Отговори
# 195
ДАНИИИИИИИ!!!!!!
ЧЕСТИТОООООО!!!!! тОЛКОВА МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ!
ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКА, ЩАСТЛИВА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ!!!
ПРАГРЪЩАМ ТЕ!

# 196
  • Монтана
Извинявам се. Просто несъм видяла, че ми е отговорило момичето. А и в момента съм толкова сухала, че изобщо немога да се концентрирам.

# 197
Здравейте,момичета!
Наминавам да ви видя и новината за бременността на Дани направо ме изпълни
с щастие! Много съм доволна!
Дано всички видим мечтаните чертички!
Аз пак съм с ТТ 37.0 градуса. не знам защо- вече 6 дни съм така като
най-високата ми ТТ беше 37,2. Нищо не ме боли,
нямам кашлица или хрема, само тази Т.
О ми беше на 13.01 ( проверено с тест за О ) и така. Не чакам
на 27.01.
Прегръдки!
P.S.- Добре дошли на новите момичета! Да не се задържат много!

# 198
sexy_brunette и ти много ни липсваш! Hug Hug Hug Дано всичко при теб се подреди по най-добрия начин за теб! Вярвам, че ще е така! Силни прегръдки! Hug Hug

# 199
  • до най-прекрасния мъж
Дани, честито, миличка! Много се радвам за теб, лека бременност и пухкав и ревлив финал. Браво, супер, много ми подобри настроението. Нещата стават тогава, когато най-малко ги очакваш, а ти го заслужаваш определено. Хайде, всички ветеранки, време ни е вече Simple SmileHug

# 200
  Момичета, след като не споделяте графиките си , защо ги слагате в подписите си. Винаги съм се чудела  newsm78

Сексииии  Hug

Веси, аз правя сега на Oview (доволна съм, нищо че до сега са - ) но излизат скъпичко, тъй като ми трябват 2 кутии, че и аз не знам кога е О. Ако този месец не хванем яйцето ще поръчам от тези, които си посочила. За колко време ти ги доставиха?

-Бибо-, издирвам те да кажеш как вървят при теб нещата ?  Hug

# 201
Дани ЧЕСТИТО    bouquet Прекрасна новина, от сърце се радвам за теб и ти пожелавам най-леката бременост и едно живо и здраво бебче на финала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Какво ти казвах аз, когато беше отписала графиката  Hug Hug Hug Сигурна бях  Heart Eyes
allaya  Joy Joy Joy Падам от смях с изказванията ти за термометъра - много ме разведряваш винаги  Heart Eyes Heart Eyes
Tonichka  някои момичета наистина не знаят, че не са махнали отметката от мястото където се избира дали графиката ти да е видима или да не е видима от други потребители  Peace Но принципно и аз винаги се питам това- все пак когато ти е в подписа е логично да искаш да се вижда, нали  Thinking Thinking
Ние днес обикаляхме по магазините за техника, после в МОЛ-а на среща с приятелки, децата поиграха, ние пихме кафе Simple Smile После мързелувах докато малкия спеше, сега наготвих и сядам да ви изчета  Crazy Днес малко бях свалила гарда по едно време, но Дани ми оправи настроението бързо бързо  Heart Eyes

# 202
  • Лондон/Пловдив
Дани честито мила, аз кат ви разправям че тестовете показват и преди закъснение. Пожелавам ти успешна бременност и леки месеци .
И аз също от ибей си взимам тестовете много изгодно ми идват и си правя наволя  Mr. Green
При нас цял ден вали сняг и ходихме на една поляна с голям байр да се пързаляме семейно . Малкия се пързаляше накрая по корем ( като пингвин с вдигнати крака и ръце)
Айде още тестчета да завалят тези дни , аз се захванах с тестовете от днес ама имам още време до важните дни .

# 203
  • София
Чери, и аз ги почнах моите, но за мен също е рано. Ти кога очакваш О.?

# 204
Как сте момичета?
При мен няма нищо ново.Другата седмица мъжа ми се прибира.Вижте какво нещо е....1 седмица по-рано да бяха му намерили адрес за България и щяхме да уцелим овуто,надявахме се но....Божа работа!
А дано е останало някое фоликулче неспукано хаха Simple SmileПо принцип днес би трябвало да ми е овуто,или в събота е било.Но те бяха 2 фоликула в десния по 19мм,там спря да ме боли.В левия също имаше,но по-малък.Сега там взе да ме боли.Дано утре го пращат насам вече моя,в момента е Гърция Simple Smile Съвсем близо до България.Може пък да е останало някое фоликулче,ако успее да се върне следващите 2 дни Simple SmileМакарче зависи от шефовете му,може и по другата седмица да го изпратят насам.Извинявам се,че ви занимавам,искам да споделя  Hug Hug

