Отговори
# 135
Момичета, никакви ви няма днес  newsm12 преди изписвахте по 6-7 страници, докато съм на работа, а сега набързо ви изчетох.
Айде, дните наближават  newsm17   
Миналия път сглупих и си направих тест точно, когато разбрах че ще ми идва, но толкова ми се правеше тест, че......само го изхабих  Outta Joint То беше от 1,90 лв, ама пак са излишни разходи.

Честно, много искам да припикавам, ама не безрезултатно  Crazy

# 136
Благодаря ти, Тоничка ... рових се, но не успях ... ех, никога не знам как Stuck Out Tongue Simple Smile

# 137
  • Варна
Ох, че е гадно да се чисти... особено в събота вечер...
Весенце, нямаше разходка днес, че станахме късно, после свекито дойде на кафе, а след това Любимчо отиде на работа и още го няма... много ми е работен мъжа... Надеждите ми за излизане са за утрешния ден...
Дани, и аз обичам шопинга по намаления, но за жалост си купувам много ненужни неща... а и като вляза уж за намаления все се мятам на новите колекции... хахах Хайде стискам палци за теста!
Мис М, ти кога не чакаш?
Красето, и на мен днес ми е последен ден и мисля другия уикенд да стартираме "лова на яйцето"
Момичета, аз май ще си сипя една чаша вино и ще си пусна филм, докато чакам Любимия, че без него не ми се ляга...
Хубава вечер от мен!!!

# 138
Ева Б, ей ме на, 21-и е моята дата Peace и като знам, че не съм сама, още повече чакам на кой какво ще се случи.
Дано сме повече щастливите  stork-girl

# 139
Момичета, плача от щастие , видях преди 5 мин. моите желанити и за втори път  EFP. Чертичката се появи веднага, теста иначе е за след 3 закъснение, но реших да го направя, след като и днес видях БТ толкова висока! Обичам ви и ви желая и на вас същото! Praynig Цялата треперя, по-късно ще пиша и ще ви го покажа теста! Hug

# 140
  • Пловдив
Добро утро!!!!
Дани,  Hug Hug Hug мила, тихичко честито! Пожелавам ти една лека, безпроблемна и красива бременност. Много се зарадвах Hug

# 141
Пивал, благодаря ти миличка! Hug
Дано всичко да е наред само! Praynig

# 142
Момичета, плача от щастие , видях преди 5 мин. моите желанити и за втори път  EFP. Чертичката се появи веднага
Ейййй, Даниии, знаех си аз, знаех си! Hug Hug Hug
Ето за тази новина съм влязла сутринта, че после изчезвам. Party
Честито, мила!   bouquet
Пожелавам всичко да е наред до края, лека и безпроблемна бременност!
Еххх, така свикнах с теб! Heart Eyes

# 143
Дани, много, много, ама много ме зарадва таз сутрин! Сигурна бях, само докато ти гледах преди дни графиката. и настроенията, в които изпадаше съвсем ме усъмниха.Няма значение!
Вярвам,че всичко ще е наред с бременността! Пожелавам ти да е спокойна и лека! Пази се много!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ето, виждате ли, че нещата се случват, само трябва да имаме малко търпение да ги дочакаме и да сме спокойни! Дано скоро всяка от вас изпита щастието на Дани! Обичам ви!

# 144
Момичета, плача от щастие , видях преди 5 мин. моите желанити и за втори път  EFP. Чертичката се появи веднага, теста иначе е за след 3 закъснение, но реших да го направя, след като и днес видях БТ толкова висока! Обичам ви и ви желая и на вас същото! Praynig Цялата треперя, по-късно ще пиша и ще ви го покажа теста! Hug

Честито!!!!  smile3525 Браво момиче!  Hug Страхотна новина! Много, много се радвам за теб! Дано да повлечеш крак  Grinning

# 145
Веселушко, Тоничка тук съм милички  Hug Hug Hug но не съм писала защото нямах много време и все влизах през телефона.
А и какво да кажа - наслаждавам се на няколкото дни в които не се будя с нещо в д-то  Mr. Green

Дани, с тези настроения всички имахме едно на ум  Wink и ти не ни разочарова.
Всичко ще е наред разбира се.  Hug
Лека и спокойна бременност от мен.   bouquet

# 146
Дани, браво, мила! Едно честито и от мен!  Hug Леко и спокойно бременеене!!!
Мечтите се сбъдват рано или късно....трябва само да не се губи търпение!
Хубав неделен ден на всички! Hug

# 147
Благодаря ви момичета!  bouquet Ако ви кажа само как ми трепериха ръчичките, докато направих теста! Не мислех, че ще отчете, че трябваше утре или най-късно в другиден да ми дойде.  И гледам появява се лека чертичка и си викам, май ми се привижда, гледам, гледам... и не мога да повярвам, че се появи втората! Усетих, че нямам нито една превръзка и ако ме изненада та да вземех днес. Вчера ходих на пазар, но не съм се усетила за превръзки! Момичета аз оставам тук, всички сте много мили и свикнах и аз с вас, не само вие! HugЗа сега е рано за лекар, в сряда мисля да повторя теста, искам да видя две еднакви чертички! Приятен ден мили мои, и знайте, че когато най-малко го очакваш и мислиш, че ще  се случи на друг, но не и на теб, то тогава ще стане! Hug Hug Hug

# 148
Здравейте и от мен, чета ви редовно, но все нямам време да пиша. Но първият пост, който прочетох днес беше с добрата новина на Дани и просто нямаше как да не се включа.
Дани, тихичко Честито   bouquet лека и безпроблемна бременност, а на финала едно здраво бебенце. Същото пожелавам и на всички останали  Hug

# 149
  • София
Даниии, знаех си! Не знам какво да кажа просто! Честито и всичко ще е наред!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт