Лакове за нокти- 73

• 46 394
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Тенк ю дами  Hug, но май ще пасувам. Разгледах снимки, където топ лака не е нанесен съвсем до края и се вижда милиметър от предишния цвят и.....нещо не съм очарована.

# 526
  • Belgium
Един красив маникюр  Heart Eyes

Скрит текст:

# 527
  • София
Леле, това цикламеното направо ме удари в сърцето, Лу Heart Eyes Не пише ли някъде кой е този цвят?

# 528
  • Belgium
mia1 понеже снимката е на ChinaGlaze, подозирам, че това е Джапанката  Laughing

# 529
  • София
На моя монитор го виждам по-различен цвят. Wink

# 530
  • Den Haag
Чета темите назад и искам да попитам, може ли да се сложат линкове към старите теми на първа страница?

# 531
  • Стара Загора
Лу, удари ме в сърцето.  CrazyАко не беше зима щях да се спретна така.  Heart Eyes

На мен също не ми прилича на Джапанката розовия лак, а по-скоро на Orly Fancy Fuchsia.
Аз веднага си го представих в комбинация с Kiko 389.  Heart Eyes

Да се похваля и тук, че успешно завърших сесията. Много съм доволна, сега се отдавам на релакс и се надявам скоро да оздравея, та да усетя ваканцията.  Heart Eyes Crazy

# 532
Блогърката, чиято снимка е показала Лу, е zabranjeni-grad. Напишете в Гугъл и ще ви излезе.

# 533
  • Стара Загора

Освен Фуксията може да е и Orly Beach Cruiser лака. Не ми се занимава да ровя в целия блог, така от някои снимки ми заприлича на него. Heart Eyes

# 534
  • София
Да, прилича наистина на това Орли.
Честито за сесията и бързо оздравяване.Peace

# 535
  • София
Влизам да се похваля. Днес ми пристигнаха тези две красоти

# 536
  • МАРС
Един красив маникюр  Heart Eyes

Скрит текст:
Лаковете са  China Glaze - Aquadelic и Orly - Fancy Fuchsia.

# 537
  • София
Лу,

Да се похваля и тук, че успешно завърших сесията. Много съм доволна, сега се отдавам на релакс и се надявам скоро да оздравея, та да усетя ваканцията.  Heart Eyes Crazy

Радвам се за успешно взетите изпити! Simple Smile И мен ме тресе изпитна вълна покрай дъщеря ми.
Е, оздравявай по-бързо и ни радвай с карсивите си лакове!

# 538
Влизам да се похваля. Днес ми пристигнаха тези две красоти

На тази снимка пясъка изглежда уникално  Shocked .Ще чакам реални снимки от момичетата в темата - че тези им нямам много вяра. Thinking

Да се похваля и тук
http://2.bp.blogspot.com/-gVSg4wWi20Q/UM-UJApXKRI/AAAAAAAAVKE/nA … anel+Fracas+5.jpg

# 539
Мисля Адри дава вече снимки точно на този лак.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт