Хайде пак на почивка в Сандански-2

• 79 551
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
момичета, никой ли няма представа от големината на стаите в Свети Никола? Мога ли да сложа детска кошарка в двойна стая или са твърде малки?

# 571
  • В.Търново
http://hotel-prim.com/bg/

А хотел Прим със минерален басейн ли е или обикновен?

# 572
момичета, никой ли няма представа от големината на стаите в Свети Никола? Мога ли да сложа детска кошарка в двойна стая или са твърде малки?
Т.нар. им апартаменти са нормална хотелска стая. Стаичките им са малки или поне според моите критерии. Иначе е добър хотел.  Peace
Ние миналата година изтървахме Сандански и тази ни излезе през носовете.

# 573
  • София
Здравейте ,планувам почивка в Сандански за началото на м.май.Спрели сме се на Интерхотел Сандански ,но много се чудя каква стая да запазя ,дали да е лукс или стандарт.От хотел не ми дадоха никакъв конкретен отговор за разликите м/у двата типа стаи  Mr. Green .Пуснах търсачка ,но нищо не ми излезе ,явно не работи добре ,затова ще съм много благодарна ако споделите впечатления от хотела !

# 574
  • София
Ние бяхме миналата година в реновирана стая и беше много добре. Стандарт, или както там се води, не съм виждала на живо, но мисля, че Дзвер беше останала разочарована, потърси нейните мнения.

# 575
Дзвер май от апартамент беше разочарована.
 Rolling Eyes

# 576
  • София
Хм ,много ми е зле търсачката май ...
А да попитам и за впечатления и от храната ,която се предлага в  Интерхотел Сандански ,тъй като имам колебание и за пакета :с вечеря или без вечеря ?

# 577
С вечеря. Това може би е най-добрата кухня на блок маса, на която сме попадали в наш хотел.  Peace

# 578
Здравейте аз съм от Сандански. Интерхотела е много добър избор, защото от него започва парка и главната улица. Хотела е правен преди много години от австрийци и е направен както трябва. Баща ми работи на бариерата при колите и мога да кажа само хубави неща за хотела, защото съм малко в час. Храната е добра, може да ползвате закрит басейн, има много неща. Града е хубав и в момента е топло и приятно.
     Вземи си стандартна стая, ако е за 2-3 дни не ти трябва много лукс а повече разходка и приятно изкарване в града. Прибирай се само за спане и се разходи по парка, резиденцията в Поленица и се отдай на процедури. Моят съвет е това.

# 579
  • В.Търново
Моля ви, за хотел Прим някой знае ли дали е минерален басейна?

# 580
Привет момичета!
Благодаря за полезното инфо за Сандански. Тази година, в периода април-май планираме да посетим града с моята 3.5г дъщеря.
Гледахме много хотели и накрая получихме добра оферта за апартамент Мия.
Прочетох някои отзиви от 2011г за него, но молбата ми е към онези мами, които имат по-свежи впечатления. Интересува ме, най вече шума от близостта на църквата, състоянието на банята и апартамента. като цяло.
Благодаря ви, предварително

# 581
Здравейте, на пролет искаме да посетим Сандански, с малко дете сме на 1година. Препоръчайте ми хотел, интересува ме най-вече да е чисто и приятно. Хотел Алекс подходящ ли е за почивка с малко дете?

# 582
  • В.Търново
Май този хотел беше далеко от центъра и басейна му не е минерален, ако е важно за вас.

# 583
  • В.Търново
Всъщност как точно става постъпването в санаториума в Сандански?Ходих до НОИ да питам и ми казаха, че след 1 април да следя сайта на рехабилитационните центрове и да се обадя , където желая да запазя места , да поискам направление от джипито, вадят се доходите за 6 месеца назад, друго какво се иска?
Ами аз като искам да заведа двете деца какви направления трябва да ми даде личната докторка?

# 584
Здравейте! Може ли да ми кажете някакво мнение за хотел Едиа? Аз резервирах стая за този хотел по booking.com, защото е с добри отзиви, евтин.. Някой бил ли е там и къде можем да намерим вътрешен басейн с минерална вода? Ние сме с дете на 2 год и половина

Общи условия

Активация на акаунт