Хайде пак на почивка в Сандански-2

• 79 570
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Март месец дали е раззеленено и ходил ли е някой тогава да разкаже впечатления?

# 511
  • Бургас
Не ,не е раззеленено.Миналата година бяхме там в края на март,началото на април.Беше си сиво...,езерото беше празно...Не беше много приятно.
Края на април е друго нещо!!! Топло,зелено....супер!

# 512
Мнение за апартамент Рози?

# 513
Здравейте,четох за Релакс в сайта,че имат нови климатици,значи ще е хубаво,цената е 40 лева за апартамент.

# 514
Здравейте,
Има ли някой представа как са спа услугите в Интерхотел Сандански - качество, цени, т.н.
Търсих на сайта им ценова листа, но нещо не намерих. Явно трябва да се пита  допълнително!  newsm78

# 515
  • София
Хотел Медите -НИКОГА ВЕЧЕ ТАМ
Ако искате топла вода ,спа и развлечения ТАМ НЯМА ДА ГИ НАМЕРИТЕ
Толкова смешно фоайе !
Толкова смешно спа - то всъщност няма
Басейна беше мръсен и студен , влизаха постоянно с обувки .Водата студена !
Закуската НАЙ-СМЕШНА , хотела беше пълен когато бях там и се блъскахме на малката им блок маса ,до която имаш достъп само от една страна !
В ресторанта готвеха добре , но само това .
За деца -НИКАКВИ забавления !
Голяма Грешка !

Дайте мнение за Интерхотела !

# 516
  • София
Ние бяхме миналата година в Интерхотела. Добре беше, закуска прилична и разнообразна, басейните нормални според скромния ми опит; спа не сме ползвали, но май беше трудничко да се доредиш за час.

# 517
Лято!, много благодаря!!! Били сме в Пирин и много ни хареса, но доколкото знам басейните там не са само с минерална вода и търсим алтернатива...

# 518
В Интерхотела е супер! Хареса ми мястото му, басейните му, храната. Само цените не му харесвам.  Laughing

# 519
Хахаха, еми то и мен така... Ама какво да прави човек! Laughing

# 520
  • В.Търново
Миналата година поради недостатъчно финанси не можахме да отидем до Сандански.Нещата не са се подобрили и сина ми често боледува.

Моля ви, препоръчайте ми хотел с открит басейн с минерална вода и да е на добра цена.Не държа на изхранване.Но ако има изгодна оферта бих погледнала и тях.Имам планувана отпуска за края на юни, дано не е толкова горещо тогава.Нямам отпуска за по-рано.Имам едни два дена за края на март, но мисля че ще е студено тогава, а и няма да ми стигнат дните.За 3-4 дена не си заслужава да бием толкова път, а и няма да има ефект.

Сега се сетих, ако пък са хубави градските басейни с минерална вода може пък в някое семейно хотелче без басейн и да е на центъра или до парка.Не познавам града...

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 16:09 от rosinau.

# 521
  • на морския бряг
В Интерхотела е супер! Хареса ми мястото му, басейните му, храната. Само цените не му харесвам.  Laughing
Peace

# 522
Градския басейн никак не е лош, ама май е още в ремонт- местните да кажат  newsm78

# 523
  • В.Търново
Има време.Както писах имам много малка отпуска края на март, студено ще е тогава.Значи остава за юни, предполагам ще е готов до тогава.
В градския басейн май е имало водна пързалка или бъркам?

# 524
  • Пловдив
Здравейте дами. Въпреки че няколко пъти съм ходила в Сандански, освен басейна над Интерхотела, в началото на парка, аз други градски басейни в Сандански не знам. А вие споменавате назад във темата и други басейни за свободно посещение срещу заплащане. Може ли да изброите кои други басейни знаете в Сандански. Защото много ми хареса идеята да бъдем в апартамент и да си ходим на басейн, когато е топло, не е притеснително, че ще се размотаваме из града с мокри коси....

Общи условия

Активация на акаунт