Хайде пак на почивка в Сандански-2

• 79 485
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Хотел Авис близо ли е до автогарата, парка, центъра, басейна?

# 661
http://www.bgmaps.com/map/sandanski
ето картата на Сандански. Избирате си от подменюто хотелите в града и търсите вашият къде е.

# 662
Хотел "Авис" за мен е с перфектна локация, стига да не си с бебешка количка, защото има стъпала, но не са много, а има и асфалтов път, но е по-заобиколен.
Хотелът реално е на метри от парка, спускаш стълбите (пак пиша, не са много!) и си в парка, точно в частта, където започва главната пешеходна улица, при Интерхотела. Така че, паркът, центърът и басейнът към Интерната са на една крачка, но автогарата не знам къде е и не мога да кажа дали е близо или далеч от нея.
Ние две години поред почивахме в "Авис" и бях доволна. Мин. година нямаше места и ходихме в "Перун" и не ми хареса изобщо. Тази година  пак сме в "Авис".

# 663
  • В.Търново
Хотел Авис не е ли малко отдалечен от самия център?Не знам точно от къде започва центъра, но той не е ли по-надолу?

# 664
Хотел "Авис" за мен е с перфектна локация, стига да не си с бебешка количка, защото има стъпала, но не са много, а има и асфалтов път, но е по-заобиколен.
Хотелът реално е на метри от парка, спускаш стълбите (пак пиша, не са много!) и си в парка, точно в частта, където започва главната пешеходна улица, при Интерхотела. Така че, паркът, центърът и басейнът към Интерната са на една крачка, но автогарата не знам къде е и не мога да кажа дали е близо или далеч от нея.
Ние две години поред почивахме в "Авис" и бях доволна. Мин. година нямаше места и ходихме в "Перун" и не ми хареса изобщо. Тази година  пак сме в "Авис".
Нямаме колички  Wink Автогарата ми се стори, че не е много близо, но предполагам има таксита. Въпросния басеин в парка има ли сайт  newsm78 Водата предполагам е минерална. Колко е дълбок? Питам защото искам да покисна малко, а не мога да плувам  Blush

# 665
  • В.Търново
Има обществен басейн, който е до стадиона, до колкото съм разбрала.Скоро е имало и ремонт.

# 666
  • София
Хотел Авис не е ли малко отдалечен от самия център?Не знам точно от къде започва центъра, но той не е ли по-надолу?
Има един Виас, може би се бъркаш с него.

# 667
  • в рaя
Здравейте! Ние плануваме една почивка от 7-ми май в Сандански, но искам да попитам Санаториума до Интерхотела ли се намира? Защото ми изкарва на картата,ч е е там, но за всеки случай да попитам. Смятаме да ходим на процедури, но да спим в града, възможно най-близко до гората, а не в централната част. Ще сме за около 2 седмици и сякаш искам нещо с кухня, но пък и на по-добра цена. Разгледах някой от предложенията ви, надявам се в края на март все още да има свободни места и да успеем да запазим, че сега съм още в майчинство и не знам дали и кога ще ми дадат отпуската. С две малки деца сме, и двамата с астма.
Все пак ако не ви е проблем споделете близки места около санаториума/гората с кухня и на сносна цена, а аз се връщам да дочитам и по-стари мнения.
На всички, които отиват сега - приятна почивка и много хубави емоции!

# 668
А дали има някакво автобусче, което ходи от Сандански до Марикостиново, ако решим да се помажем с кал?

http://www.dnevnik.bg/analizi/2011/12/06/1218556_chitatelski_dne … ia_marikostinovo/
ААа не! Отказах се!

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 13:21 от zai4eee

# 669
Здравейте,

Имам нужда от помощ при избор на хотел за почивка в периода 15-20 септември. Колебая се между Интерхотел Сандански и новия ROYAL SPA във Велинград. Кой е по-подходящ за този период от годината. Ще сме с малко детенце на 3 години.

# 670
Много зависи с каква цел ще почивате. Ако е за профилактика - Сандански. Ако е за сбогом на лятото - пак Сандански. А иначе хотелите са просто сгради.

# 671
  • в рaя
http://pochivka.bg/o-21817-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … 1%8A%D1%82#prices

Не намерих никъде впечатления за бунгалата "Горски кът", а и никъде няма снимки на самите бунгала вътре. Околността изглежда много хубаво, точно за нещо такова си мечтая - гора, река, но пък ако е мизерия отпада.

# 672
Санаториума не е до Интерхотела. Интерхотела е в центъра, а санаториума в края на града.За да стигнеш до него трябва да минеш през целия парк, който е страхотен.

# 673
http://pochivka.bg/o-21817-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … 1%8A%D1%82#prices

Не намерих никъде впечатления за бунгалата "Горски кът", а и никъде няма снимки на самите бунгала вътре. Околността изглежда много хубаво, точно за нещо такова си мечтая - гора, река, но пък ако е мизерия отпада.

За мен тези бунгала са пълна мизерия! Peace
Впечатлението ми е от това лято. Има ресторант, който така и не посетихме, пак поради горното.
Иначе на горе по-реката, е супер!

# 674
  • в рaя

За мен тези бунгала са пълна мизерия! Peace
Впечатлението ми е от това лято. Има ресторант, който така и не посетихме, пак поради горното.
Иначе на горе по-реката, е супер!
Много благодаря! Те затова и сигурно не са ги снимали вътре, егати! А нещо в този регион, нещо в гората, до гората. Гледам хотелите, но ни идва много скъпо, защото ще сме 2 седмици. Мислих си за кухня, но мъжа ми каза, че няма да готвя Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 13:42 от ·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·

Общи условия

Активация на акаунт