Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 60

• 51 783
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
magnet:?xt=urn:btih:4FB72FD0436F4F7D911EB56CF72E6E8EC08C06A7

# 151
82 серия преведена Simple Smile Магнитен линк: magnet:?xt=urn:btih:4FB72FD0436F4F7D911EB56CF72E6E8EC08C06A7

http://thepiratebay.se/torrent/8039323

Приятно гледане!

# 152
Дали и Айбиге ще бъде с него? Ще бъдат ли съюзници на Хюррем? Очакват ни нови трепети със сериала Simple Smile

Айбиге със сигурност няма да е с него, защото участвува в друг сериал, който започна да се снима съвсем скоро.   Peace

# 153
Юхухууу! Магнета нещо не се задейства, но през пиратите тръгна веднага! Благодаря на всички!
За Бали бей, май ви се чуха молитвите ! Ха дано!

# 154
  • София
О, благодарности на екипа по превода!

И новината за Бали бей много ме зарадва Simple Smile

# 155
  • Сливен
Moniiica благодаря за отговора. Не съм запозната с турските сериали и нзм кой къде участва.
Много благодаря за торента. Моят тръгна. Оставям да се сийдва,че да теглите по-добре.
Отново искам да изкажа признателност и благодарности на преводачите. Благодаря за труда ви. Добре,че сте вие,че да се наслаждават толкова хора на Великолепният век.
Приятно гледане на всички. Hug

# 156
Благодаря ви,мили момичета,за превода на новия епозод !!!

# 157
  • на кой му пука, майна
Благодаря за превода   bouquet

# 158
Благодаря за превода!  bouquet

# 159
    Включвам се ,за да се присъединя към отбора на Хюррем .
     Аргументирам се защо : 1. Ако беше останал жив Ибрахим ,щеше да завладее цяла Европа . От името на целия християнски свят -евала на нашето момиче,машала на Хюррем! 2. Че изпи акъла на Великолепния ,та той постави на трона всеизвестния ленивец Селим,който не е проявявал особен интерес към военните и държавни дела.
      Твърдо съм "хюрремка" !!! Бройте ме,в отбора съм!

# 160
Много благодаря за превода...страхотни сте.

# 161
     Каква „блага вест“ на „Богоявление“ (по стар стил) – ББ се завръща. Поредната красива плът в зациклил разказ.  Когато нямаш думи или мисъл предлагаш  поредната хапка, добре изглеждащ и гарниран сандвич. На мен не ми е вкусно. Блудкаво ми е! Ако трябва да се цитират арабски поговорки бих се спряла на: „Малка е ползата от очите, ако умът е сляп“.Това е последната капка, която преля чашата ми. Напускам ви за моя, предполагам и чужда радост, а още по-добре никой да не констатира липсата ми.  Сполай ви с добро – имаше и много интересни моменти във форума, но превръщайки се блато отказвам да „квакам“ сервилно или в удобство някому. И понеже съм на вълна арабски поговорки ето още една:  „В караницата печели този с по-силен глас“. Не искам да да крещя защото това е обидно и не само за слуха…
     Поздравления за (не)посредствеността на Господ(а) сценаристите. Ще допълня само, че няма ненаказано престъпление защото от никой не съм чувала ръкопляскания за убийство на враг или приятел, включително от низпослалия сурите на Корана или неговия Пратеник… А Коранът е мъдра книга за тези, които са я чели… Сюлейман бил той Кануни – Законодател или просто Великолепен – не прави изключение.
    Използвам случая да благодаря на всички преводачи, на всички дали допълнителна информация, направили колажи, изказали мнение и т. н. Сигурно пропускам някой затова благодаря на всички неспоменати ... Имах и пълноценни мигове тук... Благодаря още веднъж!

# 162
  • София
а някой може ли да прочете на български това, което пише за ББ?

апропо, благодарско за превода! страхотни сте!  bouquet

# 163
  • Асеновград
Момичета дайте и от dox , много моля. Praynig
Благодаря на всички за положеният труд.  bouquet

# 164
  • до най слънчевия бряг
Привет на всички пишещи, "воюващи" и четящи в темата. Интересни са ми коментарите за филма и персонажите. Аз съм фен на "тандема Хюрем - Ибрахим" за мен те са най-силните образи, изиграни прекрасно от актьорите.
Прегледах 10-тина страници назад, но не открих има ли някъде кадри от прощалното парти с "Ибрахим". Благодаря предварително за информацита   bouquet

Заповядай ,пост444 на Лилимс , http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=697385.435

Общи условия

Активация на акаунт