Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 039
  • 891
  •   1
Отговори
# 195
Какво ми прави впечатление, някой напише от какво е недоволен, и веднага се появяват един куп хора, който обясняват колко са доволни от същото. За доволни потребители има други теми.

# 196
Кашкавал Хаджиев и фамилия Sick . Пълна отврат. Ужасно мек, едва се реже, след като го запекох стана като лигава слуз по яденето Crazy

# 197
  • Sunshine state
Какво ми прави впечатление, някой напише от какво е недоволен, и веднага се появяват един куп хора, който обясняват колко са доволни от същото. За доволни потребители има други теми.
Може да защитим някой продукт,от който сме доволни,нали?И това се счита за мнение. Flutter

# 198
Кашкавал Хаджиев и фамилия Sick . Пълна отврат. Ужасно мек, едва се реже, след като го запекох стана като лигава слуз по яденето Crazy

Редактирам се, че кашкавалът е Хаджийски и фамилия.

# 199
  • София
Цял месец е минал, без да помръдне темата...  newsm78
Веро Gold cytrus произведено в Полша - абсолютен провал. Купих го от магазин, в който предлагат и паралелен внос, но по-лош препарат за съдове не съм ползвала. Не успява да измие следите от устните по чашите от вино, които не ми се събират в миялната.  Naughty

# 200
Много полезна тема момичета   bouquet никога повече няма да купя боб на Крина,понеже бях доволна от тяхната леща купих и от боба.Е няма увиране това нещо  Crossing Arms Варих го в тенджера под налягане около час и половина и пак някои бобчета "дрънчаха"  а другите се бяха разпаднали ooooh! Чудя се дали самата партида е била кофти или просто са си развалили продуктите  Thinking

# 201
Много полезна тема момичета   bouquet никога повече няма да купя боб на Крина,понеже бях доволна от тяхната леща купих и от боба.Е няма увиране това нещо  Crossing Arms Варих го в тенджера под налягане около час и половина и пак някои бобчета "дрънчаха"  а другите се бяха разпаднали ooooh! Чудя се дали самата партида е била кофти или просто са си развалили продуктите  Thinking

Аз вече купувам само беления боб на Крина. Има и издънки, но са много рядко и в повечето случаи се сварява за 30-40мин в обикновена тенджера.
Аз понеже нямам тенджера под налягане и трябва 2 дни да варя боб Laughing

# 202
Не е много по темата, но да си споделя опита. Аз купувам боб есенно време когато докарват по пазарите и по кварталите насипен във чували. Взимам кило и го пробвам, хареса ли ми, отивам и се запасявам за зимата.

# 203
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Пица DeVito от Lidl - купих си конкретно с гъби - няма пукната гъба върху нея, само размазан кетчуп и малко настърган някакъв деликатес /нещо като кашкавал/.

# 204
  • у дома
Боб и леща и аз купувам само насипно от зеленчуковия магазин - чудесни  Peace
Сега по темата - пантофи Де фонсека - 22 лв., нося ги втори месец, приличат на дъвчени и изплюти  Sick Ще изкарам сезона с тях и заминават в кофата. А от пантофите на децата, преди бях много доволна  Tired

# 205
  • Sofia
Тунквани бисквити Сюрприз,нищо общо с тези от преди години,същата опаковка,но вътре на половина като бройки,маломерни и с почти никакъв шоколад,а и на вкус не са хубави

# 206
  • София
Запис в тази полезна тема Simple Smile
Да споделя и аз като за начало - взех от Т-Маркет черен и червен хайвер на Silver Fish Ikri Melnie. Не погледнах цената, просто ако го бях направила щях да разбера, че има нещо гнило.
Прибрах се вкъщи и при последователно отваряне, изплюх и двата вида. Това не е хайвер, а желатин - чист с оцветители  Sick На етикета на Бг пише сьомга, яйца, подправки, нишесте, желатин и поне 10 Ета. Но в това нещо няма никаква риба, на етикета в магазина и на самия продукт обаче стои Хайвер  Sick на цена 2,79.
Сега го мисля да се занимавам ли или да не се занимавам да им го връщам...

# 207
  • Sofia
Не е хайвер със сигурност.В Черешката на тортата бяха показали как се прави,соев сос и желатин се загрява и се сипва в ледено студено олио с капкомер,получават се топченца приличащи на хайвер...Трябвало е да пише на етикета „имитиращ продукт„ а не да заблуждават хората...по добре го върни

# 208
  • София
Няма да купя повече грах консерва от марката на Билла - Clever. Производител е Домат АД. Сачмите, които открих вътре по-скоро трябваше да  дам на свекъра ми да трепе косове с тях.

# 209
Няма да купя повече грах консерва от марката на Билла - Clever. Производител е Домат АД. Сачмите, които открих вътре по-скоро трябваше да  дам на свекъра ми да трепе косове с тях.

Грах - само млечен на Леда. Peace

Общи условия

Активация на акаунт