Лакове за нокти- 73

• 46 361
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Лаковете са от ибей, beautyzone2007.
Само че, малко след като поръчах моите, черния пясък се изчерпа. Сега не знам какво е положението.
Още го няма, последно проверявах снощи. И аз го дебна за поръчка заедно с няколкото Чайни, които ми отлежават в количката вече седмица и нещо.. Blush

# 556
Мили дами,
може ли да помоля тези от вас, които са си купували лакове и топове от ибей ( в частност аз искам да си купя OPI NailEnvy OPI Rapidry), да споделят от кои продавачи пазаруват. Аз намерих няколко, но доставката до България струва повече от самия продукт.  Cry Cry Cry

И NailEnvy, и RapiDry се продават в офлайн. Има ги например в магазина на OPI на ул. „Бузлуджа“ в София. Могат да се поръчат и по пощата от сайта starnails.bg или може би от opi-bg.com
Не знам дали си в България, де, но за всеки случай казвам - ако си, много по-лесно е да се купят така.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 12:13 от Pump17

# 557
Момичета, искам да изразя възхищение от трайността и качеството на Черния пясък на Марая за Опи. Нанесен в Неделя до този момент, на моите мазни нокти няма нито една драскотина или забележчица някаква. Колко вода видя, колко миене и работа, чудесен е просто! Адри, ми каза че е така и аз го потвърждавам с радост. Само да видя как се трие и може би малко по нататък ще поръчам и червения.

# 558
  • София
О, Денси как ме радваш, ако знаеш!!! Довечера ще го сложа за пръв път и ще го видя и при мен как се държи. В шишето червените брокатчета блестят така красиво, а като го гледам в нета никак не се виждат така. Сигурно това е имала предви Адри, като писа, че на снимки не се хваща цялата му красота. Блестят ли на живо червените брокатчета?

# 559
Блестят много, ама наистина много.

# 560
  • Стара Загора
Вече започват да излизат суочове на пролетните Чайни от Авант Гардън.
Ето трички, на мен белия и лилавия ми харесаха  Heart Eyes

http://www.thesubtleshimmer.com/2012/12/chinaglaze-avantgarden.html

Тази нова ли е не знам, но много ми хареса Crazy

http://liquidjelly.blogspot.com/2012/11/china-glaze-deviantly-daring.html

И една снимка на Вертиго на дневна светлина

Много готино глитърче  Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 13:59 от iv4enceto_91

# 561
  • София
Блестят много, ама наистина много.

Искам вече да съм вкъщи и да пробвам! Днес ми е някакъв кошмарен ден в офиса  Rolling Eyes

# 562
  • София
Искам вече да съм вкъщи и да пробвам! Днес ми е някакъв кошмарен ден в офиса  Rolling Eyes
Гуш, Мацо  Hug да ти стане малко по-леко.

# 563
  • Ст Загора
днес съм с флормар 411

# 564
Момичетаа, да се похваля и тук с новите ми придобивки, всичките ги искам от сума време:

Джапанката:
Скрит текст:
CG- Aquadelic:
Скрит текст:
Essie- Watermelon:
Скрит текст:
Essie- Mojito Madness:
Скрит текст:
Essie- Leading Lady:
Скрит текст:

Голямо щастие просто, много им се радвам.  newsm44 Сега взимам пясъчното ОПИ и мисля да помирясам.  Whistling

# 565
  • София
Момичетаа, да се похваля и тук с новите ми придобивки, всичките ги искам от сума време:

Джапанката:
Скрит текст:
CG- Aquadelic:
Скрит текст:
Essie- Watermelon:
Скрит текст:
Essie- Mojito Madness:
Скрит текст:
Essie- Leading Lady:
Скрит текст:

Голямо щастие просто, много им се радвам.  newsm44 Сега взимам пясъчното ОПИ и мисля да помирясам.  Whistling

Ммммммммммм... чудни всичките!  Crazy Честито и да си ги ползваш с удоволствие  Hug

# 566
# 567
  • UK
Няколко седмици бях със съвсем къси нокти и никак не бях в настроение за лакове, но днес реших да отделя малко време и си направих нещо любимо, цветно и позитивно, та сега си се радвам на ноктите... След малко ще го снимам и покажа.

# 568
  • София
Казах ви аз, че на снимки не се хваща този чуден пясък  Crazy
Мац, да се похвалиш като го пробваш. Също и имай предвид, че реалният му ефект се вижда чак след 30+ минути. Уж е сух, но не изглежда добре в първия половин час. После става чуден.

Това е лакът, който впечатлява най-много мъжете. Всички искат да го видят отблизо и да го пипнат  Laughing На повечето им изглежда "все едно съм си потопила пръстите в лава"  Crazy
Откакто го получих не съм слагала друг лак. Мисля да се запася с второ шише  Heart Eyes

# 569
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От мен и Диор един днешен лак  #671 Graphic Berry http://coquelicotta.com/?p=1771

Малко скептично настроена съм за пясъците на ОПИ,но предпочитам да видя и сложа на нокти,преди да коментирам.Очаквам Can't let go в кутията на Глосибокс за януари,която много се бави този път.

Общи условия

Активация на акаунт