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 02:51 от Pretty Kitty

# 205
Хей, хора, знаете ли какво,  #Cussing out
в темата съм от много време.
Преди имаше смисъл да се пише тук.
Поне имаше хора, с които да водим някакъв смислен диалог.
За голямо щастие тези хора са вече в отчетни.
Сега дори и да напиша нещо , то просто остава
в пространството.... сякаш съм невидима...
Това, че не бълвам инфо по цял ден и не споделям
и най-малкото нещо от цикъла си, не означава, че не се вълнувам и не преживявам всичко!!!
Просто смятам, че темата се превърна в безсмислено и
безкрайно излияние на каквото и да е...едни такива нескончаеми постове, безумно
повтарящи се и отегчаващо скучни.... до степен човек да загуби всякакво желание да пише
или да споделя. Като начало темата беше за бебеправенето- една мечта и как жените ( ние )
се стремим към нея.
С течение на времето тази тема стана място за безсмислено бърборене и втренчване
в най-малкия, най-незначителния детайл....без да се замилсиш, че това вече е писано, че за това вече е говорено....
Съжалявам, момичета, но това по-скоро вече е тема за един друг раздел...
Аз тотално изчезвам от тук.
Радвам се много за моите дружки, но с тях си пишем на лични,
така че за всички останали- успех в бебеправенето и кураж! Нека мечтите ви станат реалност.
Аз ще се оправям както мога сама.

# 206
  Мацоранке, съжалявам за мнението ти и че така ни нахрани. Аз чета всеки пост, но наистина не можах да се включа по въпроса ти с ТТ ( или БТ и аз не разбрах) . Каквото и да бях казала щях да те подведа. За теб не зная какво е "смислен диалог", но вярвам, че за много от момичетата тук, има някакъв смисъл.  И аз оставам незабелязана понякога, всяка една предполагам се е чувствала така. Но нито се сърдя, нито смятам, че мястото ми не е тук, защото всички желаем едно единствено нещо.  Хората по природа сме егоисти и ни вълнуват първо собствените ни чувства и ще излъже всеки, който твърди друго. Почувствах се всякъш съм на гости в нечия тема, а тя е на всяка една- нова, стара, настояща и бъдеща жена, копнееща и чакаща. Аз, към най- новите момичета, все още нямам коментар, защото не мога да запомня всеки на какъв етап от МЦ е и историята му, но не значи, че пропускам постовете. Съжалявам, че така мислиш, но щом компанията не те удовлетворява, имаш право на избор.
Пожелавам успех в начинанието и скоро да се срещнем в отчетни  Peace

# 207
  Мацоранке, съжалявам за мнението ти и че така ни нахрани. Аз чета всеки пост, но наистина не можах да се включа по въпроса ти с ТТ ( или БТ и аз не разбрах) . Каквото и да бях казала щях да те подведа. За теб не зная какво е "смислен диалог", но вярвам, че за много от момичетата тук, има някакъв смисъл.  И аз оставам незабелязана понякога, всяка една предполагам се е чувствала така. Но нито се сърдя, нито смятам, че мястото ми не е тук, защото всички желаем едно единствено нещо.  Хората по природа сме егоисти и ни вълнуват първо собствените ни чувства и ще излъже всеки, който твърди друго. Почувствах се всякъш съм на гости в нечия тема, а тя е на всяка една- нова, стара, настояща и бъдеща жена, копнееща и чакаща. Аз, към най- новите момичета, все още нямам коментар, защото не мога да запомня всеки на какъв етап от МЦ е и историята му, но не значи, че пропускам постовете. Съжалявам, че така мислиш, но щом компанията не те удовлетворява, имаш право на избор.
Пожелавам успех в начинанието и скоро да се срещнем в отчетни  Peace

newsm10

# 208
  • София
Мацоранка, извинявай но ти пишеш само на тези, които познаваш от първите теми,а никой не се е оплакал от това.
Появяваш се, казваш две думи и изчезваш за месеци...
При толкова много пишещи тук, понякога се случва да не получиш отговор веднага. Едва ли някой заслужава по-специално внимание от другите!
Хей, хора, знаете ли какво,  #Cussing out
в темата съм от много време.
Преди имаше смисъл да се пише тук.
Поне имаше хора, с които да водим някакъв смислен диалог.
За голямо щастие тези хора са вече в отчетни.

Това прозвуча като: "Тези, които заслужават са вече там, пък вие му мислете!"

Аз също съм тук отдавна, но отговор от теб не съм получавала. Дори, когато забременях за кратко...Но не съм казала лоша дума по твой адрес...

# 209
"За голямо щастие тези хора са в отчетни" а тука останахме все едно едни....никакви...
Всяка една от нас е тук с едно единствено желание-да си има ДЕТЕ!
Аз съм една от първите теми,бях с друго име.После малко прекъснах,имах проблеми с влизането.Повечето момичета са нови,но какво от това?Нали тук сме за да споделяме и за да се подкрепяме.Не виждам разлика между нас и тези,които са били преди.Всички мечтаем за едно и също нещо,всички сме хора.

Общи условия

Активация на акаунт