Хайде пак на почивка в Сандански-2

• 79 519
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • В.Търново
Децата като са на свободен прием плащат ли си процедурите или са включени в цената за нощувката?

# 601
Децата като са на свободен прием плащат ли си процедурите или са включени в цената за нощувката?
Ако си настанен в санаториума процедурите са включени в цената,заедно с храната ,за тях порциите са по-малки от порциите на възрастните.

# 602
  • В.Търново
Има ли детски басейн в санаториума, чисти ли са басейните като цяло?

# 603
  • София
Моля ви споделете за интерхотела. Стандартна стая била с нереновирана баня. Много ли е гадно и мръсно. Отиваме с детето но ако ще е мизерия ...С малко дете и бременна няма да ми е никак приятно.

# 604
Има ли детски басейн в санаториума, чисти ли са басейните като цяло?
Не, няма,но в близост до санаториума има басейн,който е с минерална вода и там ходихме.Доволна съм, а децата най-вече.

# 605
  • В.Търново
Благодаря! Simple Smile
А там, където ходихте как се казва комплекса или хотела, и каква е била таксата за вход?

# 606
Благодаря! Simple Smile
А там, където ходихте как се казва комплекса или хотела, и каква е била таксата за вход?
Басейна до стадиона, но не си спомням вече каква беше цената, а иначе бяхме в санаториума.Сандански е страхотен,където и да решиш да почиваш ще ти хареса.

# 607
  • В.Търново
  bouquet

# 608
Здравейте,понеже много ме вълнува почивка в Сандански,с цел укрепване на здравето,само с разходки може да постигне това или трябва и процедури,и какво включват процедурите по принцип за деца и възрастни.Ако не сме в санаториум може ли някой лекар да каже напр.в минералния басейн колко се стои? Не ми е много ясно как се процедира.

# 609
  • на морския бряг
Моля ви споделете за интерхотела. Стандартна стая била с нереновирана баня. Много ли е гадно и мръсно. Отиваме с детето но ако ще е мизерия ...С малко дете и бременна няма да ми е никак приятно.

Банята не е мръсна и гадна , но не зная как изглеждат новите бани на по - висок етаж.

# 610
  • София

Банята не е мръсна и гадна , но не зная как изглеждат новите бани на по - висок етаж.
Абе отиваме пък се надявам, че ще си изкараме прекрасно!

# 611
  • София

Абе отиваме пък се надявам, че ще си изкараме прекрасно!

И ние така  Grinning !
Надявам се да имам една прекрасна и не забравима почивка!

# 612
Ще го разгледам и аз този Интерхотел...

# 613
  • София
Влизам да изкажа мнение за "Медите". Бяхме за няколко дни сега по празниците. След хилядите хвалби за този хотел, се върнах малко разочарована. Първо при резервацията запазих лукс стая, защото била по-широка и по-удобна за допълнително легло освен това била и с вана, но на място се оказа, че освен хубава гледка, други екстри няма. Стаята беше доста по-тясна от стандартната стая, с леко поостаряла баня. Имаше проблем с осветлението и на няколко пъти го поправяха. Повечето крушки в стаята бяха изгорели. Постоянно миришеше на готвено от вентилацията и не можеше да се проветри, защото прозорците не се отваряха нацяло, а само се накланяха. Сутрин нямаше топла вода, защото пълнели басейна Shocked Басейнът - водата беше много студена за зимно време (поне по моите разбирания за спа хотел), коридора към басейна също. И общо взето отидохме веднъж, намръзнахме се и не повторихме. Ресторантът - основната част е доста малка и тъмна, допълнителната също отвориха, но пък до нея се стигаше по едни стълби нагоре и децата постоянно сновяха горе- долу и аз с тях съответно. Кътчето за закуската е много тясно, точно до входа на ресторанта и беше малко притеснено влизането и чакането сутрин. Хареса ми, че е чисто в хотела, добре поддържан, храната беше вкусна, лятото определено ще е по-добре с външните басейни, но за зимата не го препоръчвам. Не бихме го посетили отново, особено зимата, особено на тези цени Naughty

# 614
Здравейте, препоръчаха ми Сандански понеже голямата ми дъщеря прави бронхити много често. Въпросът ми е - дали е хубаво да отидем в началото на април? Притеснява ме, че после е Великден, повече почивни дни, а пък в началото на май ще сме кумове.
Та дали е удачно да ходим около 5-6 април за седем дни?
И ако някой е ходил в апартаменти Попови моля за повече инфо дали са доволни? Ето:
http://bghotelite.com/apartment-popov.1665_bg# .А дали е удобно за колички?
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт