Какво повече няма да купя - Тема 4

• 114 022
  • 891
  •   1
Отговори
# 705
Честно казано и аз се чудя кой заблуждават Дайхман. Същите боклуци като в Паулото и Тенденза, само дето са по-скъпички, та даже и моделите им са по-смотани. За съжаление вече трудно се открива обувка от естествена кожа, която да е модерна, удобна, качествена и да не струва 200 лв за сандал, пък за ботуши да не говорим  ooooh!

# 706
 http://prikachi.com/images.php?images/550/6579550c.jpg   - ето тази паста изобщо не ни харесва на нашето семейство което пуши и я взех специално и то точна така 1+ 1 еми отвратителна миризма и не се пени имам чуството не само аз че не съм си мила зъбите а има още цяла туба  Sad

# 707
  • на последния етаж
Такава паста - отврат!

# 708
Такава паста - отврат!

мъж ми взима отвреме-навреме, опитвала съм и не ми е направило гадно впечатление, странно...
По темата - спирам шоколадовите яйца на моя мъник, не само, че имаме доста играчки от тях и ни се повтарят, потретват дори, ами и шоколадът е доста гаден, с маргарин  - като ям от него, ми се скапва кожата  Sick За тия немалко пари - истински хубав шоколад може да се намери (макар и не био, но примерно шоколадите "Йон" ги харесвам откъм вкус и състав - и черният, и другият, с бадеми и двата, в Аванти са по лев и 70 някъде). А ако добавиш левче-две, съвсем приличен откъм качество и вкус може да се вземе.

# 709
Гръцките Йон са под лев в нашето Аванти.
Киндер яйце не купувам вече, защото ми омръзнаха, а и не са вкусни.

# 710
Гръцките Йон са под лев в нашето Аванти.
Киндер яйце не купувам вече, защото ми омръзнаха, а и не са вкусни.

еее, как така с цели  почти 40 % отгоре в "нашето"? Нали за Йон 100 грама говорим? Ако да, в кой район е това Аванти? Може и на ЛС. Praynig  bouquet

# 711
  • София-Младост
Никаква работа не върши този Астониш:

# 712
Ален Мак, НДК, ул. Гечкенли.
Не е по темата, но ми прави впечатление, че нашето е най-евтино, но защо - не зная.
Да, за Йон 100 грама с цял бадем.
Има и Милка, от голямата, в срок до края на октомври - 0.99 ст.

# 713
благодаря , това е забележително - всъщност процентите разлика са 70... Ще опитам  Hug

# 714

Както и този за килими. Пълен боклук!

# 715
  • Пловдив
Не е стока, а услуга.
В Пловдив има една мацка, която се занимава с нокти, работи в апартамента си, намира се на Арда №5, зад заведение Авеню се пада. За поддръжка на гел бях при нея на 11.09. вчера гела на няколко нокътя за нищо не става, а че взима повече от колкото в салон, друга тема за разговор. За ши-лака и гелиша може да се справя (знам от хора, които ходят при нея), но при гела е кръгла 0. Много съм разочарована. Sad

# 716
  • София

Един от малкото продукти, на марката, от които не съм доволна.

# 717

И аз не останах доволна

# 718
# 719
  • на последния етаж
Вчера го опитахме - много вкусен!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт