Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 966
  • 891
  •   1
Отговори
# 150
За какво го ползвате това фолио? Имаме едно в шкафа, но си отлежава просто. Не се сещам за какво може да влезе в употреба. За покриване на тави си ползваме домакинското, алуминиево фолио.

Когато прибирам храна в хладилника, задължително покривам с такова фолио съда. Запазва храната свежа - неслучайно го наричат и "фолио за свежо съхранение". Wink

duhi_puhi, благодаря за споделената информация! И аз в момента се мъча с едно Фино, но няма да повторя повече. Naughty

# 151
Аз го ползвам главно за опаковане на пакетчета, като пускам по Еконт  Blush
Но определено и в кухнята се държи по-добре от тънките "кухненски".

Туй да взема да го пиша в темата с "хитринките"  newsm78 .. и да изкупим фолиото на Метро  Joy

# 152
Прозрачното фолио на Фино наистина не струва.

Писала съм и преди, че и торбите за отпадъци на Фино не стават за нищо

# 153
Прозрачното фолио на Фино наистина не струва.

Писала съм и преди, че и торбите за отпадъци на Фино не стават за нищо

И аз писах същото в предната тема.
Един път се излъгах и трябваше да пъхам по 2 торби в коша, защото ако е една се късаше още с изваждането, дори и да не е пълна.

# 154
  • София
Няма да купя зелен фасул, различен от този на Сторко. Последно взимах от Кауфланд да пробвам още 3 марки - ужасни. С конци, стар беше фасулът, въобще дотук не съм открила добър заместител на Сторкото.
Същото важи за граха.

# 155
  • Бургас
Няма да купя зелен фасул, различен от този на Сторко. Последно взимах от Кауфланд да пробвам още 3 марки - ужасни. С конци, стар беше фасулът, въобще дотук не съм открила добър заместител на Сторкото.
Същото важи за граха.
Вчера купих замразен грах от Кауфланд 1 кг. опаковка.Варих час и половина и още дрънчеше,изхвърлих го.
Взех и замразен спанак дано поне той да е хубав Simple Smile

# 156
  • София
Замразени зел. фасул и грах взимам само на бондюел, винаги са перфектни. Предполагам и от консервите няма да са им по-зле, но аз  предпочитам замразените.
Сторко съм взимала царевица в консерва и не ми хареса.

Още нещо в черният ми списък. Този лак за коса - http://apta.bg/product/478/taft-lak-za-kosa-3v1-za-obem-blyasak- … ota-3-250-ml.html  като се напръскам косата ми  изглежда все едно не е мита от седмици,  сплесква се супер гадно и въобще, дори на допир е ...все едно съм се заляла със захарна вода. Гадна работа.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 14:28 от Angel_Dust

# 157
  • Ланкър, планините Овнерог
За какво го ползвате това фолио? Имаме едно в шкафа, но си отлежава просто. Не се сещам за какво може да влезе в употреба. За покриване на тави си ползваме домакинското, алуминиево фолио.

Когато прибирам храна в хладилника, задължително покривам с такова фолио съда. Запазва храната свежа - неслучайно го наричат и "фолио за свежо съхранение". Wink

Ясно защо не го ползвам и му се чудя за какво ми е. За тази цел имаме милион найлонови.............забравих им името........абе обуват се в/у обувките, най - вече в болниците (неползвани) Mr. Green, а тавите покриваме в алуминиево фолио. Това, прозрачното хич не стои "мирно" и само му се нервирам.

# 158
  • Варна
Калцуни се наричат тези найлоновите, дето се обуват в болниците.

Аз съм се запасила с такива и когато ме посещават разни майстори, им връчвам по един чифт за да не чистя след тях Simple Smile

# 159
Замразени зел. фасул и грах взимам само на бондюел, винаги са перфектни.
И аз съм мн доволна
Никога повече пяна за коса на Тафт. Купих розовата, но косата става толкова лепкава, че след първото ползване отиде в коша

# 160
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Замразени зел. фасул и грах взимам само на бондюел, винаги са перфектни.
И аз съм мн доволна
Никога повече пяна за коса на Тафт. Купих розовата, но косата става толкова лепкава, че след първото ползване отиде в коша

Peace

Съгласна с горния пост.
Скоро купих тампони за почистване на грим на Перфект (фирмата с лаковете) - няма такава гадост ...ползвам по 10 тампона на почистване и се разпадат в ръцете ми.

# 161
Преходни щишета с мек накрайник и сламка с марка НУБИ, текат, не съм доволна. Добре че ги върнах в магазина....

# 162
  • София
Опаковъчно фолио само "промишлено" купувам. По-дебело е, не се къса и е много по-евтино. В Метро на промоция последно взех 500 м. за 6 лв - ролката е огромна Simple Smile
Но я ползвам вкъщи по всякакви опаковъчни предназначения и заминава бързичко  Laughing
Дали това "промишленото" става за хранителни продукти или е просто стреч за ръчно палетизиране? Защото ако е за опаковане на кашони, мебели и др. подобни, аз не бих го ползвала в кухнята. Но вероятно на етикета му си пише.

# 163
Е то се произвежда по същия начин - и е навито "стерилно".
На другото пък за храните като е "сертифицирано" - дали може да му се вярва на вносът от Китай примерно  Laughing
Всеки да си ползва каквото иска, аз само споменах по темата.

# 164
  • Пловдив
Толкова съжалявам, че чак сега ви откривам Hug Страшно е важно какво се купува за масата, особено какво ядат подрастващите в къщи. Отивам да прехвърля темата, че и предишните.

Общи условия

Активация на акаунт