Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 032
  • 891
  •   1
Отговори
# 675

Скоро открих този кашкавал.
Превъзходен. Вкус на истински кашкавал, такъв, какъвто си го спомням от преди години.
Не съм го подлагала обаче на топлинна обработка.

По темата - не бих купила декоративна козметика от DM - винаги се налага да ровя като мишка, докато открия неотваряна спирала, фон дьо тен, червило...Напоследък все по-рядко откривам.

# 676
  • Ланкър, планините Овнерог
Кашкавал взимаме от кварталното магазинче за млечни продукти на една мандра, на която все й забравям името  Blush

# 677
  • Sunshine state

По темата - не бих купила декоративна козметика от DM - винаги се налага да ровя като мишка, докато открия неотваряна спирала, фон дьо тен, червило...Напоследък все по-рядко откривам.
По този повод да кажа,че веднъж заварих на рафта с лаковете една жена да се лакира с някакъв лак от тези за продажба.  Shocked Направих й забележка и казах на една от продавачките,но тя каза,че било редовна практика да си се гримират в магазина. Егати клиентите.  ooooh! Разбирам да има тестери и да пробваш,ама да си слагаш от нещо за продажба е направо нагло ...  Whistling

# 678
  • София

По този повод да кажа,че веднъж заварих на рафта с лаковете една жена да се лакира с някакъв лак от тези за продажба.  Shocked Направих й забележка и казах на една от продавачките,но тя каза,че било редовна практика да си се гримират в магазина. Егати клиентите.  ooooh! Разбирам да има тестери и да пробваш,ама да си слагаш от нещо за продажба е направо нагло ...  Whistling

Имах подобен случай в един ДМ. Една клиентка беше клекнала и най-нахално на всеки нокът слагаше от лаковете на Римел. Аз я загледах втрещено, а тя ми отвърна с нагъл поглед. В момента, в който исках да се намеся / защото аз може да съм следващия клиент, който без да подозира какво става, да купи един от ползваните лакове ! Sad /, клиентката отиде на касата. Когато аз напазарих и стигнах до касата, споделих със служителката, а тя само вдигна рамене, обслужи ме много любезно и ми пожела Приятен ден...... newsm78

# 679
Кашкавал Балкан и краве сирене Маджаров - тотално са ги развалили и двете - смърдящи ужасно.....Добре, че кучето не придиря. Въобще напоследък имам проблеми с хубав кашкавал. Единствено ми харесва един Огоста на Войнов и сие, но не го намирам редовно.
Обаче да знаеш , че за кучетата е много , много вредно да ядат сирене  Rolling Eyes
Иначе и аз съм отчаяна от липсата на хубав кашкавал ... направо ми писна вече  Confused
Eлиа, аз му давам по едно-две парченца кашкавал след храна, като десерт. Сиренето го хвърлих, но ако се изкисне да не е толкова солено също става за кучета. Някои хора им дават и извара. Аз храня с гранули и това с кашкавала е инцидентно. Впрочем мисля, че вместо кучешки бисквити по-добре от тези храни да давам като лакомство.

# 680
А какво ви е мнението за кашкавал Родопчанка.

На мен много ми харесва и от всички кашкавали, които съм купувала, само този ми е вкусен.

# 681
И ние скоро опитахме кашкавал Родопчанка и ни хареса много
В ДМ можело да си върнеш козметика, която не ти харесва ooooh! Имайте го предвид.

# 682
А какво ви е мнението за кашкавал Родопчанка.

На мен много ми харесва и от всички кашкавали, които съм купувала, само този ми е вкусен.
Чие производство е този кашкавал да го потърся? Че те сега масово копират етикети, за по-сигурно.

# 683
Кашкавал от много време само Равногор  Peace

# 684
....
Чие производство е този кашкавал да го потърся? Че те сега масово копират етикети, за по-сигурно.

Село Бели извор. У нас се харесва много.

# 685
  • Русе/София
Кашкавал от много време само Равногор  Peace
Peace

# 686
Купих ужасни кисели краставички Rizbo /от Карфур ги взех/

# 687
  • София
Прекарах се и купих кашкавал Clever от Била. Бях много уморена и го грабнах от витрината с промоциите. По-отвратително нещо не бях опитвала. Изхвърлих почти 10 лева.

+1 за кашкавала Clever

# 688
  • София
Червено вино Вила Любимец- Мерло- няма такава гадост! Мътно като боза, вкус - няма такъв!Закупено от Кауфланд, ако това има някакво значение.
Никога повече!!!!

# 689
Никога повече няма да купя луканка на Бони / панагюрска /  Confused Така ужасно е наблъскана с кимион , че просто не става за нищо .

Общи условия

Активация на акаунт