за сладките малки нещица, ама има ли смисъл.   bouquet

# 619
Аз не разбрах някой да се е обидил.....
Ани честита количка. Сигурно някоя спирачка или нещо заключва колелата, аз съм я въртяла в пълен кръг. Радвам се,че ти харесва!

# 620
Милички, съжалявам, че последните ми няколко поста станаха повод за малки спорове, но мисля, че всеки има право изразява мнението си. Постовете ми бяха провокирани от желанието да получа компетентна информация от по-опитни мами от мен, което не мисля, че е "тъпо". Всеки родител има какво да даде на детето си от нематериална гледна точка, но щом имам възможност да и взема и нещо красиво материално защо да не и го взема?!

# 621
Добро утро и от мен. )

След малко трябва да слизам към офиса, че има малко работа....а така не ми се ставаше. Тук вали един снежец, но за сега не трупа.

Щерката продължава с изпълненията (спи до 10ч. през деня и вечер в 23ч. реве, че не и се спи), тази вечер беше ред на - "боли ме малко коремчето".
За тази вечер ще видим кое ще е наред.  Laughing Хем ми е смешно, хем се дразня....от 1седмица нещо яко я е прихванало. А като се роди бебето, не знам какво ще е чудо....

the_witch, е, то по всяка тема може да се спори, всеки има различно мнение. )
Но все пак мисля, че ти помогнахме с това, че точно този тоалет не е много подходящ за току що родено бебе. ) От рокличка до рокличка все пак има разлика наистина. )

# 622
Здравейте,
Относно клиника Надежда в София, аз от няколко дена контактувам с тях , цената е наистина 1750лв за всичко и за всякакъв вид раждане. Не работят със ЗК, но не са ми казвали, че това е промоционална цена. Казаха ми, че ще има ден на отворените врати на 04.02, да се обадя на регистратура, но там съответно никой не знаеше нищо, взеха ми координатите и щели да се обадят, ама вече 2 дена няма обаждане.
Ами то в " Свети Лазар" е 1800лв за раждане, ако си настанен в стая за двама. Там цените се определят от избора на стая.
Денис 78, да, нещо при завой се заключват колелата, но вчера всички бяхме изморени, мъжът ми ще я разконспирира тези дни. Съмнявам се, че така е направена.
Мирама, синковеца е залепен за корема ми, само иска да го гушка, да говори на бебето и т.н.
 Шаварче, понеже се интересуваш от духовни теми, има теория според която различните видове болежки, болести са израз на определен вътрешен, душевен проблем, конфликт......и т.н.
Ето, една книга по въпроса:
http://www.bookpoint.bg/?cid=3&pid=36511

# 623
  • София/Варна
Е, защото не съм показвала снимките на баткото Wink
на 1 годнинка
На година и 3 месеца и пак
на година и половина и пак
и на 2 години
За съжаление не мога да изровя по-стари снимки, но младежът от третия си месец честичко беше пременен в риза и дънки/джинси.

# 624
Добро утро!И тук вали и е натрупало съвсем леко.
И аз днес ще ходя до офиса,усещам,че като се преуморя на работа и почвам да губя концентрация,но 20на дена ще издържа.
Снощи бяхме на РД и се изкуших с една маргарита,но не усетих никакъв алкохол в нея,само лимони.Дори и потанцувах малко.
Днес мисля да намина доКарфур да видя какво е намалено.

# 625
presley, аз също гледах тази кошара. Таблата за повиване обаче ми се стори много неудобна и някак ограничаваща. Прилича на по-плитък леген. Затова се отказах от този модел. А и да ти кажа, че този музикално-вибриращ механизъм не си струва изобщо. Аз май се спрях на HAUCK - имат подобен на тази модел с органайзер.
http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=392
Такъв модел?
Ох, разколеба ме  Mr. Green

# 626
KayRen, изключително красиви деца имаш!!!   bouquet
и дрехите са супер!

# 627
В новата клиника е 1800 лв, но това май е промоционална цена до 1 март  Sad

Тези нещо са се поувлекли....ама иначе си прибират парите и от здравната каса....)

Никого не съм събирала в къщи аз, много мразя да ми се мотаят хора на главата.
Бебето който имаше желание от познати и приятели го е виждал на вън.
По принцип раждането в частни клиники в София е толкова, даже тази цена е по-ниска отколкото при другите им конкуренти. Аз много исках да раждам там, защото съм именно след инвитро при д-р Стаменов(уникален професионалист), но за съжаление не мога да си го позволя. Иначе там е едното място, на което ми следят бременността, прегледа е 30 лева с коремен ехограф, сега са го увеличили на 40, понеже вече са с нова техника мисля 3 и 4 д, картината е както при феталната морфология, дадоха ми снимка на бухтичката ни, която е като черно- бяла снимка на новородено. много бяхме развълнувани, въпреки че мъжът ми каза, че е леко грозноватичка, а докторката намери прилика от снимката с него и беше голям смях Hug. Клиниката е уникална, аз в такава лично не бях влизала, но тъпото е,че следящата ми лекарка не изражда и изглежда малко нелогично да дадеш 2000лв. за специалист, който не те е наблюдавал. Заради тези две причини и поради ниската си плацента и направление за секцио от самата клиника на Стаменов ми препоръчаха Майчин дом и д-р Дяволов,сега ходя при него, прегледа е 50 лв., но определено апаратурата е по-стара, но за сметка на това този доктор ми вдъхва такова доверие, че не си и помислям да раждам при друг. Май малко се поулях Embarassed Hug Hug Hug

# 628
Леле за какви цени говорите.  Tired

Ани27 Тенкс, книжката изглежда интересна. Мисля да мина преез книжарницата по-късно да я разгледам.  Sunglasses
Иначе не съм много по духовните работи, изцяло без религия съм, отричам напълно всякакви измишльотини.  Вярвам в чиста наука, конспирации...  Но не давам тези неща да водят живота ми.

Аз излизам на разходка в Пловдив има мокър сняг, ама много му се радвам. Яд ме е, че няма планини за мен тази зима. обаче като се замисля, остават ми само 2 месеца до раждането 1 възстановяване и пак ще съм си във форма.  Crazy

Онзи ден бяхме до Джъмбо да купим ританки-  еми нямаше. А тези от Вис-Виталис не ми харесват. В Англия такова нещо нямат. А на мен толкова удобни ми се виждат.
Ще трябва да купя цели костюмчета с дълги крачета.  newsm78

# 629
Кайрен, много са ти крисиви дечицата, пу-пу. Чудесно, че ще имате и трето   Heart Eyes
Шаварче, не видях някой да се е обидил, то не виждам и защо, защото никой не се е разпознал в определението, което използва   Mr. Green
За едно лятно бебе момиченце не виждам по-удобна дрешка от рокличка - то в жегите ще е с голи ръчички и крачета, няма как да го навлечеш повече.

Нещо, свързано със суеверията и не съвсем. Нали знаете, че в Китай е много разпространена тяхната традиционна медицина. Те вярват, че след раждането родилката се възстановява за около 30 - 40 дена и в този период за нея не е добре да се излага на течаща вода - пред къпане се препоръчва само обтриване с мокри кърпи, това включва и НЕ миене на чинии примерно. Явно енергийно течащата вода е твърде силна за възстановяващата се жена. Те вярват в това и дори често наемат домашна помощница за първия месец - смятат, че така "инвестират" в здравето на жената.

Общи условия

Активация на акаунт