Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 043
  • 891
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Никога повече няма да купя луканка на Бони / панагюрска /  Confused Така ужасно е наблъскана с кимион , че просто не става за нищо .

Mоже партидата да е била такава - майстора на воля да е изсипал кимиона. Разхищава материал!   Grinning #2gunfire

# 691

Mоже партидата да е била такава - майстора на воля да е изсипал кимиона. Разхищава материал!   Grinning #2gunfire
Аз почти не ям месо , купих я за сина ми , защото обича да си хапва луканка  ... И като цяло ми се видя много гадна . Преди им бяха хубави нещата май  Rolling Eyes

# 692
никога повече няма да си купя ботуши Graceland, защото се късат прекалено бързо, а уж имат германско качество

# 693
Както и аз детски сандали Бата. Дадох много пари за ниско качество.
От сандали Биркис също не съм доволна, изтриха се отгоре на третото обуване, а пак куп пари струваха.

# 694
Никога повече няма да купя луканка на Бони / панагюрска /  Confused Така ужасно е наблъскана с кимион , че просто не става за нищо .
Може нарочно да са наблъскали повече подправки, за да прикрият лошият вкус на останалият материал.

# 695
аа, аз и от Tendenz обувки/ботуши и въобще нищо - твърдо НЕ. Скапват се за нула време, поне преди 4-5 години така беше.

# 696
  • Варна
аа, аз и от Tendenz обувки/ботуши и въобще нищо - твърдо НЕ. Скапват се за нула време, поне преди 4-5 години така беше.
И от Paollo Boticelli - няма такива боклуци!

# 697
  • до най-прекрасния мъж
Да си кажа и аз мнението за обувките на Graceland.
Купих едни сандали преди няколко години през април, бяха на токчета, но плътни и стабилни, естествена кожа. Започнах да ги нося през юни, когато гаранцията отдавна беше вече изтекла. Първо ми се скъсаха двете каишки, с които ги закопчавах около глезените. Това го реших лесно - сложих им връзки и ги завързвах около прасците - тогава беше и модерно. Да, но няма и няколко седмици - скърши ми се подметката точно там, където се свързва с токчето и съответно от време на време ми се разтваряше токът назад. От цялата тази работа получих болки в крака. За съжаление не можеха да се ремонтират и ги изхвърлих, а бях дала доста пари за тях. Да съм ги носила макс месец и то не всеки ден.
Втора проба - преди две години купих пак сандали от същата марка, но този път на платформа. Нося ги вече трето лято и освен, че леко съм ги жулнала тук-таме, не са мръднали. Майка ми също има купувани чехли от тях - скъса ги от носене последните няколко години.
В общи линии - явно е на късмет да уцелиш нещо качествено.

# 698
  • Sofia
Днес реших да си взема от Т-маркет сурови лешници на промоция от 12,90лв./кг. Всички бяха проядени,имаха паяжинки и като отворих за да ги огледам по-отблизо изхвърчаха много мухички/молци....Отврат  ooooh!  Направих забележка на една от продавачките,изгледа ме с недоумение и никаква реакция... Close

# 699
  • Пловдив
Днес реших да си взема от Т-маркет сурови лешници на промоция от 12,90лв./кг. Всички бяха проядени,имаха паяжинки и като отворих за да ги огледам по-отблизо изхвърчаха много мухички/молци....Отврат  ooooh!  Направих забележка на една от продавачките,изгледа ме с недоумение и никаква реакция... Close
Това е отвратително  Rolling Eyes Надявам се не сте ги закупили такива негодни за консумация.

# 700
И от Paollo Boticelli - няма такива боклуци!

И от двата магазина се продават възможно най-евтините и некачествени китайски имитации на обувки, обвити в луксозно име и шикозни магазини. В интерес на истината, те и парите им са толкова, но до преди три- четири години поне изкарваха по един сезон, а сега само по няколко дена. В началото на това лято два пъти връщах сандали там, едните се счупиха още на първия ден, а другите на около 20- тия.

# 701
  • Sofia
Това е отвратително  Rolling Eyes Надявам се не сте ги закупили такива негодни за консумация.
Не,но мислих да купя...добре,че ги огледах...Много трябва да се внимава,когато пускат стоки на промоции,в повечето случаи е негодна

# 702
  • Sunshine state

В общи линии - явно е на късмет да уцелиш нещо качествено.
То късмет,късмет,ама и цените им са като за качествени обувки и не би трябвало да си играем на хазарт при закупуването на обувки от тях.  Rolling Eyes

# 703
  • до най-прекрасния мъж
Да, Пупитка, така е. Мен още ме е яд за онези сандали, защото иначе бяха много красиви и супер удобни. Малшанс да са некачествени.
Сега се сетих - едни пантофи бях купувала от тях - скъсаха се за няма и един сезон носене. Цялата подметка се изтърка /беше текстилна с едни гумени топченца отдолу/ и се проби. И те не бяха евтини.

# 704
  • Sunshine state
Аз от Германия си купих едни ботуши от тях за някакви смешни пари,понеже бях с ограничени финанси, и ме изкараха 2 зими без да мръднат,но и там обувките от Дайхман не са кой знае какво,та нямах големи очаквания. Тук като гледам,цените им са направо като за естествена кожа. Преди няколко дни разглеждах каталога им и нямаше дамски обувки от естествена кожа,а мъжки имаше. Много са завишени за мен цените им и не бих си купила.
Ако искате ми вярвайте,но миналата година си взех боти за 20лв. от китайския,които ме изкараха цяла зима без да мръднат-няма запарване,няма пропускане,супер топлички и удобни. И тази година ще съм с тях,а ако се скъсат-взимам същите и ще карам пак с такива.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт