Отговори
# 150
Дани, благодаря че ме накара да се усмихвам и вълнувам, със събуждането  newsm51
Нямах абсолютно никакви съмнения в успеха ВИ. Въпрос на време беше да извадиш положителния тест. Не очаквах да не изчакаш закъснение, сигурна бях че е там положителния резултат, само се страхувах да не ти покаже грешния минус. Много се радвам за ВАС, от сърце. Тихичко честито  smile3501 newsm44 smile3541 newsm30  и лека и безгрижна бременност  preggo
И дума да не става да ни оставиш  Naughty Чу ли ? Няма да сме в отчетна тема заедно, но нека тук да усещаме подкрепата ти, защото е безценна  Hug 
След 8 месеца не се отказахте- момичееее браво  Hug Много се радвам, много.

Алая, аз докато се чудех къде се затри ти потърсих пост и надникнах в графиката ти и видях че си започнала нова. И ми стана малко тъпо, защото смятах че с Дани ще сте заедно. Е тук ме подведе интуицията  Hug

# 151
Дани, честито!!! Hug  Да е лека и безпроблемна, и да мине неусетно.  Hug Hug Усмихна ми деня с тази страхотна новина!

# 152
Данииииииииии, ЧЕСТИТО! Бъди спокойна и се наслаждавай на прекрасните и вълнуващи месеци които ти предстоят! Всичко ще бъде наред!   bouquet

# 153
Дани честито, мила! Много хубава и безпроблемна бременност ти желая. Искрено се зарадвах. Браво!!!  Hug Grinning Grinning Grinning Grinning

# 154
  • София
Дани, честито и от мен  newsm51 Пожелавам ти една безпроблемна бременност и здраво бебче на финала  newsm51

Много хубава новина за деня, пожелавам да ви повлече крак на всички нечакащи  newsm17

# 155
  • София
Дани, мила честито  Hug Знаех си, че си бременна, като ти гледах графиката  Hug лека бременност ти пожелавам  Heart Eyes

# 156
  • Варна
Дани, Дани, Даниии!!! Честито!!!
Започна деня ми с тази чудесна новина!!! Желая ти одухотворена бременност и много здраво бебче, когато му е времето...
Радвам се, че ще останеш с нас, защото без теб темата няма да е същата...
Прегръщам те!

# 157
Разбира се, че ще съм с вас! Нека да видя, че всичко ще е наред, после ще се записвам при септемврийската тема! Няма да ви оставя, и да ви досаждам даже, няма как да ме изгоните! Laughing Вие станахте много мои близки приятелки и се надявам и знам, че скоро и на вас ще ви се случи! Hug Още не мога да повярвам, от време на време си поглеждам теста, за да разбера, че не е сън! Между другото това беше първия месец, в който хванах О с тестовете! И от този месец пиехме и двамата витамини! Не знам дали има значение, или е случайност! В петък сънувах един прекрасен сън, че имам момиченце, приличаше много на мъжа ми, но беше с моята кестенява коса! Какъв беше тоя сън не знам! Вярвайте момичета и се молете, Господ чу моята молитва, ще чуе и вашите! Praynig Не го забравяйте! Hug Hug Hug

# 158
  • София
Дани, какви витамини пиехте?

# 159
Дани, честито, много се зарадвах за теб!!!

# 160
Дани, какви витамини пиехте?

Веси, пиехме Центрум от А до Цинк, скъпички са, но има много витамини вътре!Тях ги пиехме и двамата до моята О. Също така и вит. Е пиехме и двамата по 200мг, аз и до сега, а на мъжа ми до моята О!
Дани, честито, много се зарадвах за теб!!!
Благодаря ти, Алексче!  bouquet

# 161
  • София
Данииииииии честито милаааа!  Hug  newsm18
Много се зарадвах и нямаше как да не вляза да ти чиститя! Леки и приятни 9 месеца ти желая и един страхотен и пухкав финал  Hug

# 162
Здравейте,момичета! Влизам само за да честитя на Дани,и да и пожелая една много лека и красива бременност! И на финала здраво и красиво момиченце,за каквото тя мечтае.  Hug Praynig

На останалите прегръдки,и вече е крайно време да се запишете всички в отчетните. Hug Simple Smile

# 163
Данииии, толкова се радвам за теб мила - ЧЕСТИТО! Желая ти една хубава и прекрасна бременност, изпълнена с много емоции!

# 164
  • Монтана
Дани, честито и от мен миличка.Толкова се радвам за теб  Hug аз също не се стърпях и си направих сутринта тест, който уж бях купила във вторник да направя, но не се стърпях.Е, теста е отрицателен 2 дни преди датата на цикъла и според мен и този месец ще ми дойде гостито Simple Smile Теста беше ББ тест и е за откриван на ранна бременност, така че го шчитам за верен.

Общи условия

Активация на акаунт