Отговори
# 180
Дани честито миличка, аз бях сигурна за теб казах ти още онзи ден като като прочетох написаното от теб  Hug Hug Hug хайде да напълним септемврийската дружинка от тук идвайте момичета  Hug Hug Hug

# 181
Данииии,мила,много се радвам за теб!Честито,пожелавам ти най-леката и безпроблемна бременност на света!

# 182
Здравейте момичета,аз днес мнооого помързелувах.Нещо ме боли гърло и ми е отпаднало и се опитвам да не мисля,че наближава датата за тази нечакана менструация(23,24.01),но нещо не ми се получава.Ако всеки ден имаше по една от нас,която да се похвали с такава новина като Дани,светът щеше да е прекрасен.Честито Дани,доколкото разбрах твоите опити са били от доста време,но резултатът е налице  bouquetТолкова е приятно при вас момичета.Вдъхвате надежда на всички Flowers Sunflower

# 183
Момичета толкова сте мили, че ще ме просълзите даже! Много ви обичкам всичкитеи ще пиша в темата, защото така сме по-силни,за да успеете и вие, а това ще стане много скоричко!
Флоретка, моя тест е писалка, но едва ли знаеш марката, че е от Италия, нали аз съм там. Беше с чувствителност 25, за отчитане след 3 дневно закъснение беше. МИслех, че няма да ми отчете, но пробвах. А О ми беше положителен теста на 15-ти ден, значи на 16-ти ден ми беше О! Виж ми графиката, днес ми беше 12-ти ден след О!
Илюжън, Бибо, благодаря ви момичета!  bouquet
Брюнетче, много ти благодаря миличка! Hug  Ти как си? Няма да ви изброявам по именно всички, знаете, че сте ми скъпи всички! Hug Hug

# 184
  • София
Дани, ти с къса ЛФ ли си, та бориш вече 3 дни закъснение?

# 185
Аз доколкото разбрах тя няма закъснение,просто е решила да направи теста 3 дни по-рано от очакваната менструация.Дано не греша Thinking

# 186
Брюнетче, много ти благодаря миличка! Hug  Ти как си?

Добре съм,Дани,благодаря,че питаш. Simple Smile Живота си продължава и аз също гледам напред. И се опитвам да се разнообразявам с нови неща. Много ми липсвате всички. Принцеската,Весето,Ева,Тоничка,Лимончето,Ивето,Съншайн и всички останали. Прегръщам ви,и ви желая всичко най-добро! Hug

# 187
Дани, ти с къса ЛФ ли си, та бориш вече 3 дни закъснение?
Веси, не мила, теста е за отчитане след 3 дни закъснение. Аз още нямам закъснение даже, трябваше утре или вдругиден да ми дойде! Даже аптекарката ми каза, че е за след закъснение, а не преди това, но аз реших да пробвам! Иначе ЛФ ми е 12-13 дни!

А относно симптомите, като всеки месец, нищо по-различно. Само последните дни съм малко бледичка, и 2 дни имах странен вкус в устата! Дано и занапред да е така!

# 188
  • София
Дани, значи ти си поредния пример, че колкото и да търсим симптоми, когато стане не разбираме. Wink

# 189
Даниии миличка много силно те  Hug,и едно голяма честито от мен  bouquet
Много се зарадвах като го прочетох ,чак на няколко пъти прочетох написаното,много съм щастлива за твоите 2 чертички.Пожелавам ти безпроблемна бременност с пухкав финал Heart Eyes
При мене нищо ново,лекувам си пръста и така ще видим утре хирурга какво ще каже Sad

# 190
  • Монтана
Дани, кога засече овулация мила.на коя дата горе долу и какъв тест си взе?

# 191
За мен най-добрите тестове за О са "Oview Simple Smile
Другия месец мисля,пак да започна да ги правя:) Все пак пия лекарства за подобряване на О,а и нали свалих 16кг.Би трябвало да се появи скоро редовна овулация.

# 192
  • Монтана
аз също мисля че Овю са мн добри.аз пиам какъв тест за бременност е ползвала

# 193
floretka, Дани е отговорила на всичките ти въпроси, някои ги има в графиката й - трябва повече наблюдателност  Wink
ето ти един неин цитат: ....Флоретка, моя тест е писалка, но едва ли знаеш марката, че е от Италия, нали аз съм там. Беше с чувствителност 25, за отчитане след 3 дневно закъснение беше. МИслех, че няма да ми отчете, но пробвах. А О ми беше положителен теста на 15-ти ден, значи на 16-ти ден ми беше О! Виж ми графиката, днес ми беше 12-ти ден след О!...

п.п. аз също разбрах, че питаш за тест за О.

# 194
  • София
Моите тестове за ову са ето такива: http://www.ebay.co.uk/itm/50-x-OVULATION-TEST-5-FREE-Pregnancy-T … sh=item2eb6cd6292

Също съм много доволна, а излизат в пъти по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт