Какво повече няма да купя - Тема 4

• 113 954
  • 891
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Цеденото им мляко също не струва Naughty последният път беше като слуз,лигаво стоеше... Sick

# 766
Цеденото им мляко също не струва Naughty последният път беше като слуз,лигаво стоеше... Sick
Това казах и аз по напред.Сухо мляко и нещо мазна и гадно, като майонеза.

# 767
Това казах и аз по напред.Сухо мляко и нещо мазна и гадно, като майонеза.

Всъщтност е палмово масло.  Sick

# 768
  • In Hell
Тъпото е че в съдържанието нищо такова не пише, аз съм много внимателна в покупките и чета етикетите. На йогурта пишеше (по спомен, защото го хвърлих още вчера) - пълномаслено мляко, закваска, плодови парченца круша. За пръв и последен път купувам нещо на фирмата производител.
Тотална лъжа!!! #Cussing out

# 769
  • Sunshine state
Аз цеденото кисело мляко на Бор Чвор го харесвам.
Изварата на Родопея наистина е ужасна. Взимала съм и не ми е харесвала-водниста и гадна на вкус.На светлинни години е от тази на 'Олимпус'.  Peace

# 770
Нали уж тези продукти, с растителни мазнини не трябваше да се кръщават сирене, кисело мляко и т.н, а някакъв вид деликатеси? Преди няколко седмици правеха промоция на "кисело мляко" "Боженци" в една верига и раздаваха по една малка кофичка. Ами след това видях на етикета, че съдържа сухо мляко и още боклуци. И при все, че беше отврат.

# 771
Нали уж тези продукти, с растителни мазнини не трябваше да се кръщават сирене, кисело мляко и т.н, а някакъв вид деликатеси? Преди няколко седмици правеха промоция на "кисело мляко" "Боженци" в една верига и раздаваха по една малка кофичка. Ами след това видях на етикета, че съдържа сухо мляко и още боклуци. И при все, че беше отврат.

E, сухото мляко не е растителна мазнина.  Wink

# 772
То не е растителна мазнина, но не е естествен продукт. До колкото се сещам и то попадаше под ударите.

# 773
То не е растителна мазнина, но не е естествен продукт. До колкото се сещам и то попадаше под ударите.

Не, грешно си спомняш. Просто не е по БДС, но пак си е кис. мляко.

# 774
  • София

Не, не е кисело мляко. Може да е там някакъв си млечен продукт, сурогат или каквото си искате го наречете, но не и кисело мляко.

Киселото мляко се произвежда само от прясно мляко и закваска !

# 775
  • София

Не, не е кисело мляко. Може да е там някакъв си млечен продукт, сурогат или каквото си искате го наречете, но не и кисело мляко.

Прясното мляко може да е под формата на сухо мляко...  Rolling Eyes Попринцип говоря, не защитавам тази марка

# 776
  • София

Прясното мляко може да е под формата на сухо мляко...  Rolling Eyes Попринцип говоря, не защитавам тази марка

Прясното мляко е само прясно. Един път преработено като сухо, то вече не е прясно мляко.

# 777
И аз мисля, че думата прясно не ми се връзва с нещо което е било прясно преди месеци.

# 778

Аз не говоря за личните си тълкувания по темата, а само за стандартите. Продукт от сухо мляко не е проблем да се нарече "кис. мляко". Не съм чула сухото мляко да попада под нечии удари. Поправете ме, ако греша.

# 779

Аз не говоря за личните си тълкувания по темата, а само за стандартите. Продукт от сухо мляко не е проблем да се нарече "кис. мляко". Не съм чула сухото мляко да попада под нечии удари. Поправете ме, ако греша.

Мисля, че грешиш. Не само за БДС, определиха стандарти, а за всичко продукти, в които има добавки различни от естествените суровини вътре, казаха че няма да се наричат кисело мляко, а техен производен. Но както й да е, това е друга тема. Въпросът е, се злоупотребява и е видно, но никой не ги контролира. Между впрочем точно марката "Бор чвор" я бяха хванали с добавки точно, когато тези правила влязоха в сила. После се извъртяха, че някой ги саботирал уж.

Общи условия

Активация на акаунт