Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 106
  • 891
  •   1
Отговори
# 210
оо, неее - отдавна съм се сбогувала с консервните кутии (грах и не само); замразен, каквато и да е марка е в пъти по-добре и здравословно!

# 211
  • Sunshine state
Замразеният грах с марка Кауфланд "K-Classic" е много хубав-млад и крехък. Heart Eyes
За сметка на това има един,който преди 2 седмици беше там на промоция /неизвестна марка/,който няма увиране.

# 212
И аз взех от тази неизвестна марка наскоро-варих една шепа грах за руска салата около 2 часа.Най-странното е,че като беше суров беше по-мек,отколкото след 1 час варене Whistling после продължих да варя още час и накрая ми писна и салатата беше без грах  Laughing

# 213
  • Sunshine state
И аз взех от тази неизвестна марка наскоро-варих една шепа грах за руска салата около 2 часа.Най-странното е,че като беше суров беше по-мек,отколкото след 1 час варене Whistling после продължих да варя още час и накрая ми писна и салатата беше без грах  Laughing
Не се ли свари до 30мин.,няма смисъл повече да вариш. Ужасен беше този грах.. ooooh!

# 214
  • София
Аз повече няма да купя козметика на Catrice. Sad Много съм разочарвана. Sad
Лакът за нокти: лакирах се вечерта, на сутринта беше ноктите ми бяха с обелени връхчета, а през нощта повярвайте ми, не съм садила лехи със зеленчуци и цветя.  Joy Joy Joy
Руж: не се разнася равномерно, стои на петна, не може да секорегира и нали се досещате какво се получава на лицето. Ужас! Catrice се води по-висок клас козметика от Essence, но Essence  е в пъти с по-добро качество на продуктите! Simple Smile

# 215
  • Sunshine state
Аз не знам какво качество се водят Essence,но в Германия това е една от най-долнопробните и евтини козметики,която дори и гастарбайтерките отминават с пренебрежение. Laughing Обикновено се продава в магазини тип ДМ.

# 216
Ей тази гадост - производител Анимекс 98.
Купила ги майка ми, като решила, че са вкусни вишни с шоколад и ликьор.

# 217
  • Sunshine state
Ей тази гадост - производител Анимекс 98.
Купила ги майка ми, като решила, че са вкусни вишни с шоколад и ликьор.

Тези са някакъв евтин и долнопробен вариант на пияните вишни-шоколадът им е  Sick.И моите баби често ми ги носят. Laughing

# 218
Аз ги изхвърлих, даже изплюх това, което хапнах.
Такава гадост не бях яла, ама да я питаш майка ми - подвела се по опаковката и червената панделка Crazy.

# 219
аа, да тези ми ги подариха - че били "ръчно" направени, ама аз и от кал мога "ръчно" да направя такъв шит...  Embarassed Като им видиш съставките отзад, става ясно защо са такива лепкави и гадни на вкус...
колкото до замразения грах - купувам без да подбирам марка и не съм попадала на трудносваряем досега...

# 220
  • Sunshine state
И аз бях така с граха до момента,в който не попаднах на тия сачми.Добре,че ми трябваше само за пюре и не бастисах някоя мръвка с него. Crazy За бонбоните-как ще са ръчно направени? #Crazy Те са някакви супер евтини с гаден кувертюр,вместо шоколад.Това за шит-а ме разсмя много. Laughing hahaha

# 221
И аз бях така с граха до момента,в който не попаднах на тия сачми.Добре,че ми трябваше само за пюре и не бастисах някоя мръвка с него. Crazy За бонбоните-как ще са ръчно направени? #Crazy Те са някакви супер евтини с гаден кувертюр,вместо шоколад.Това за шит-а ме разсмя много. Laughing hahaha
Embarassed
ми така пишепе  - ръчно; ядосах се, сори... Mr. Green

# 222
Сухи пасти Престиж  Mr. Green

# 223
Сухи пасти Престиж  Mr. Green

Дам, много са гадни.

# 224
  • София
Всеки път като пуснат рекламата и обещавам на детето, че ще му купя и после забравям. Ама май е било за добро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт