Отговори
# 420
Здравейте дами   Hug
Веси мерси че питаш, да още нама М но днес бях на преглед каза че няма нищо притеснително и ми изписа  Примолут нор за да предизвикаме М и след това съм на изследвания на хормоните...
Сега осстава само да ги изпия и да чакам и след това видим какво ще следваа ...
Успех на нечакащите
 Hug Hug Hug

# 421
  • София
Саше, успех. Рано или късно ще постигнем целта си, знам го!

Хайде и аз да ви покажа една снимка от най-вълнуващия ден в живота ми до момента:

Скрит текст:

# 422
Вес, голяма си сладуранка!  Hug Аз още си те обичам!  Hug
Дано скоро да ни покажеш снимка на другия още по-вълнуващ момент в живота ти - гушнала своето бебе!  Hug

# 423
  • София
Танче, и аз те обичкам, даже още повече!
Как си ти? Кога си на лекар?

# 424
  • София
Прити, мила като дете на човек, който цял живот беше по пътищата ( за съжаление почина преди близо 6 месеца ) ще те посъветвам да промените нещата, защото вие двамата ще страдате като мъж и жена и бъдещите ви деца също, защото няма да виждат баща си.Това с най-добри чувства ти го казвам, не го приемай лошо  Hug

# 425
Не мисля,че е така.Той така или иначе има намерение след 2г като му изтече договора да напуска.Иначе какво да мизирестваме и цял живот да живеем по квартири.Аз шапка му свалям на моя мъж,и го подкрепям.Сега любовта ни е даже още по-силна.Всеки си е различен,аз не смятам,че това ще окаже влияние на връзката ни,дори напротив.Всичко е страхотно!
Това е временно,той не иска детето му един ден да не го познава,а напротив,иска да му осигури хубаво бъдеще.С тези мизерни заплати в Бг,не можем да си вземем жилище,нито сватба да си направим.Заредена съм с цялото търпение на света,защото това е за добро.

# 426
  • София
Еми пожелавам ви в най-скоро време да сбъднете всичко за което си мечтаете  Hug
Sorry че така ти ги казах нещата, ама като спомена с какво се занимава мъжа ти и се сетих за баща ми и ми стана мъчно  Hug

# 427
Благодаря Simple Smile Hug

# 428
Как си ти? Кога си на лекар?
Добре съм! Благодаря! На лекар съм чаааак на края на месеца. А как бавно върви това време #Crazy

# 429
  • София
Искаш направо да чуете сърчице ли? Много добро решение!  Hug Hug Hug

# 430
  Евка , сега се сетих, че някъде мернах, че пишеш да си вземете куче. Недей  Laughing Особено ако се привързваш. Казвам го от опит. Аз без моята Хера не мога да живея....
Скрит текст:
Когато е болна, боледувам с нея. Не си представям живота си без нея. Спи между нас, само като правим секс не е желателно да е при нас, че ревнува  Joy Но когато дойде бебчо ще се наложи да я изолирам и да не я допускам да се върти около бебо. Привързана съм, къпя я и я обезпаразитявам редовно, но ми е ясно, че не може да съжителстват с бебчо. Ще я оставям на майка и татко да се справят с нея ( на долния етаж са и ще си я гушкам ежедневно), но много ще ми липсва. И това е една голяма болка за мен. Колкото и да я обичам, никога повече няма да си причиня това- да си взема куче, защото не мога да си представя сега да я няма. А и вече остарява и ми е тъжно да я гледам такава баба

Прити, за много от нас е чудно как издържате в това положение, но всички са различни и обичат по свое му. Вие си знаете. Щом така сте решили, ще издържите още 2 години. Важно е да се обичате. Той кога ще е при теб?
Веси, реших и утре да видя как ще е теста и да не тормозя мъжа ми, че да не го вкарвам и него във филми. И без това 3 дни след това ще е на мое разположение. Съгласи се без да се дърпа, но днес ще му дам почивка  Laughing
Принцеске  Hug Сигурно е трудно това чакане, но си заслужава  Heart Eyes

Мисля от утре да не пия Вечерната иглика, че нали е до О. , а като не съм сигурна. Оставям САМО  Laughing Витекса- 800мг., ФК-400мг. и Вит.Е- 200мг.
Ааааа пак въпрос. Взела съм си АЦЦ обаче как да го пия, в деня на предполагаемата О. ли? Някой пил ли е до сега, до колко време ще втечни ЦС ?

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 21:47 от Tonichka

# 431
Не, не, Вес...аз ходих на 16.01 на преглед, но доки каза, че е рано за сърчице. Видяхме само плоден сак. Та сега докато дойде края на месеца, ще ми се пръсне душичката.....
ТоничкаHug Hug Hug Струва си всяко чакане, само да знам, че всичко е наред....

# 432
Момичета, направих тест, дори исках да ви кача снимка, но не се получи добре.
Скрит текст:
Има втора черта  EFP, но е мнооооого бледа и не знам дали ще я видите.
Не мисля, че ми се привижда  Wink
Приятелят ми си помисли, че е -, но му обясних, че в началото не е ярка чертата.
Не знам дали ще повторя теста или направо да отивам на лекар след 2-3 седмици  Peace

# 433
Мис М и аз виждам мн бледа чертичка, но изчакай още малко  и повтори за по сигурно .

# 434
Мис,има си я чертичката! Тихичко ЧЕСТИТО!  Hug Повтори теста след още 3-4 дена да видиш как се насища чертичката. Изчакай 10-тина дни и тогава на лекар.....

Общи условия

Активация на акаунт