Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 989
  • 891
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Persil Expert Color Duo-Caps Няма друг такъв боклук...

# 736
Persil Expert Color Duo-Caps Няма друг такъв боклук...

И аз не съм доволна.

# 737
  • Sofia
течен препарат REX за цветно,стана на парцали и не прави хубава пяна

# 738
Тоалетна хартия Зебра еко, 4-пластов боклук.

# 739
аз препарати (и козметика) като цяло избягвам, само най-необходимо и по възможност безвредно (алтернативно).

# 740
  • София
Тоалетна хартия Зебра еко, 4-пластов боклук.
От кое не си доволна, много е тънка ли? Тъкмо мислех да я пробваме при следващия пазар, тъй като по принцип съм фен на еко продуктите.

# 741
Ами тънка е, води се рециклирана не знам дали е заради това, но за мен няма нищо общо с тази:
Скрит текст:

# 742
...и не прави хубава пяна

Пяната няма отношение към изпирането.
Много съвременни препарати са с антипенители, което е добре за машината.

# 743
  • Sofia
...поне малко би трябвало да прави,а то нищо,все едно няма препарат

# 744
  • Пловдив

Най-лошият лакочистител, на който съм попадала. Може да си триеш най-обикновен лак сума ти време.

# 745
  • София
ВАЖНО!!!!
В събота купих бутчета от Кауфланд. От витрината с охладено пилешко месо. Сготвих ги с ориз, като първо ги сварих, а после ги запекох. Вчера наобяд мъжа ми яде от тях. Почуства ужасно неразположение и не пожела до края на деня да яде нищо. Каза, че му се гади и му се повръща.
Днес наобяд хапнах и аз. По-лошо не ми е било никога. Сякаш стомаха ми е промит и чувствам някаква невероятна отврат от храна. Почти ми мина, но съм много възмутена. Единственото, за което се радвам е, че дъщеря ми не яде от това пиле.
За съжаление не видях марката / или не я пишеше/, но бяха единствените бутчета там.
Длъжна съм да уведомя всички

# 746
ВАЖНО!!!!
В събота купих бутчета от Кауфланд. От витрината с охладено пилешко месо. Сготвих ги с ориз, като първо ги сварих, а после ги запекох. Вчера наобяд мъжа ми яде от тях. Почуства ужасно неразположение и не пожела до края на деня да яде нищо. Каза, че му се гади и му се повръща.
Днес наобяд хапнах и аз. По-лошо не ми е било никога. Сякаш стомаха ми е промит и чувствам някаква невероятна отврат от храна. Почти ми мина, но съм много възмутена. Единственото, за което се радвам е, че дъщеря ми не яде от това пиле.
За съжаление не видях марката / или не я пишеше/, но бяха единствените бутчета там.
Длъжна съм да уведомя всички

На Пилко бяха тези бутчета, служителката на витрината каза. Никак не ми изглеждаха здравословни още в суров вид. Чувала съм, че в разфасованите пилета, в случая бутчета, се слагат добавки. За това купувам само цяло пиле.

А за лаковите за нокти, всички които нямат ацетон не вършат работа.

# 747
  • Пловдив
Red_Hot, този лакочистител има ацетон, дори на Forte съм използвала без ацетон и е на светлинни години от този на Лавена.

# 748
...поне малко би трябвало да прави,а то нищо,все едно няма препарат

Да, но не е заради пяната, просто Рекс е продукт с ниско качество и не е предназначен за замърсени дрехи, какъвто всъщност би трябвало да бъде.

# 749
Red_Hot, този лакочистител има ацетон, дори на Forte съм използвала без ацетон и е на светлинни години от този на Лавена.

Етикетът му не се чете добре и не виждам да пише Ацетон, ако наистина съдържа, а не чисти добре, значи е некачествен.
Лакочистител на Браво, продава се и в Кауфланд, няма ацетон, веднъж се бях излъгала да взема и повече няма да повторя.

Общи условия

Активация на акаунт