Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 60

• 51 862
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
В 1538г. Синан започва първия си проект... В очакване съм на лобито на Михримах - Бали Бей, Ташлъджалъ, Рустем, Синан. Голяма компания!  Grinning

# 331
Превод на 2 фрагман :/не ми се прави превод от руски/
Хюр :Как я и обещала, мои враги по очереди будут расплачиваться за все что сделали со мной
Сюмб: Помимо гарема вы будете править миром
Махи: Что же мы будем делать? По очереди ждать когда она избавится от всех нас?
Хати:Будь проклят тот день, когда ты попала во дворец! Ты все тут уничтожили и разрушила!
Махи: Настанет день и Божья справедливость восторжествует!
Хюр: Махи, Божья справедливость уже восторжествовала.
Хюр: Я вызвала Рустема. Я хочу, чтобы он участвовал в собраниях дивана как визирь.

http://www.facebook.com/pages/Sinan-Tuzcu/23788776814   Peace

http://en.wikipedia.org/wiki/Sinan_Tuzcu
За ролята на Синан е избран артиста Синан Тузджу .
Синан Мустафов благодаря за фрагман2

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 01:03 от trendafilka

# 332
[
Тренди, Hug благодаря за превода!
Кой е тоз Синан Тузджу ? Я визуализирай името, че на мен нищо не ми говори.

# 333
Артиста игра в "Под липите" ,беше брат на Туба ... Hug

# 334
Благодаря за инфото! Ама този "бей" за пръв път го виждам!
Не съм го гледала никъде,което е много добре, защото "Синан" ще си е само негов!

# 335
Заповядайте преведения трейлър  Hug Благодарности на Емел за превода  newsm51 smile3501  love001

Великолепният Век 83 епизод трейлър 2 с бг. субтитри

# 336
Благодаря за трейлъра и превода   bouquet
Накрая ми се стори ,че гласа е на Шах , когато Хатидже е готова да скочи от терасата ..  newsm78 Дали Хатидже няма да ни я представят като самоубила се от мъка , пък сестра и тръгва да отмъщава  newsm78 ..
Очакваше се всички да нападат Хюррем за смъртта на Ибрахим . Но не показаха какво е казал СС по въпроса, ще видим. Най-лесно е да обвиняваш този който си свикнал. Сигурна съм ,че тя ще удържи и на тези нападки.
Гледам, вече вика Рустем. Шах ще играе скрито до последно, наясно е че противника и е умен и повече от силен. Но пак ще е бита карта.. просто Хю действа много последователно..обграждайки се с верните си хора ,за да разчита на тях на различните фронтове.. Ще победи враговете с техните ходове.
Така направи и с Ибрахим, използва нееднократно неговите грешки.. и просто ги показваше на който трябва.
Ако другите правеха същото с нея,  можеше и повече успех да имат. Но пък и тя доста внимава какво прави, пред кой.. и т.н.
Много ми е интересно Шах какво планира като първа стъпка  newsm78

# 337
Емел и Ани   bouquet  bouquet
Катя13  предполагам ,че Хатидже ще направи само опит за самоубийство в последният момент ще бъде спасена  newsm78

# 338
  • София
Накрая ми се стори ,че гласа е на Шах , когато Хатидже е готова да скочи от терасата ..  newsm78

И на мен гласът ми звучеше, като този на Шах Султан  Peace

çok teşekkür ederim! Большое спасибо! Благодаря! за трейлъра на всички потрудили се!  Hug

# 339

Ани, Емел, Завер хавъм - благодаря ви!  Hug Hug

vvi, Синан Тузчу играеше в "Любов и наказание" - най-добрият приятел на Саваш/Мурат Йълдълъм. Много добър артист.  Peace Но ми се струва доста млад за ролята на мимар Синан... ooooh!

# 340
  • планетата Земя и по точно до морето

Ей го Синан бей! Хубавец! В "Под липите не съм го гледала, ама в "Любов и наказание" Heart Eyes си беше пич и сега ще има страхотна роля. Grinning
Мерси за трейлъра, снимки и анонса Емел, Ани, Фенката, Синан, Тренд нюз ... супер сте! Благодаря!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 341
благодаря за превода на резюмето и трейлъра   bouquet

2 филма със Синан Тузджу  Peace

Veda / Сбогуване 2010   в ролята на Ататюрк

The Dance of Love / Танцът на любовта   в ролята на Мевляна

# 342
  • планетата Земя и по точно до морето
Пенда, тъкмо щях да ги добавя и видях, че ги пусна!  Hug

# 343
  • до най слънчевия бряг
Ани ,Емел   благодаря   bouquet

Ари ,Пенда   за интересните новини и филми   bouquet

Да му мисли Михримах ,ако се върне детската  и  любов /ББ/, плюс поета ,плюс Синан  а  накрая да я оженят за Рустем 

# 344
Какво нещо е да си министър на транспорта в ОИ. Вестта за смъртта на малкия Сюлейман яваш,яваш пристига от Маниса ,ама от Теке хизли йелдирим . Crazy
Хубавец ще е Синан ,какво ще ги правим толкова хубавци на едно място ? #Crazy
Елпида отражението в огледалото е на Диана ,тройната коалиция и поставя важна задача!

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 01:32 от trendafilka

Общи условия

Активация на акаунт