Отговори
# 165
Честито и от мен Дани Simple Smile пожелавам ти една хубава и лека бременност и здраво и пухкаво бебче през септември  newsm30

# 166
Дании честито миличка много се радвам за теб и ти желая една прекрасна бременност и пухкаво и здраво бебче на финал браво браво  Hug

# 167
Ехаааа,Дани честито!Преди 3-4 дни като ти гледах графиката си мислих"бременна е ,но още не знае".Тихо и добронамерено ЧЕСТИТО!!!Много се радвам за теб и ти пожелавам една лека и спокойна бременност. Hug Hug Hug

При мен вече от вчера е лошата, зла лелка и опитите започват от начало.Утре ще си купя и аз Центрум от А до Цинк и започваме с тях

# 168
Дани честито мила!!!Мноооооооооооого,мноооого се радвам за теб.Ти бе една от първите в темата.Желая ти от все сърце всичко да е наред.Виж моята темичка ти донесе щастие!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 169
Ех, че хубава новина  newsm44  Поздравления, Дани, за резулата след толкова месеци труд!
Желая да сте все така щастливи, всичко да мине спокойно и да си имате здраво бебе  newsm18

Уж бяхме няколко момичета за тези дати, но май останах сама  Praynig
Поне Дани се похвали, че то не бива съвсем никой  no срамота щеше да е

# 170
  • София
Мiss M не си сама, аз съм за 22-ри  Laughing

# 171
Супер, аз тъкмо търсех поста на Дани, където ни беше обобщила
....Ами тея дни не чакат, Съни, Алайа, Ивка..., не се сещам за друди...
Около 20-22 сме Аз, Флоретка, Мисс М, Росена, май имаше и още....

Желая ти късмет, butterfly, поне имаш някакви симптоми, за разлика от мен  Peace

# 172
Честито Дани, леко бременеене и щастлив и пухкаф финал на края. Дано повлечеш крак и повече положителни тестчета на всички.

# 173
Тихичка честитка и от мен , Дани !   261uu Имай красива и спокойна бременност и една здрава , септемврийска дундичка...а защо не и две ?  Wink  Grinning

# 174
  • София
Мiss M ти не се притеснявай, това че нямаш симптоми, също може да е симптом  Laughing

# 175
  • Монтана
Дано всички до една бъдете зарадвани в следващите 2 3 дни  Hug аз си правих днес сутрин тест за ранна бременност, накакъв ББ тест и е отрицателен.Та аз си чакам леелката  #Cussing out гадната лелка. ИнАче и аз съмс вас, но явно .....при  EFN няма на какво да се надявам

# 176
  • София
floretka съжалявам за отрицателния резултат  Hug А какъв е този ВВ тест, за първи път го чувам ?

# 177
  • Монтана
И аз за първи път го видях в аптеката.Лентичка е и струва 3.70 пише че отчитало 10mIU/ml. Направих го тази сутрин с първа урина. По принцип трябва да ми дойде на 22.01 Мисля че като е  ранен тест може 1 2 дена преди закъснение и затова смятам че е верен. Дани, ти какъв тест направи и кога ти беше овулациата?

# 178
Дани честито и от мен, представям си колко си щастлива само... Пожелавам ти от все сърце всичко да е наред и в сряда щом повториш теста да имаш още по наситена чертичка Simple Smile  Късмет и на другите бебеправещи Simple Smile

# 179

Общи условия

Активация на акаунт