Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 994
  • 891
  •   1
Отговори
# 750
  • In Hell
Здравейте от мен, страхотна тема, жалко че чак сега я откривам, нервен потребител съм  Twisted Evil и ще ми е интересна.
Записвам се да ви следя и се връщам да чета.

# 751
  • Sunshine state
И аз не харесвам лакочистителя на Браво от Кауфланд-едвам си трия лака с него и ми отнема много време и нерви.  ooooh! Мирише хубаво,но дотам.
Рекс и аз спрях да купувам-стана изключително разреден и прането спря да ухае хубаво.

# 752
ВАЖНО!!!!
В събота купих бутчета от Кауфланд. От витрината с охладено пилешко месо. Сготвих ги с ориз, като първо ги сварих, а после ги запекох. Вчера наобяд мъжа ми яде от тях. Почуства ужасно неразположение и не пожела до края на деня да яде нищо. Каза, че му се гади и му се повръща.
Днес наобяд хапнах и аз. По-лошо не ми е било никога. Сякаш стомаха ми е промит и чувствам някаква невероятна отврат от храна. Почти ми мина, но съм много възмутена. Единственото, за което се радвам е, че дъщеря ми не яде от това пиле.
За съжаление не видях марката / или не я пишеше/, но бяха единствените бутчета там.
Длъжна съм да уведомя всички

На Пилко бяха тези бутчета, служителката на витрината каза. Никак не ми изглеждаха здравословни още в суров вид. Чувала съм, че в разфасованите пилета, в случая бутчета, се слагат добавки. За това купувам само цяло пиле.

Всички пилета имат добавки, и целите, и разфасованите.Плюс обработката с какви ли не химии, за вкус, за цвят, за трайност.....

# 753
  • до най-прекрасния мъж
ВАЖНО!!!!
В събота купих бутчета от Кауфланд. От витрината с охладено пилешко месо. Сготвих ги с ориз, като първо ги сварих, а после ги запекох. Вчера наобяд мъжа ми яде от тях. Почуства ужасно неразположение и не пожела до края на деня да яде нищо. Каза, че му се гади и му се повръща.
Днес наобяд хапнах и аз. По-лошо не ми е било никога. Сякаш стомаха ми е промит и чувствам някаква невероятна отврат от храна. Почти ми мина, но съм много възмутена. Единственото, за което се радвам е, че дъщеря ми не яде от това пиле.
За съжаление не видях марката / или не я пишеше/, но бяха единствените бутчета там.

На Пилко бяха тези бутчета, служителката на витрината каза. Никак не ми изглеждаха здравословни още в суров вид. Чувала съм, че в разфасованите пилета, в случая бутчета, се слагат добавки. За това купувам само цяло пиле.

Всички пилета имат добавки, и целите, и разфасованите.Плюс обработката с какви ли не химии, за вкус, за цвят, за трайност.....

Няма как да нямат добавки. Някой виждал ли е домашно пиле с такива напомпани бутчета? Като цяло пилетата изглеждат издути като мишелини. Купешкото пиле докато го опърля, то се изпекло, понякога ми се късат в ръцете. Домашното, пък и било то гледано с купешки фуражи, няма нищо общо нито като вид, нито като вкус. Някои пилета буквално ми се мажат в устата, като ги хапна. Иначе, използват "модерни технологии" - окрехкотяване. Какво му е на пилето, пък чак и крехко да го правят?

# 754
  • София
Краси...
Скрит текст:
За теб се сетих вчера. Никога не съм те разбирала за крайното ти решение относно храненето, но отчасти започвам да те разбирам  Peace

# 755
  • In Hell
Никога повече - йогурт Бор Чвор с круши.
Нито йогурт, нито круши. Отваряш и те блъсва миризма на химия, на вкус докарва на хапчета. Отворих, опитах и изхвърлих, а щях да давам на детето. ooooh!

# 756
  • Варна
Нито йогурт, нито круши. Отваряш и те блъсва миризма на химия, на вкус докарва на хапчета. Отворих, опитах и изхвърлих, а щях да давам на детето. ooooh!
да, да, напълно те подкрепям! няма такава химия  Sick много съм разочарована  #Cussing out

# 757
  • на Земята
Месо вече не купувам от Кауфланд.Купих веднъж пилешко на промоция,варих го,но миризмата беше направо на мърша...изхвърлих го,мина доста време,дадох втори шанс.Пак купих пилешко,не на промоция!Е,няма такава отврат.Направо се погнусих от пилешко...!След още време купих свинско,е ми не,та не!Нищо общо с месото,което познаваме като вкус.Не беше развалено,но на вкус не беше никак добро!Със течение на времето много ме разочарова този магазин,освен със качествени стоки,напоследък и с качествено обслужване!

# 758
Цеденото им мляко е същият отврат. Нещо средно между майонеза и прокиснало мляко. Изхвърлих го цялото.

# 759
Цеденото им мляко е същият отврат. Нещо средно между майонеза и прокиснало мляко. Изхвърлих го цялото.

Бор Чвор започнаха много добре преди 7-8 години май, но в момента са пълен бокулк. Жалко, преди купувах само техни продукти

# 760
ВАЖНО!!!!

Ох, да ви кажа, че на нас ни се случи същото, но пилето беше опаковано от Билла и беше Лудогорско. Толкова зле бяхме и двамата с мъжа ми, добре, че детето не яде  Praynig. Иначе като го готвих ми се видя хубаво и прясно. Мисля си, че ги тъпчат с някакви химии и затова става така.
Засега съм решила да не купувам Лудогоско пиле, ама то гаранция няма и при другите.... Tired

# 761
Извара "Родопея", пакетирана като салам. Хех, как го обясних.
При отварянето й, избухна като бомба и разплиска вода из цялата ми кухня.
Отделно самата извара имаше консистенцията на натрошено сирене, а на вкус и уличната котка й се чудеше, става ли за ядене.

# 762
  • София

А за лаковите за нокти, всички които нямат ацетон не вършат работа.

Не съм съгласна! Simple Smile
Ползвам лакочистител без ацетон на CIEN, марката на Лидл и съм много доволна. Веднага маха лака, дори и пясъчния. 200 ml, с помпичка и шише,  което можеш да ползваш отново след като свърши този лакочистител, за 2,99лв. - какво по - хубаво от това!

# 763
  • Бургас
 и аз ползвам същия лакочистител и съм много доволна Simple Smile

# 764
На Бор- чвор от мн години не съм купувала нищо, след като се разочаровах и от сиренето им, и от катъка им, и от киселото им мляко.

Общи условия

Активация на акаунт