Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 60

• 51 852
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Привет Hug Hug Hug

Благодаря за резюмето ,снимките и превода на резюмето   bouquet  bouquet  bouquet

Старата песен на нов глас- Хюррем ,та Хюррем- виновна е  Хюррем  #Crazy ooooh! Whistling
И Диана ще изгори безславно Twisted Evil
Радвам се ,че Матракчъ  приюти Есма Нур, докато Хатидже е заета да крои отмъстителните си планове Mr. Green
Горкият султан - искат му сметка и Мустафа ,и Хатидже , а никой и не предполага каква неистова болка изпитва  Cry

Много тежка серия ни очаква...

# 316
"....Хатидже ще чака само за едно- да отмъсти. С помощта на Махидевран ще намери палач за Хюррем....."

Бих се изненадала ако Хатидже след тази трагедия стане благородна,но не, тя ще отмъщава..

Благодаря на Фенката1968 за превода   bouquet

# 317
"....Хатидже ще чака само за едно- да отмъсти. С помощта на Махидевран ще намери палач за Хюррем....."

Предполагам палача да е Диана ... Confused и с това участието и' във филма да свърши.

# 318
  • София

Ама и Хатидже си е намерила един съюзник в лицето на Махидевран ...  ooooh!
Още от сега мога да обявя мисията им за провалена.  Laughing

# 319
Една невероятна рисунка на Султана  Peace

# 320

Ама и Хатидже си е намерила един съюзник в лицето на Махидевран ...  ooooh!
Още от сега мога да обявя мисията им за провалена.  Laughing

Те двете са на принципа..Може и да изгубят,но важното е,че са в играта.

# 321
Ако става дума за този френски док. филм, мога да пусна линкове и за останалите части
http://www.vbox7.com/play:b7d08a37cf

Благодаря много! Няма нужда да пускаш линкове, ориентирах се!

# 322
Здравейте!
Обещах,че ще пиша, но нещо не ми се правеше тази гимнастика!
Последната серия наистина беше тежка(не ,че следващата ще е по-лека,де). Лично мен в нея ме развълнуваха моментите с малкия Ибрахим(там си одрах.. от  newsm45)! Може би защото там я имаше и невинността, и добродушието и всичко останало,което извира от сърцето , а не от ума!
"Големият" Ибрахим отдавна не носеше тези чувства, а нови и все пагубни!Не оспорвам мястото му в историята, но ние гледаме филм! В него той не беше нито велик везир(освен в собствените си очи) нито велик пълководец! Спомнете си само последния поход,в който го "премятаха" кой откъдето го хване и го водеха за носа!
Това, за което го адмирирам е че в тези времена и в тези условия той се бореше да надмогне "роба" с начини и средства,които намереше за добре! Тази битка обаче най-често губеше със самия себе си!
 Четох за стореното от него( а и в  серията не беше пропуснато с тефтера пред кадията)! За едни бива, за други не толкова, но това е! Останал е в историята като един от многото дал фира! И по този повод мисля,че на нас ни се показват нещата по "сълзливи" отколкото е било всъщност! Всеки владетел има супер "его" и едва ли и Сюлейман е преживял трагично събитието! За него е било важно  дали е имало предателство или не ! И край! Какво от това,че  му е бил приятел, зет и т.н! Нима днес най-много кръв не се лее именно сред такива кръгове!
Стига толкова по тази тема!

В предстоящата серия е ясно- Хюрем ще е виновна,лешоядите се събират и пълнят ятото с нови попълнения(Шах и сие)! Палачът (според мен Диана-"готова да направи всичко за Махи" ще е поредната жертва на... сценария Simple Smile
Матракчъ както винаги хем му е ред ,хем му се пада Grinning да изнесе чернилката върху себе си!
Ай да влиза Бали бея, че да развали рахатлъка на Ташладжалъто пък и да ни  отпусне душичките малко!
 Hug

# 323
  • София

Те двете са на принципа..Може и да изгубят,но важното е,че са в играта.

Мани, мани! Династията и нереализираната Валиде. И двете с големи амбиции и недостатъчно ум. Търкат резервните скамейки, но се перчат като пауни.
Направо ми е любопитно, какви ще ги надробят този път, но при всички положения ще им потъне подводницата, заедно с всичките им съратници на борда.

# 324
Ех, лоша работа било това, да си сестра на Султана. Зетьовете падат като зрели круши. Мъжът на Шах султанката още първият ден усети на къде вее вятъра и  сподели, че няма да го бъде още дълго баджанака  Wink. Ама и той май- май, иска да бърка в меда.
На една от снимките ми се стори, че Нигяр калфа се моли на Хатидже, в присъствието на сестрите и- отражението в огледалото. Матракча сигурно ще заведе детето там, а не при майка му.

# 325
  • Ruse, Bulgaria
83.Bölüm 2.Fragmanı

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 23:12 от Sinan Mustafov

# 326
Цитат
Хюррем Султан, която ще бъде събудена посред нощ, облекчено ще отдъхне – Ибрахим го няма, но и Сюлейман вече не е същият. Тя ще разбере, че всичко вече ще бъде различно.

Това не ми изглежда обнадеждаващо за Хюррем. Май султанът няма да е склонен на повече близост. Не че момичето и до сега видя някакво реално щастие в живота си...

# 327
  • Сливен
Sinan Mustafov много благодаря Hug
Очертава се интересен и вълнуващ епизод. Бях се зарекла да не гледам в сряда,че преводите после не са ми много интересни,като преди,но май няма да се сдържа Laughing

# 328
  • до най слънчевия бряг
Фенката ,Ани ,Синан
  bouquet

Надеждата  че ще прескочат 1-2 години изчезна , до подробности  ще ни дадат  реакцията на   целия харем .

Това  на края Хати ли беше ,  готова за скок
 от балкона?

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 23:38 от siren62

# 329
Чак сега я изгледах.
"....
Бих се изненадала ако Хатидже след тази трагедия стане благородна,но не, тя ще отмъщава..

Вип42, как очакваш да стане благородна?Отнемат ти любовта, бащата на децата ти и очакваш това?Чудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт