Отговори
# 210
  • Лондон/Пловдив
Айде пак сърдити  Joy ами пишем си и спамим за да минава времето по бързо до ову или до нечакащият ден .Аз преди пишех в другата тема за бебеправене сигурно я знаете , но там вече 90% от момичетата са бременни и си пишат в което няма лошо ,ама на мен ми се иска да пиша с момичета който са на моята вълна тестове , температури и тем подобни .Другите теми като колички , раждане ...... се надявам съвсем скоро да ме интересуват .
Весе ами овуто ми е към 18-20 най късно 21 ден малко ми е късничка , а днес вече понеделник ми е 11 ден така ,че си имам временце .Абе горе долу малко преди СВ Валентин няма да чакам Grinning има време мнооого до тогава .
П.С - много се радвам ,че повечето от пишещите в началото са в отчетни , нали затова се борим в крайна сметка . Пожелавам ви го от все сърце и ние да ме по отчетни скоро .

# 211
  • до най-прекрасния мъж
Еха, Cherry Mam , пак си намерих другарче, с което да си /не/чакаме дружно. Аз съм на 5-ти ден днес, но моето ову е по-рано - към 13-ти ден. Тоест малко преди 14.02 и аз ще съм в трепетно очакване.
Аз с нетърпение си чакам прегледа в сряда или четвъртък да видим какво ще каже доки по моя случай. Мислех да започна игликата и витамините отново този месец, но ще изчакам да видим какво ще става оттук нататък и тогава ще реша какво да правя съвместно с докторката.
Прити, супер, че мъжът ти си пристига. Дори да не е останало фоликулче, пак трябва да си щастлива, защото мечтата ти бавно се сбъдва. Сваляш кг и вече си имаш растящи фоликули и овулация. Какво по-хубаво от това?
Мацоранке, дано и твоята мечта се сбъдне и ти да отидеш в отчетните. Явно не ти е тук мястото. И аз съм от втора тема /тогава бях Ивка03/, посрещам, изпращам, но не губя надежда и за мен смисъл има. Все и моят ред ще дойде един ден да се отпиша от тук и да отида в една по-хубава тема Simple Smile. Тук всички това искаме и гледаме да сме си подкрепа. Като не пишеш много време, много ясно, че момичетата ще са сменили, новите няма да те познават и ще трябва да се впишеш в новата обстановка, но аз и не само аз от по-старшите успяваме и благодарение на всички тук не сме загубила кураж. Всичко е въпрос на гледна точка  Wink. Успех!

# 212
Добро утро момичета!  bouquet
Мацоранка, недей така, не се сърди! Кога не чакаш? А за тая ТТ не знам какво да кажа? Както ти казах и аз имах миналия месец, не знам от какво беше! Успех!
Прити, браво, че мъжа ти се прибира! Hug
Ивка, Чери успех и на двете и за Св. Валентин да направите по един красив подарък на любимите ви хора!
Къде са всички? Hug

# 213
  • Монтана
Тони е права.На всички ни се е случвало да се чувстваме така. Без сръдливки....Мацоранке дай по ведро Simple Smile  Hug Като ти мине сръднята заповядай. Някои имат повее време да пишат, някои по малко....Аз също повече чета от колкото пиша. Няма няма и истрелям някой др глупав въпрос  Laughing  Laughingно не за др просто ми е приятно да се включа и аз в разговора. Повече чета, защото въпреки че имам едно дете, далеч несъм толкова компетентна като някои момичета тук  Simple Smile

# 214
Добро утро, момичета! Hug
Нека новата седмица ви донесе много неочаквани и отдавна желани радости! ♥

Мацоранке, съжалявам за мнението ти и че така ни нахрани. Аз чета всеки пост, но наистина не можах да се включа по въпроса ти с ТТ ( или БТ и аз не разбрах) . Каквото и да бях казала щях да те подведа. За теб не зная какво е "смислен диалог", но вярвам, че за много от момичетата тук, има някакъв смисъл.  И аз оставам незабелязана понякога, всяка една предполагам се е чувствала така. Но нито се сърдя, нито смятам, че мястото ми не е тук, защото всички желаем едно единствено нещо.  Хората по природа сме егоисти и ни вълнуват първо собствените ни чувства и ще излъже всеки, който твърди друго. Почувствах се всякаш съм на гости в нечия тема, а тя е на всяка една- нова, стара, настояща и бъдеща жена, копнееща и чакаща. Аз, към най- новите момичета, все още нямам коментар, защото не мога да запомня всеки на какъв етап от МЦ е и историята му, но не значи, че пропускам постовете. Съжалявам, че така мислиш, но щом компанията не те удовлетворява, имаш право на избор.
Пожелавам успех в начинанието и скоро да се срещнем в отчетни   Peace
+ една от новите - също.
Но преди известно време имах над 2г. стаж в темите на Искам бебе.
Много пъти съм се чувствала " не на място", посрещах и изпращах ... но такива изказвания като на Мацоранка не съм правила! Naughty
В един момент просто изчезнах, без да правя изявления и да засягам някого.
Форумът е място, където можеш да пишеш свободно мнението си, освен ако не обижда и не накърнява нечии интереси! Peace

# 215
Форумът е място, където можеш да пишеш свободно мнението си, освен ако не обижда и не накърнява нечии интереси! Peace [/color]

Напълно съм съгласна с теб!  Peace

# 216
Добро утро мацки:)Тази седмица май сме няколко момичета,които не чакат?Стискам палци само за добри новини,та да ни тръгне годината на късмет.Прекрасна седмица от мен.  bouquet

# 217
  • Монтана
Пак съм тук, за съжаление преди 10 мин ми дойде гости, нежелано  #Cussing out Гадната леля М........

# 218
  • София
Добро утро и от мен.
Аз нещо съм се заблудила тия дни. Мислех си, че днес ми е 13 ден от Ц., а като си нанасях Т, видях че е 12. Луда работа, вече тотално се сбърках. Правя си и тестовете за О. и я чакам края на седмицата.
Флоретка, продължаваме в следващия месец!  Hug

# 219
  • Монтана
Продължаваме миииииии, няма да се предаваме :*

# 220
Даниии честито и от мен. Аз съм изпуснала прекрасните новини, но уикендите рядко сме вкъщи и сега ще наваксвам с четенето. Прекрасна новина, пожелавам лека бременност и прекрасен втори резултат на финала  Hug

Уф много мразя тези 2 седмици в очакване до лелката, нооо този месец нещо надеждите ми хич ги няма. Вече планувам прегледи и тн. Просто не знам винаги съм мислила, че става от раз и преди ми се е случвало от раз, а то... нещо много съм нетърпелива, но май всички сме така.

Пожелавам прекрасна седмица и още положителни тестчета   bouquet

# 221
  • Варна
Здравейте и от мен, момичета!!!
Не смятам да отговарям на Мацоранка - кой както си се чувства и смята за правилно така да постъпва... никой не стои тук насила...
Чери, Блу, значи заедно не чакаме преди Св.Валентин... На мен ми е 6-ти ден от Ц. и снощи "открихме сезона", че милото ще е втори смени тази седмица и няма да имаме много време за гушкане... И както сте ми заръчали преди - никакво ходене в банята до сутринта... Simple Smile
Флоретка, съжалявам, че ти е дошло... Но нищо... както се успокоявам аз - Още един месец страхотен С. без пазене...
Прити, хубаво да си изкарате с мъжа ти - с или без резултат...
Стискам палци, на нечакащите тази седмица момичета!!!
Хубав ден на всички и все такива хубави новини като вчерашната на Дани!
...а ако има сърдити като Мацоранка, по-добре да прекратят с писането без да ни съобщават за това - не е нужно... лично аз предпочитам позитивната енергия и когато не излъчвам такава предпочитам само да чета...

# 222
  • София
Ей, много станахте за Св. Валентин!
Еве, вчера имаше ли разходка?  Hug

# 223
Добро утро, пожелавам прекрасна седмица на всички  Simple Smile
Флоретка съжалявам за лелката
Днес ми е 20 ден от Ц и температурата ми е паднала на 36,5 нормално ли е?

# 224
  • Монтана
Малко се натъжих, но ми мина вече Simple Smile Решила съм този месе ц да се отдам на малко диети, нещо да направя дето да ми отвлича вниманието.Имам понатрупани малко килца и мисля да ги елиминирам #2gunfire  Laughing Прити може да даде някой др съвет, с тези 16 свалени килограма.....доста добър резултат.Аз имам около 6 7 за сваляне.Ето с какво ще се разнообразя.По м/у др следващия цикъл ми се пада на свети Валентин....а дано не дойде тази гад чеееее #Cussing out Би било чудесно, точно тогава. Имаше май някоъ тук за тогава .......?

veseto87 и ти ли си за свети Валентин. Хайде дано завали дъжд от тестове с 2 черти.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 15:37 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт