Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 082
  • 891
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък пилетата Градус не харесах, ужасно ми миришат на химия, 2 пъти пробвах и хвърлях.
Май по- добре вода  Mr. Green

# 601
Тази боя за коса http://www.ivis.bg/products_images/485458.jpg Не стига, че направи косата ми да изглежда като слама, ами на 2 - 3 измиване цветът си беше отмил тотално Stop

# 602
Влизам и аз в темата , да следя какво да не купувам.

# 603
А купувате ли готови закуски? Вчера реших да купя от една нова баничарница. Продавачката с бинтован пръст, бинта се просмукал с кръв и така хваща закуските и ги слага в пликчето. Много гадно ми стана... Не ги купих и едва ли ще отида пак, но от цялата опашка (поне 15 човека) на никой това не му направи впечатление  Shocked

Същото се беше случило и на моя мъж. Продавачката обаче била с гумени ръкавици,пипала по всички закуски, после и парите пипала с ръкавиците,после пак закуските......  ooooh!

# 604
А купувате ли готови закуски? Вчера реших да купя от една нова баничарница. Продавачката с бинтован пръст, бинта се просмукал с кръв и така хваща закуските и ги слага в пликчето. Много гадно ми стана... Не ги купих и едва ли ще отида пак, но от цялата опашка (поне 15 човека) на никой това не му направи впечатление  Shocked

Същото се беше случило и на моя мъж. Продавачката обаче била с гумени ръкавици,пипала по всички закуски, после и парите пипала с ръкавиците,после пак закуските......  ooooh!
Аз изначално не ги купувам, защото ми имат една специфична миризма на стара мазнина, а и не употребявам маргарин, поне съзнателно.

# 605
  • Sunshine state
Повече никога няма да купя доматен сос с гъби на фирма Атлантик.Взех го за макарони-на вкус е досущ като кетчуп,а как цапа просто не е истина-боядиса ми сума ти съдове и още не могат да се измият. Sick Вътре я има 2-3 резена гъбки,я не. Ето го и него:

Купувала съм други техни сосове и винаги съм оставала доволна.Особено добро впечатление ми направи,че мексиканският им сос е подсладен със стевия. Peace

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 09:20 от Pupitka

# 606
А купувате ли готови закуски? Вчера реших да купя от една нова баничарница. Продавачката с бинтован пръст, бинта се просмукал с кръв и така хваща закуските и ги слага в пликчето. Много гадно ми стана... Не ги купих и едва ли ще отида пак, но от цялата опашка (поне 15 човека) на никой това не му направи впечатление  Shocked

Аз изначално не ги купувам, защото ми имат една специфична миризма на стара мазнина, а и не употребявам маргарин, поне съзнателно.

у, че гадно; аз също не купувам заради мазнините, но като студентка и после бременна ми се дояждаха варени гевречета, там пък с тия чували и пак с ръка сигурно без ръкавица мятани ... На малкия затова не купувам, макар че на мен едно време майка ми купуваше гевречета като малка

# 607
  • София
А купувате ли готови закуски? Вчера реших да купя от една нова баничарница. Продавачката с бинтован пръст, бинта се просмукал с кръв и така хваща закуските и ги слага в пликчето. Много гадно ми стана... Не ги купих и едва ли ще отида пак, но от цялата опашка (поне 15 човека) на никой това не му направи впечатление  Shocked

Същото се беше случило и на моя мъж. Продавачката обаче била с гумени ръкавици,пипала по всички закуски, после и парите пипала с ръкавиците,после пак закуските......  ooooh!

Аз доста често и поне от 20-тина години купувам закуски - банички, милинки, щрудели и др. само от една баничарница в квартала. Продавачката до сега не си е позволила да пипне закуска с ръка. Винаги работи с шпатула и хартия, след това ги слага в найлонова торбичка. Всичко е много чисто, закуските не миришат на стара мазнина.

# 608
  • Русе/София
Кисело мляко Верея по БДС.След 38 дена престой в хладилника беше все едно сега е затворено в кофичката.

# 609
Да кажа, че на Била, киселото мляко Клевър е бетер боза. Колкото и да го рекламират, че е най-евтино, не си заслужава, защото не получаваш нищо насреща. 

# 610
Да кажа, че на Била, киселото мляко Клевър е бетер боза. Колкото и да го рекламират, че е най-евтино, не си заслужава, защото не получаваш нищо насреща. 
Айрянче.

# 611
  • Sunshine state
По-зле е от айрян,защото има много гаден,изкуствен вкус на някаква растителна мазнина.  Sick И аз го бях взимала веднъж за айрян,ама и за това не става. Харесвам някои продукти на марката Клевър,но киселото им мляко си е гадно отвсякъде.

# 612
Харесвам някои продукти на марката Клевър,но киселото им мляко си е гадно отвсякъде.

Аз харесвам тяхното олио, царевицата и граха консерва...май друго не съм ползвала на тази марка.
Кашкавалът също е хубав, ама нещо изкуствен ми се струва  newsm78

# 613
  • Sunshine state
Аз преди харесвах и лютеницата им,но са я развалили и сега прилича на доматено пюре. И рибата им не е лоша,моцарелата им също.Сладоледът им също е хубав.За него знам,че го правят Нестле,понеже една приятелка работи там и ми сподели,че само опаковките били различни.  Peace

# 614
Никога повече този гел за тяло на АРОМА с пластмасови клечки вътре  Naughty
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт