Лакове за нокти- 73

• 46 288
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
nasito8988, радвам се, че ти хареса.  Hug
Stardust*, страхотен лак.  Heart Eyes

# 631
Аз пробвах холото на Perfect H8 без база ,с топ   Heart EyesПрекрасен е   Crazy Минус за мен е че на следващия ден беше с обелени връхчета ,а вечерта на 2 нокътя започна да пада на малки люспички  ooooh!   За сега другата част от колекцията я оставям за лятото

Пробвах и Шанелския ,ето как се получи при мен :

Скрит текст:

# 632
Успях да направя още малко снимки на Leading Lady, този път са по- реалистични:
Аа, тези дни ще го търся. Ти откъде го взе?

# 633
  • Казанлък

# 634
# 635
Ивче, страхотен е! Heart Eyes
Имам някаква необяснима слабост и влечение към лилави лакове. Пък ако имат и нещо синьо в добавка - майкооо! Crazy

Маце, виждам го аз тоя пясък, че ми е в кръвната група, но не ми е по джоба и се въздържам от блянове, засега. Simple Smile

Ъъъ, да споделЪ, че лаковете на Катрис са намалени с 50% в Лили, но нищо не си харесах.

# 636
  • София
Мен ме интересуват червилата на Катрис дали са намалени, защото съм си харесала един цвят. Simple Smile

# 637
Ивче, страхотно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Напоследък налитам само и единствено на лилаво - било то за лакове, дрехи, аксесоари.  Heart Eyes Heart Eyes
Ако решиш да се разделяш с него, първо на моята врата почукай.  Mr. Green Mr. Green

# 638
Аз пък нещо хич не се погаждам с лилавото. На друг много ми харесва, но на моите ръце изключително рядко възприемам някой лилав лак. Не е като да нямам такива, но предпочитам ... нещо червенко Wink.

# 639
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Flormar & GR

Скрит текст:

# 640
  • USA, Steak State
Аз пък нещо хич не се погаждам с лилавото. На друг много ми харесва, но на моите ръце изключително рядко възприемам някой лилав лак. Не е като да нямам такива, но предпочитам ... нещо червенко Wink.

Това все едно аз съм го писала.  Mr. Green

Страхотни маникюри момичета, особено ми хареса модела на Катето.

# 641
  • Стара Загора
Аризонка, ЮлеHeart Eyes Hug
Жаки си го беше взела за 6 лв този цвят от Арената, но аз се изръсих цели 15. Ах как ме беше яд.  Mr. Green

# 642
  • Казанлък
Мерси, Ели!  Hug

# 643
  • Стара Загора
Ел, кажи моля те ярка ли е Зоя Ло, че я заглеждаме с една съфорумка и й се чудим, но я сравняват с Елефантастик Пинк на Опи. Покривна ли е наистина на 2 слоя, че май другите от тази колекция бяха водичка, а аз много мразя прозрачни лакове.  Mr. Green

# 644
  • Miami
Как се казва този лак? Много е красив  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт