Лакове за нокти- 73

• 46 339
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Фор Одри е по-светъл в сравнение с този цвят, който виждам на монитора си. Унгарското Сузи ми харесва, нищо, че не е уникално  Heart Eyes

# 601
Така бях тези дни - преливка Simple Smile
http://www.album.bg/iiv_379/images/30335868/

# 602
Мацата, много хубаво ти стои този лак. Heart Eyes

Аз съм на свежа вълна с Flormar Neon 012:

Лакът с една от най-любимите ми консистенции - гумирано желе. Heart Eyes

# 603

Опитах да направя няколко снимки тази сутрин преди работа, но пак казвам на живо блести много повече!
Скрит текст:

Страхотен е, сега и аз го искам.  Mr. Green

# 604
  • София
Аризона, черния пясък е точно в твой стил! Не че нещо те изкушавам, но наистина е твой тип  Peace

doll, по-страхотен е дори в действителност!

# 605
Момичета, моля ви, дайте линк от къде да поръчам тоя пясък, че все ми е пред очите и в сънищата Heart Eyes

# 606
  • София
Аз го взех от Ибей от beautyzone2007, но вече е изчерпан при този продавач.

# 607
  • София
След тези прекрасни снимки и аз без колебание ще си взема пясъчно Опи. Само се чудя, като е лимитирана серия да не се окаже, че няма да го внасят при нас, че имат този навик.

# 608
Essie - tour de finance, на живо е по-красив. Heart Eyes
Ето една хубава реална снимка - http://3.bp.blogspot.com/-uq7G1d9KESQ/Tw8-ojP3xTI/AAAAAAAATPU/TH … tourdefinance.jpg

# 609
Ей така бях предните няколко дни - OPI Luceren Tainly Look Marvelous + OPI Pirouette My Whistle (в ляво), а днес се направих така - OPI Don't Touch My Tutu + OPI Happy Anniversary (в дясно):

(Ух, че от светкавицата ми изпъква възпалената кожичка...  Blush  ooooh! )

# 610
  • Казанлък
Момичета, да ви се похваля, че спечелих от един giveaway Zoya Aurora, Blaze and Storm и  Zoya Remove+ лакочистител. Много съм HAPPY! newsm44

# 611
Честито, Кати Hug Големи красоти си спечелила, да ги покажеш скоро и на твоите нокти Peace

# 612
  • София
Кати, честито   Party.

Аз за последните месец два, вече трети път се лакирам така. Тъпата светкавица обаче отнема от фолийния ефект на Есито, ще гледам да снимам утре пак на дневна светлина. С този фолиен завършек стои точно като пръстен около розовото  Heart Eyes.

# 613
Момичета, да ви се похваля, че спечелих от един giveaway Zoya Aurora, Blaze and Storm и  Zoya Remove+ лакочистител. Много съм HAPPY! newsm44

Страхотни и трите  Crazy Crazy  .Честито и все така да ти върви . Hug Heart Eyes
Аз току що свалих тази красота - бях забравила как ухае на рози   Heart Eyes Heart Eyes  и съм в чуденка каво да сложа.
Скрит текст:

# 614
  • Казанлък
Благодаря ви!  Hug ще ги покажа задължително! Миши, много готин маникюр! Трябва и аз да го изпробвам вече! Днес се лакирах вече, но следващия път сигурно ще се направя така. Утре ще кача снимки на сегашния си маникюр.
Миш, така с розовкото повече ли изкарва Есито, че на мен за няколко часа ми се бели( слагам го само на 1 слой за да не се развали ефекта на фолио)

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 22:00 от kati_kz

Общи условия

Активация на акаунт