Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 144
  • 891
  •   1
Отговори
# 435
  • София /Абсурдистан

Нищо от продуктите на Бор-чвор - върховни боклуци.

# 436
Това с кожичките е малко като с махането на грубата кожа на петите-колкото я махаш,повече се трупа и по-често трябва да се прави. Аз също имам леки наслоявания в основата на нокътя,но не съм ги чистила никога и почти не се забелязват. Дори не знаех,че са там,преди една маникюристка да ми ги покаже. Като съм ходила на маникюр изрично казвам да не ми ги махат,а евентуално само да ги забършат след поставянето на гел върху тях. Като се омекотят от разтвора се махат или със салфетка или се "изстъргват" с такъв уред:

Прави се,за да издържи лака повече,а и  за естетичност.
Кожите отстрани никога не съм ги пипала,вижда ми се гадно. Сигурно са й ги рязали с ето това  ooooh!:

Спирам с оф-топика и за да не съм извън по темата да кажа,че никога повече няма да взема балканска наденица Леки-безвкусна е и не става дори за печене.  Sick

Наистина ли могат само от разтвор да се махнат напълно?  Моля те, ще напишеш ли какъв е този разтвор, искам да го потърся, да пробвам. Може и на лс. Благодаря ти

# 437
  • София
Нищо от продуктите на Бор-чвор - върховни боклуци.

Съгласна съм. Но пробва ли им маслото? Мисля, че е много сполучливо  Peace

# 438
  • до най-прекрасния мъж
Маслото им е хубаво. Аз съм пробвала това, което е в кутийка. Обаче, бързо ми се развали. Може би, защото е голямо количество, не знам. Хвана плесен и замириса на лошо.

# 439
  • Перник
Маслото им е хубаво. Аз съм пробвала това, което е в кутийка. Обаче, бързо ми се развали. Може би, защото е голямо количество, не знам. Хвана плесен и замириса на лошо.

Е, значи е хубаво - домашното масло, което баба ми дава също прави така  Peace

# 440
  • Пловдив
Краве сирене Филипополис  Confused За втори път ми се случва да е ужасно на вкус,миризливо,не се яде...Като се поизкисне малко става,но не е това което беше.

# 441
Някой купува ли си сирене, кашкавал, масло от мандрата в Кърнаре?  Сиренето преди  беше чудесно, а сега е като тебешир. Вие на какво мнение сте?

# 442
  • Ланкър, планините Овнерог
Краве сирене Филипополис  Confused За втори път ми се случва да е ужасно на вкус,миризливо,не се яде...Като се поизкисне малко става,но не е това което беше.

По този повод се сещам, че и сиренето на Маджаров в кутията с червен етикет много са го прецакали. Последния път беше отвън нормално твърдо, а вътре меко, чак течно като кисело мляко.

# 443
  • София
Аз пък да попитам знаете ли за колбаси, които да не смърдят на изгорели автомобилни гуми ?

Напоследък е някаква мания, за да прикриват некачествените продукти в колбасите (независимо дали са краткотрайните или другите) да слагат някаква есенция, която уж да прави колбасите опушени. Да де ама то опушени, опушени та чак направо отблъскващи.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 12:00 от дядо хаджия

# 444

По този повод се сещам, че и сиренето на Маджаров в кутията с червен етикет много са го прецакали. Последния път беше отвън нормално твърдо, а вътре меко, чак течно като кисело мляко.

Аз доскоро само такова купувах, но и аз се разочаровах и минах на Пършевица - едни оранжеви опаковки в саламура. Засега съм доволна.

# 445
  • Sofia
От скоро купуваме много вкусни колбаси от магазин
Скрит текст:
Таурус в Младост 3,бул.Ал.Малинов 51,на гърба на Метро сити център,магазина е зареден с полски хранителни стоки,всичко е уникално вкусно,но само един  магазин имат в София

# 446
"Вкусен" + "колбас" = глутамати и буломачи от 1 степен...
Не може да ме накара някой да си купя колбас, а това с пушеното -  Sick

# 447
  • София
Ние сирената на Маджаров не купуваме от доста години насам. Слагат много мас вътре и всичките им сирена, вкл. и кравето са еднаково мазни. Обърнете внимание на това. Simple Smile

# 448
Ние сирената на Маджаров не купуваме от доста години насам. Слагат много мас вътре и всичките им сирена, вкл. и кравето са еднаково мазни. Обърнете внимание на това. Simple Smile
Crazy Маста е много остаряла "технология", която със сигурност не ползват в Маджаров Simple Smile

Може да добавят растителни мазнини и други "облагородители"- има си специални стабилизатори, нишестета и протеини за сирена .. Но мас категорично не  Wink

# 449
  • София
О.К., съгласна съм. Но слагат нещо.

Общи условия

Активация на акаунт