Лакове за нокти- 73

• 46 412
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета, намира ли се в БГ все още Зоя Rica? Blush
Тук е показан, че го има, но все пак питай. До колкото знам пристигат за ден-два.
Ако не, в нета все още се намира, поне в ибей. Другите момичета нека да кажат от къде поръчват лакове на Зоя.
http://www.beauty1bg.com/zoya-summertime-sunshine-lyatna-kolekciya-2011
Изчерпан е тук лака, пише го, варианта е Ибей.

Благодаря ви  Hug Видях ги в ибей.

Дали ОПИ имат нещо подобно?

От много отдавна съм в тотална лакова апатия, но след като сложих КА929 ми се върна ентусиазма (не знам това дали е хубаво с тия 100+ лака  Tired). Искам нещо ново ама нищо не ме грабва!  Confused

# 496
  • UK
Мисля, че е 391. Simple Smile Поне този, който аз имам изглежда същия като на снимката и е 391. Simple Smile

# 497
  • На изток от Ада
Мисля, че е 391. Simple Smile Поне този, който аз имам изглежда същия като на снимката и е 391. Simple Smile
да номера е 391

# 498
Ще дадете ли идея за цвят подобен на показания Bruno Brownani, опреличавам го на шоколадов, само че на друга марка? Катрис въобще не ми седят на ноктите, а са много красиви!
Essie Little brown dress

# 499
# 500
# 501
  • Велико Търново
http://anineykova.snimka.bg/daily/nails.727875.29577064                да се покажа много ме кефии Hug

# 502
  • София
Днес ходих до Елитис, не свърших работа, но си купх ей това лакче:

# 503
Много сте заразни Laughing
Имам 3-4 непробвани лакчета, но се сдобих днес с Формар 321 и Перфект К23 и 69.

Чака ме обаче една Коктейлна рокля на Циате, надявам се с него да задоволя мерака си за цвят узрели малини.

Невронетке, безплатните реклами във форума не се толерират! Wink

# 504
Много е весело Party

# 505
  • МАРС
Аз мислех, че ще мина само с един холограм на Перфект (Н2), но днес като го сложих, толкова ми хареса, че ще взема поне още един-два.
Открих, че трябва да се слага с едно мацване, защото като се мине втори път с четката, обира от долния пласт и стават прозрачни места, съхне ужасно бързо, наклепах цели три пласта докато открия номера с едното минаване Mr. Green
При мен седи много космично, на светло е като хубав сив лак, не се вижда много холограмност.
Не посмях да сложа топ лак, да не разваля извънземното му излъчване Grinning

# 506
Сиско, страхотно ти стои! Много са им хубави холограмите, определено! Heart Eyes

# 507
  • На изток от Ада
  Heart Eyes кое е синьото

# 508
# 509
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Кое е това?Разкошно е
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт