Лакове за нокти- 73

• 46 352
  • 723
  •   1
Отговори
# 570

Ах, подстрекателки такива - ще ме убедите накрая за това пясъчно ОПИ! Цветът е точно мой тип, но на всички снимки не ми изглежда достатъчно блестящ, а искам да го нося без топ (с топ ми изглежда стандартен цвят). Но щом казвате, че на живо блещука, ще ви се доверя.

# 571
  • Стара Загора
Аз сложих едно глитърче на Мис Селен (174 номер) върху Шанела.  Laughing

http://media.snimka.bg/s1/1674/029591144-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1674/029591143-big.jpg

# 572
  • София
Каримка  Heart Eyes Hug

Адри, Ел, Денси, благодаря на всички ви за коментарите за марайския пясък!!! Уникална красота е, хем не ми е изсъхнал съвсем. Опитах да направя снимки, но просто целия този блясък не излиза. На повечето снимки в нета даже ми изглежда грубо, именно защото червените отблясъци от броката не се виждат така както е на живо. А е толкова прекрасно на ръцете ми, и мога да дам друго определение вместо пясъчен - захаросан!!!
Разкошно е просто  Peace

# 573
Като мазилка е или като разтопен асфалт.

# 574
  • София
Разтопен асфалт наръсен с рубини  Flutter  Laughing

# 575
  • София
С мазилка и асфалт мога да го свържа само на снимки. На живо е толкова нежен, изобщо не е груб, а мазилката и асфалта за мен определено са груби  Joy

Момичета, а аз ли изтрещях или лака има една такава деликатна миризма след като изсъхне. Не е като другите лакове, ацетонен, а едно такова съвсем леко доловимо деликатно ухание  newsm78 Сигурно полудявам! От радост  Mr. Green

# 576
  • София
Полудяваш  Laughing

# 577
Ох с тези пясъци...зарибявам се вече много  Laughing само да попитам закача ли?

# 578
Закача и още как, ама не като хайвера, с който си слагах кожени ръкавици при обуване на чорапогащника /няма по грозна дума от тази, не има.... потник/ и не ходех до тоалетната след това въобще. Mr. Green
Та прощава му се закачката имам предвид! Whistling

# 579
Хаха това с чорапогащника ми хареса  Laughing Мерси за инфото Simple Smile
И да не е спам ето последните ми 2лакирания

# 580
  • USA, Steak State
Мацата, според мен не полудяваш.  Mr. Green
Още докато се лакирах с моя червен пясък усетих някакъв специфичен нетипичен за ОПИ аромат. И не ми е закачал нищо по принцип, но черния може да е различен...

# 581
  • София
Черният пясък вече може ли да се намери в Дъглас, Мориа и т.н. или само он лайн, че се въздържам още, само защото не обичам да поръчвам  Blush

# 582
Не само онлайн все още.

# 583
  • София
Благодаря, densi, май ще трябва все пак да поръчам;
Нещо ми е пролетно настроението напоследък и си сложих свежарско лакче Avon sea breeze
Скрит текст:

# 584

Общи условия

Активация на акаунт